Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 085
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
Да,ето тези са не само разли4ни,ами направо уникални:
http://www.z-oneconcept.com/proddett.aspx?prdt=2173
определено и на мен ми направиха впечатление , но боите на марката , много хубав цвят ми се получи и косата ми я усещам много нежна . Да попитам , ти от къде се снабдяваш с тях от фризьор ли , или от сайт ?  благодаря   bouquet

А за шампоан , отново съм очарована от Лореал проф. за обем , много гъста консистенция , заслужава си .

Амра , аз си взех този гел и определено съм доволна , харесва ми http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=218&products_id=1749 , още не съм пробвала други продукти .  

# 226
Amra, с каква коса си?

Ползвала съм 2 шампоана -

http://www.lakme.com/en/b223.html
http://www.lakme.com/en/b2341.html

Вторият е повече за суха коса, а първият е без сулфати. Много ми харесват и двата.

Органичния на Нукс мие ли достатъчно, някой изпробвал ли го е?
Благодаря ти много Simple Smile  bouquet
Линковете не ми се отварят, но се сещам кой е първия шампоан без сулфати, точно него бях загледала и аз Grinning
Косата ми е много странна, вече не знам какво да я правя! Като ползвам маски със силикони се реше много добре и нямам проблем. Пробвах такива без силикони и изобщо не мога да се среша, освен ако не сложа обилно маска. Което ме навежда на мисълта, че може би съм я свикнала със силиконите и ще трябва време, ако реша да ползвам само такива без силикони, докато свикне и влезе в релси. Аз обаче си се изкушавам да ползвам и такива със силикони Blush и още не съм готова да мина съвсем на "полезни" така да се каже неща. А ако не сложа маска или балсам е абсурд да се среша, без да се оскубя, много се оплита. Иначе косата ми е бързоомазняваща се в корените, нормална по дължините, малко суха в краищата, чуплива. Шампоани и маски за много суха и увредена коса определено не са за мен, шампоани особено - веднага ми правят косата на клечки, много омазняват. От обем нямам нужда, Не бих я определила като мазен тип, по-скоро смесена, винаги си е била такава.
Общо взето се загледах точно, че и Loreal prof. и Lakme продуктите им са за някакъв специфичен проблем пък аз не бих казала, че в момента имам такъв. И вероятно ще се ориентирам към шампоана им без сулфати за всеки тип коса.

mmmshushy , благодаря ти Simple Smile  bouquet  А този гел клечкосва ли косата?

# 227
За мен различни шампоани, са шампоаните на Amway. Grinning Скъпи, но качествени и без химии.Дори като чели от тях косата ми расте малко по-бързо.

# 228
Харесвам шампоана на Милва-с хинин,Тео ботаникал-грозде,Пантен-прозрачната опаковка и един италиански мисля беше-с ленено семе,имаха и кристали и маска,мисля,че се казваше Paresene-semi de lino.

# 229
  • София
Bubbble,на Керастаз и Лореал за обем плътна ли правят косата или бухнала??/Запазва ли се обема пове4е време???
Изглежда по-плътна,първия ден е супер,втория ... бива,третия вече е за миене,но определено намирам разлика между Лореал/Керастаз и други шампоани.
Колко ще се запази обема много зависи от косата,аз съм с тъничък косъм и бързо ми се губи,дори и след сешоар много бързо ми спада обемът

# 230
  • София
В някоя тема, не съм сигурна дали в тази, прочетох много добри отзиви за шампоана на д-р Тайс. Е, купих си го и за мен няма по-ужасен шампоан. Сутрин си измивам косата и вечерта вече от главата ми падат бели снежинки  #2gunfire А косата ми стои лъскава, чиста... Сега си взех на Сери против пърхут, имам някакъв спомен, че ми подейства добре, но ако и от него няма ефект, ще се насоча към Виши - не съм го пробвала все още.

# 231
В някоя тема, не съм сигурна дали в тази, прочетох много добри отзиви за шампоана на д-р Тайс. Е, купих си го и за мен няма по-ужасен шампоан. Сутрин си измивам косата и вечерта вече от главата ми падат бели снежинки  #2gunfire А косата ми стои лъскава, чиста... Сега си взех на Сери против пърхут, имам някакъв спомен, че ми подейства добре, но ако и от него няма ефект, ще се насоча към Виши - не съм го пробвала все още.
А КЛЕАР пробвала ли си ? За мен той е номер 1

# 232
Против пърхут Ве препоръчвам новия шампоан на Сеяс който е специално за това-изчезва на първото миене-видях с очите си защото при мъжа ми беше бедствено положението с пърхута Flutter

# 233
  • София
Любимият ми шампоан е един турски - Пюрексин.За съжаление само в Турция го продават.

# 234
  • София
А КЛЕАР пробвала ли си ? За мен той е номер 1

Ами не... Опитвах се да наблягам на медицински шампоани, тъй като кожната лекарка ми каза, че имам себореен дерматит (ако не греша). Всеки път, когато ходя при нея, ми дава 1-2 шампоана, които да редувам, като единия е около 20-30лв... скоро не съм ходила, защото забелязах, че някои шампоани ми действат добре-не дразнят скалпа и косата ми се чувства добре с тях, а други, като този на Тайс...  Sick

# 235
За мен различни шампоани, са шампоаните на Amway. Grinning Скъпи, но качествени и без химии.Дори като чели от тях косата ми расте малко по-бързо.

Подкрепям с две ръце  Peace
Намерих обаче и друг вариант, по-евтин, но с не по-лошо съдържание и ефект - NatureScent, израелска фирма, продават се онлайн от български сайт. Този с розмарин е чудесен.

# 236
  • в Кошера
Този ми пасва идеално, особено на следродилния косопад  Peace

# 237
  • Варна
Харесвам Прегаин http://apteka.framar.bg/16004464/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B0% … 150-%D0%BC%D0%BB- Косата става с по - жив косъм и подсилена. Възстановява и помага при косопад. Подходящ е за честа употреба, но трябва да се комбинира с балсам или флуид за краищата, защото придава обем. Фирмата производител е стабилна.

# 238
Чудя се дали да пробвам новия на Пантен или новия женски head & shoulders против падане на коса пораdи накъсване.....не очаквам кой знае какво , някой пробвал ли е? Иначе за мен засега си остава номер 1 Фармона - от тук го научих и не спирам да си го взимам - уникален е просто, но гледам да имам и още един вид за да ги редувам, затова сега се чудя кой да избера, syoss са пълен боклук, както и всичко на Schwarzkopf.

A този Прегаин има ли начин да се намери в аптека или магазин, че хич не ми се занимава с доставки от бг сайтове  ooooh!

# 239
  • Варна
Mindy , продава се само в аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт