АВГУСТ месец е прекрасен и ще чуя гласец ясен!

• 21 815
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
Относно козметичните поцедури при мен винаги са били по-болезнени по време на бременност. Маже бе това е нормално

# 541
Момичета,относно мазането с каквито и да е кремове и мазила против стрии,ще ви кажа,че всичко си до гена и еластичността на кожата ви Naughty Naughty Naughty И най-скъпите и рекламирани мазила да си купите,ако кожата ви не е достатъчно еластична,не може да избегнете стриите.Така че бих ви посъветвала да се мажите с нещо,което ви е приятно на мирис и допир,единствено и само за ваше удоволствие(ако ви носи такова).
Аз лично използвам бебешко олио след баня и то не редовно(не обичм да се мацам),попива бързо  и миризмата ме успокоява smile3521
Утре ми е часът за втори преглед,ще ме насочат към ЖК,нетърпелива съм Party

# 542
Здравейте момичета реших да се разпиша и аз Hug
гледам за мазане говорите...и аз подкрепям момичетата,които казват,че всичко е до тип кожа...при първата ми бременност качих 17кг.,синът ми се роди 4.050кг не съм се мазала изобщо и нямам нито една стрия Flutter
Мен вече ме регистрираха в ЖК,много беше подробно всичко,повече от час стоях в кабинета на док и хубаво си поговорихме... живот и здраве в първите дни на февруари съм на преглед пак.Когато ме регистрираше беше началото на януари,бях в 9-та седмица и тогава ми пусна изследвания кръв и урина,спин,васерман,сифилис и микробиология.Всичко е в нормите за сега слава богу пу пу! Praynig

jennie.to,страхотен е този калкулатор който си дала...тенк ю!  bouquet

еlisseе,силна прегръдка и от мен! Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 13:37 от bella_

# 543
Здравейте мацки.Сори на тези които ви бях сбъркала данните  Embarassed

Само да ви питам, понеже някои не си пращате имената или годините, ако искате да не ги вклю4вам?Както кажете  Hug

# 544
здравейте момичета,успешна седмица на всички!
Някоя от вас ходила ли е на козметик при бремеността,аз последно ходих 2-3 дни преди закъснението и бешще нечовешка болка,никога преди това не съм изпитвала такъв ужас,но скоро не съм., а имам нужда
Аз ходих в началото на бремеността ми, може би съвсем в началото на декември,  по- различна болка от обикновено май нямаше, но разбрах, че не е за препоръчване да се прави йонофореза. За дарсонвала четох противоречиви мнения, но повечето бяха, че не пречел Simple Smile

# 545
  • София
На мен всички дрехи и бельо още си ми стават без проблем. И козметика не съм сменила, но аз се мажа по принцип два пъти на ден с лосион за тяло. jilieva1001 и съм фен на цялата гама на Виши, но пък много хубави отзиви четох и за Мустела. Ще видим живот и здраве другия месец.
Сега се връщам от преглед - пораснали сме, вече бебчо е 4,5см., има си всичко - крачета, ръчички.... На 27.01 съм на ФМ във Фемина, дано и тогава всичко е наред Praynig На място ще реша за БХС

# 546
Като че ли по-скоро си е до типа кожа. След качени 35 кг и свалени съответно след първата бременност съм без стрии и увисване. Ползвах обикновено бебешко олио . Успех с предизвикателствата  Peace

# 547
  • София
Аз утре съм на преглед и ми е малко притеснено,надявам се всичко да е наред. 

# 548
  • София
И аз така се чувствах днес misleto , повтаряй си, че всичко ще е наред, на мен ми помага Simple Smile

# 549
Не бях влизала няколко дни, че пак едно главоболие ме отнесе, а вие сте пииисали, пииисали  Hug Добре дошли на всички  нови кандидат-майчета   bouquet

Елиссее, много съжалявам за това което си преживяла. Тежко е, със сигурност. Но не се предавай. Изчакай мъничко и после надигни глава и продължи  Hug а ние сме си тук и сме винаги отворени за теб   bouquet

# 550
Аз утре съм на преглед и ми е малко притеснено,надявам се всичко да е наред. 

ставаме две за утрешен преглед,убедена съм ,че ще се похвалим с хубави новини smile3521

# 551
jilieva1001  welcome Още една мама от Сливен,супер!Надявам се,че този път всичко ще е наред с теб!  bouquet
Успех на момичетата,които с нетърпение чакат своя преглед утре! Hug

# 552
IR права си ,че генът е от значение. И аз нямам стрии от бременностите , а си имам съвсем малко от пубертета. Но мазането ако не друго помага срещу изсушаването на кожата, защото като се поопъне и почва да сърбииии:) Аз голямо чесане по тумбата му дръпвах:) И освен това моята кожа е много суха и като се опра до черна дреха оставам бели следи, което ми е много неприятно.
Виждали ли сте този сайт   http://www.cosmeticsdatabase.com/index.php    Потърсете там продуктите на VICHY или другите, които ползвате. Има много продукти въведени със съставките им и оценени от 1 до 8 за опасността , която крият за здравето ви (демек колко вредна химия има в тях) , а отделно ако продукта , който търсите го няма, може да въведете съставките и сами да си направите равносметката. Аз като видях резултатите за фирми като Нивеа  ooooh!

# 553
Честито на момичетата с хубави новини от прегледите!На всички други за утрешните стискам палци!Аз съм при доки чааак на 29.01!

# 554
мерси за палците Толинка Hug да ти се връщат  bouquet

Fighty,затова и писах,че е строго индивидуално,нека всяка мама да се маже,ако това и носи удоволствие и ако така се чувства по-добре,а не ЗАЩОТО ТРЯБВА Naughty Аз с първата си бременност се мажех навсякъде, от време на време, но получих стрии само по гърдите ooooh! Кожата ми никога не е била суха и сърбяща и не съм изпитвала нужда да я хидратирам,освен лятно време Laughing

Общи условия

Активация на акаунт