КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Честит Празник мили ГОТИНИ БАБЧЕТА!!!

Да сте живи и здрави! Все така духовити и весели!
Страхотна дружина!

# 676
  • Географският център на България-Габрово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ БАБИ

Но за мене годината нещо почна с болежки.В неделя заминавам за София и в понеделник имам записан час за един доцент Чакъров който работи в МБАЛ "Доверие"-намира се в Овча купел 2.Там поне ми е надеждата да открият най сетне точната диагноза за моето състояние.Добър специалист бил та дано помогне.Второ лекарско мнение не е излишно.Софиянките да знаете ако ме вземе този доктор на лечение,това ще рече че ще поостана малко повече.Та ако имам възможност да намеря нет,ще вляза във форума и  с тези  от Вас които имат възможност може да се видиме по на кафенце а не е изключено и по някоя тортичка.

# 677
  • София
 Дуня чудех се къде си! А то..... Cry
 Дано се намери лек за болежките ти. Praynig
 Жулис много си мила и вие сте страхотни .  Hug

# 678
Аз така и не разбрах  newsm78 празнувате ли или не днес Бабинден,но и на 21.01 пак.Така че готини бабчета

# 679
  • София
 Лусия от много глава не боли. То днес само аз пиша от бабите. newsm78
 Кой болен,кой недоволен,кой се разработил... като се върнат работещите баби ще се оживим. Grinning
 Благодаря ти от името на всички бабетки.  bouquet
 А ,че сме секси така си е. Embarassed

# 680
  • в малка спретната къщурка
Добра вечер и от мен.
Джейда,Честит празник и днес.Да са щастливи и рожденика и дъщеря ти,а и Вие с тях.  bouquet
Благодаря на Жулис,Лусил и Любето за поздравите.Бабин ден го знам на 21,01, но нали има една приказка:За лудия всеки ден е Байрям." hahaha
Дуня,дано намериш лек и облекчение за болките си.
Жаки,какъвто е сладур Дени,много ще са ухажорките.Те сега момите са по намахани.
Шпунц,очаквам Мастерчето да ни зарадва с я розова,я синя осъществена мечта,като се върне. Поне на мен така ми се иска да е. Praynig
Любето,разказвай за твойта бабка.Аз също пазя много мили и хубави спомени за моята бабка.Жена,която се раздаваше и намираше време за всичко и за всички.
Аз си имам момиченце и ако зачезна,значи съм заела място в кухнята.Имах и още да пиша,но всичко ми изхвърча. newsm78Засега това.

# 681
Момичета благодаря ви за поздравленията!  newsm51 newsm51 newsm51
Е за сега празниците вече свършиха, доооо понеделник. Laughing Laughing Laughing
Дуня, дано всичко се подреди при теб и ти поставят точната диагноза. Стискам палци, да се намери лек.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Дано при Мастерчето всичко е наред, силно се надявам да е много щастлива. Peace
Мисля да се пробвам да поспя, че съм нощна смяна. Mr. Green А и се чувствам смазана.   Tired
Лека вечер от мен!

# 682
  • София
Джейда, честит рожден ден на зетя!
Да е здрав и много да се разбирате.
Дуня, дано се намери точната диагноза и лечение за нея.
Аз чакам Ани да се прибере за да отпразнуваме именния ден със закъснение.
Тя сега е на Стани фолк-звезда /при Слави/, дано свършат по-рано.

# 683
                        Добър вечер,бабчета и не бабчета!Аз нещо си имам притеснения и хич не мога да спра на едно място та за това не съм писала днес.Айде дано ми мине. Sad
                        Дали е празник днес не знам ,но на всички пожелавам да сте живи и здрави и вие и семействата ви и да живеем по-спокойно.
                        На всички,които днес имат рожданници или други поводи за празник пожелавам всичко,което искат да го постигнат,да са здрави,щастливи и грижи да нямат от тук нататък.  bouquet
                        Дуня,аз май живея най-близо до "Доверието" и ще ти пусна телефона си на ЛС,та ако има нужда от нещо звънкай,пък ако няма звънни да се видим и дано ти поставят точна диагноза и да ти помогнат.
                        Хващам плетката ,че днес не съм имала време да я пипна,а пък ще ми успокои и нервите,дето ме гонят от вчера.

# 684
  • София
Здравейте, мина тази дъъъъъълга седмица /така ми се видя на мен/

Джейда, честит празник! 

Дуня, ще ти пусна на ЛС телефона си. Дано всичко се изясни и да се намери лек.

# 685
  • София
Римар, седмицата за мене мина много бързо, почти неусетно.
Днес си мислех - кога беше миналата зима, сега тази. Времето минава...
Дуня, аз тел. не пускам. Не за друго, но нали съм всеки ден на работа - само събота и неделя имам свободно време. Но, ако  се реши за среща с кафе /торта/ - идааа.
Да напомня, че от миналата при мене останаха 4.00 лв от финансите на КГБ.  Laughing

# 686
  • София
Честит ви бабин ден!  bouquet

# 687
Добро утро, мили момичета!

Хайде на кафето и лееека закуска...

А който предпочита - може и аеробика  Laughing

Приятни почивни дни  Hug Hug Hug

# 688
  • София
Да напомня, че от миналата при мене останаха 4.00 лв от финансите на КГБ.  Laughing

О, ще ги изпапкаме. Тъкмо да си честитим новата година. Може и Дуня като дойде, но каквото решим.

Добче, мерси за кафенцето. А за аеробиката - аз имам голяма нужда, ама пусти мързел...............

# 689
  • София
 Добър ден,да е весел и засмен. Laughing
 За среща и аз мога само в събота или неделя ,ако не излезе нещо....

Днес съм детегледачка. Елина не заспива ,а Вели не яде. Shocked
 Майка им е на пазар за корнизи и пердета.

Общи условия

Активация на акаунт