Новите ви книги - 5

• 47 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Новото ми попълнение са 3-те тома "Атлас изправи рамене" на Айн Ранд. Всъщност за мен не е точно нова книга, защото съм я чела многократно на английски, но не е лошо да си я припомня и на български  Laughing

# 31
За да не е досадният "запис", да си кажа, че и аз се боря с "Изгубеният символ" - всичко е много познато, много...

# 32
Хрониките на Стефан Цанев. В познатия стил, но много по-близки и по-болезнени в сравнение с предходните три книги.

# 33

Това са най - новите ми книжки  Grinning

# 34
  • София

Това са моите нови Simple Smile

# 35
  • Ямбол
Наталия, поздравления за двете книжки на Халед Хосейни! Невероятни са!  Peace

# 36
Наталия, да кажеш после как е ''Академия за вампири'' Wink
Аз днес си купих продължението на ''Богат, беден'' - ''Просяк, крадец'' на Ъруин Шоу 
Нямам търпение да я подхвана  Wink
Набелязала съм си и ''Пътят'' на Кормак Наккарти

# 37
  • София

И мен ме заинтригува Simple Smile

# 38
Преди два дни свърших с "Фирмин".
Много приятно четиво  Peace

Аз не останах очарована, нямам точно обяснение защо.

Истински стойностно четиво, на което се радвах скоро, е "Яж, моли се и обичай" на Елизабет Гилбърт.  Peace

# 39
Прочетох миналата седмица "Сборът на дните" на Алиенде. Ей, едва я изтраях! Чела съм всичко почти без "Афродита" и "Ева Луна", но май вече ми писна. Верно, че е нещо като автобиография, но наистина на моменти ми идваше твърде досадна и дори накрая по диагонал я свърших, което много рядко ми се случва. Имам чувството, че вече няма за какво да пише жената...
И все пак любимата ми книга нейна си остава първата прочетена - "За любовта и сянката" от преди сигурно 15 години.

"Фирмин" ми е на дневен ред сега, но междувременно започнах "The Broker" на Гришъм, отдавна не съм чела нищо негово.

# 40
Аз днес си купих продължението на ''Богат, беден'' - ''Просяк, крадец'' на Ъруин Шоу  
Ще кажа, само дано скоро я подхвана,че друго ми е на дневен ред   Wink

За това продължение не знаех,сега ще се разровя да видя за какво става дума."Богат, беден " ми е много любима книга.

Наталия, поздравления за двете книжки на Халед Хосейни! Невероятни са!  Peace
Мерси, препоръчаха  ми ги майчета от форума  Peace

Виви,с кеф да си четеш цялата поредица ! Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 21:02 от Наталия

# 41
Тина и 1/2 - много свежо, умрях си от смях на някои места  Flutter

# 42
Новата ми книга:

Отдавна му се точа на този автор. Дано съм улучила добър старт Simple Smile

# 43
За мен, "Боен клуб", е много по-добър и силен като филм, отколкото като книга. Другата такава екранизация, е на "Коралайн".

Иначе е много различна, да. Паланюк е готин, чете се на един дъх. Харесвам Choke.  Simple Smile

# 44
Аз днес обикалях да я търся ''Тина и половина''  Sunglasses
Четох положителни мнения тук за нея и реших да я взема като подарък за братовчедка на малкия /която е 3-ти клас/. Само да не се окаже малка  Rolling Eyes
Тъй и не я намерих де... Simple Smile Явно ще я поръчвам от нета

Общи условия

Активация на акаунт