Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 073
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
Аз харесвам този за суха коса на Оyster cosmetics sublime fruit citrus - 11лв, 1000мл

Uploaded with ImageShack.us

# 271
Лореал проф.интенс рипеър(при нужда) и Глис розовия за ежедневна употреба.

# 272
  • София
Момичете, моят скалп продължава да се лющи  Cry Cry Къпя се с шампоана на Д-р Тайс, който беше доста похвален, и на другият ден половината ми глава е в люспи (без да ползвам нищо друго освен шампоана)! Утре трябва да излезна и да купя нов, защото явно от този ефектът е 0! Cry Cry

# 273
  • София
reproche,пробвай с бебешки или някакъв за чувствителен скалп,Себа мед май имаха такъв за всекидневна употреба,не би трябвало да ти изсушава

# 274
  • София
Шампоан Gloss&vibrance на MADARA Eco Cosmetics. Това е изцяло био продукт. Аз го ползвам от скоро и за сега съм много доволна. И ухае много хубаво - на свежо. Аз си изправям косата почти ежедневно и с този шампоан се получава много хубав блясък. Пробвай Simple Smile

# 275
  • София
И аз съм с проблемен скалп и Себа Мед много зле ми подейства  Cry По-добре не го купувай  Stop
Опитай с медения на Нукс, доста е щадящ и става за честа употреба  Peace Противопърхотния  шампоан Instant Clear на Лореал професионел също е вариант  Hug

# 276
  • София
Благодаря ви за предложенията!  Сега мисля да пробвам този на Нукс! Hug Дано има ефект!

# 277
Да взема и аз отношение - такова понятие като "медицинска козметика" в българското законодателство не съществува .Един продукт или е козметика , или лекарство , или хранителна добавка .... другото е рекламен трик.
Ползвала съм продукт на Лореал Профешънал от английски сайт , от златна рибка , от Канада - разлика не съм открила.

По въпроса - предпочитани  от мен  са    

# 278
По въпроса за този шампоан професионалния на Лореал за изтощена коса - гледах в сайта Златна рибка е с една цена и там си пише, че в салон примерно е 20 лв. а от сайта 27. Това така ли е? И ако да от София къде да го открия, моята фризьорка работи само със Шварцкопф.

# 279
  • София
По въпроса за този шампоан проф е? И ако да от София къде да го открия, моята фризьорка работи самоесионалния на Лореал за изтощена коса - гледах в сайта Златна рибка е с една цена и там си пише, че в салон примерно е 20 лв. а от сайта 27. Това така ли със Шварцкопф.
Искаш да кажеш че в Златна рибка е по-скъпо отколкото в салон?Stop Абсолютно невъзможно.Не знам в кой салон си го намерила за 20

# 280
  • Belgium
Не знам какво странно има, в салона, в който ходя шампоаните на Лореал Проф са по 20 лева за 250 мл.

# 281
# 282
  • там край реката
Аз на скоро си взех на Сери,за мазна коса мисля беше е ако искате ми вярвайте става като от рекламите,мека с много блясък,няма нищо общо с другите който съм ползвала и струва 5.60лв.

# 283
По въпроса за този шампоан професионалния на Лореал за изтощена коса - гледах в сайта Златна рибка е с една цена и там си пише, че в салон примерно е 20 лв. а от сайта 27. Това така ли е? И ако да от София къде да го открия, моята фризьорка работи само със Шварцкопф.

по салоните 20 са шампоаните 250 мл, в златна рибка 27 лв са шампоани 500 мл

Съгласна съм напълно с dachita за уж медицинската козметика, няма нищо лечебно в продуктите по аптеките, освен ако не са лекарства  Peace

# 284
Най-хубавия шампоан който съм използвала е Абсолют рипер .Когато имах проблеми със скалпа пък този на Биодерма много ми помогна

Общи условия

Активация на акаунт