АВГУСТ месец е прекрасен и ще чуя гласец ясен!

• 21 815
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, хайде и аз тук, с предната ми бременност въобще не четях та поне този път да се включа.
За края на август ми казаха че съм и видяха само едно, а така ми се искаше да са поне близнаци

# 556
Привет!
Гледам много подути коремчета от толкова рано, купувате дрехи и бельо за бременни от сега.  Peace  Hug
Аз няма да купувам за сега. Не съм качила и килце  #Crazy  а ям като разпрана.  Embarassed Имам два три панталона които нося с колан и са ми добре. А при изненадваща хвръкваща ситуация   pregnant панталона за бременни от миналата бременност ми е в гардероба и ще ползвам временно него. На мен ми пролича чак в края на 6 месец и изведнъж се подух. Ако е така и сега по скоро на мен ще ми трябват пролетни и летни дрехи. Аз моя панталон си го купих от магазина за бременни под колоните на трамвай № 3, на ул.Жданов. Има голямо разнообразие на разумни цени.
От тук на татък пожелавам на всички ви само хубави новинки.

# 557
Zdraveite na vsi4ki.As sasto dnes se prisaedinjavam kam va6ata grupi4ka.Termina mi ne za 22.08.Ste se radvam da si pi6em

# 558
Извинявам се, че когато писах за първи път казах сама, че съм от Сливен, а не се представих. Казвам се Женя и съм на 31г. термин 1-ви август. Искам да попитам сливналийки дали някоя от тях ходи на ЖК в Окръжна болница?

Нямам нищо против да заема своето място в списъка на августовските маминки, а между другото и първата ми дъщеря е родена на 18 август. Wink

# 559
shanel1982, честито за кой август си. аз съм за 31.08 и също съм от русе.
.

# 560
хей, и  аз съм на 31-ви. По принцип съм от Пловдив, но сега съм в Белгия и тук ще раждам за сега. един глупав въпрос да задам - понеже за първи път съм бременна и виждам ,ч е пишете за ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ. Та питам това какво всъщност представлява? питам ,за да мога да сравня, че тук май няма такова чудо. аз бях на първи преглед на 13-ти в 7 г.с. и 1  ден , взеха ми кръв урина и т.н. и ме извикаха пак на 25-ти когато трябва да 9 -та - 10 г.с. благодаря и успех !!!

# 561
velma,

прочети тук,ще ти е полезно Peace http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=757

# 562
Здравейте на всички нови мами и от мен  Hug Grinning
Относно мазилата според мен трябва да подбираме натурална козметика, аз съм се спряла на Greenlang и на маслата на Икаров.
Момичета, искам да ви се оплача че ми е много шантаво на моменти, праче ми се, карам се с моя,   fight
Ох много ми е гадно, то си е вярно че си имаме проблеми, но в момента  съм направо ужасна и аз, страх ме е как влияе това и на бебо.  newsm45 Какво да  smile3518правя ?

# 563
  • По широкия бял свят
Здравейте и от мен.

Искам да ви питам как се справяте с киселините. Снощи не можах да спя от болки. Какви храни трябва да се избягват?

Знае ли някой какви са показателите при БХС и в какви граници трябва да са?

# 564
   За киселините знам, че трябва да се избягват пържените храни, може да те подразнят и доматите, лютото. Talcid е за киселини и до колкото знам може да се използва при бременни. Пак питай в някоя аптека.

# 565
Аз утре съм на преглед и ми е малко притеснено,надявам се всичко да е наред. 

ставаме две за утрешен преглед,убедена съм ,че ще се похвалим с хубави новини smile3521

Три сме, ще стискам палци, момичета!
Аз съм чак в 17 часа и аз гледам все хубави неща да си мисля Laughing
Талцида е позволен при бременност. Знам, че газирана вода също помага.

# 566
  • София
Didd, виж тук за БХС-то http://www.lmpbg.org/lab_s.html#
За киселините и аз знам, че трябва да се избягва пържено.
Стискам палци на трите момичета утре за прегледа!

# 567
А до кога се пие фолиевата киселина  newsm78 забравих да попитам докторката  Simple Smile Аз я пия няколко дни след положителния тест, опаковката е 90 хапчета и все още я пия

# 568
ФК се пие до края на третия месец. То и после май я има във витамините за бременни.

# 569
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! bouquet
Чета ви още, от както със съпруга ми видяхме за пръв път EFP. Страшно много ми бяхте полезни през последните седмици!  Hug 
Чак днес официално ме регистрираха в ЖК. И реших да ви се представя. Живеем в София. Това ми е първа бременност. Имаме си вече ембрион 16 мм. А евентуалният термин е 31.08.2010. Чувствам се добре, като изключим температурата миналата седмица. Confused
За сега толкова от мен. Желая на всички много здраве и успехи! Peace

Общи условия

Активация на акаунт