АВГУСТ месец е прекрасен и ще чуя гласец ясен!

• 21 792
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
За начало на третия месец аз знам, че се приема 9 г.с., а края е 13 г.с.
И на мен почна по-малко да ми се омазнява косата.
Точно се похвалих в неделя, че вече не ми се гади и вчера следобед направо ми се искаше да  Sick. Уморявам си се и ако не легна на обед ми е много сдухано вечерта. Гърдите са ми напрегнати, но ме болят само на допир.
Отчет даден Simple Smile
Притеснявам си се малко за довечера.

9 Г.С на бремеността или на бебето Simple Smile
и а точно се похвалих на доста близки че ми размина гаденето и от 2 дни пак не ме оставя,особено вечер при мен е страшно,тогава ми е пика..

# 586
  • Miami
Аз ето тук гледам в кой месец съм
http://www.baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months

За секциото - когато раждах имаше едно майче, което беше родило секцио. Ами да ви кажа доста бързо се възстанови, даже някои родили нормално повече ги болеше. Така че май пак зависи от много неща.

# 587
Здравейте на всички! Ама каква снежна зима само  Laughing За секциото - това за бавното възстановяване според мен са митове, моя приятелка роди на 02.01.2010 със секцио и искам да ви кажа, че вече не само е в движение, но по стечение на обстоятелствата се занимава активно и с бизнеса си и май много, много не се застоява на едно място. А аз раждах дъщеря си нормално и не можех да ходя като хората месец и половина след това заради многото шевове. И все пак наистина е индивидуално....Аз обаче за нищо на света няма да родя нормално отново. Явно тялото ми не е способно да се справи с тази не лека задача! Успешен снежен ден на всички  Nature Snowman

# 588
Да попитам има ли и други мами като мен с коте в къщи или с друг домашен любимец. Как ще го въведеде в новата ситуация  Crazy
Моя питомец е на аватара ми, милото как ни е гушнало докато спинкам  Joy

# 589
Здравейте момичета. Едвам смогвам да ви изчета. Не знам за вас, но на мен от два три дни така ми се е подул корема Embarassed, пък не съм мръднала в килограмите повече от преди, явно ще се пренасочвам към дрехите за бременни колкото и да не ми се иска.
За раждането, винаги съм искала да родя естествено, първият път се наложи секцио по спешност, няма да разказвам подробности. Сега пак ми се иска да опитам, потърсих различни мнения и единият док отказа категорично, другият каза ща видим, не се знае още.
А за секциото, не е никак страшно, на 4-тия ден си бях вкъщи и се грижих за детенцето си. Не е имало някакви зваерски болки.

# 590
  • София
Да попитам има ли и други мами като мен с коте в къщи или с друг домашен любимец. Как ще го въведеде в новата ситуация  Crazy
Имам котка,до сега не се намери човек ,която да не ми каже изхвърли я,но това няма да се случи.
Приятеля ми чисти,аз сега не пипам,обеззаразяваме го редовно,така че не се вижда проблем.

# 591
psm, аз съм за 28 август

Още не се представих - казвам се Шанел, на 27 години съм, това е втората ми бременност, терминът ми е за 28 август

Оф, тези киселини, защо така от сега още имам, предния път чак след шести месец се появиха, то ясно че всеки път различно, но чак пък толкова

Все ми е едно чорлаво и все мърморя, то и предния път така бях де, въпреки, че лека бременност изкарах, само дето 20 кг качих и както съм почнала от сега толкова много ям, че се плаша от себе си

За раждането - мисля нормално, без упойки, така направих и преди, но да видим какво ще реши и бебето все пак

# 592
не знам как е в другите градове,но тук във Варна е направо ужас,всичко е затрупано със сняг ,постоянно вали и духа силен вятър Shocked изобщо не знам как ще отида на преглед след 2 часа Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Добре,че мъжо си остана в къщи,да изрине колата,че и се вижда само покрива ooooh!

# 593
Имам котка,до сега не се намери човек ,която да не ми каже изхвърли я,но това няма да се случи.
Приятеля ми чисти,аз сега не пипам,обеззаразяваме го редовно,така че не се вижда проблем.

И аз си имам една писанка - хубавица. За сега само свекърва ми подхвърли, че ако се притеснявам от нещо, могат да я гледат те. Те имат две кучета, а и аз съм много свикнала с нея и не я давам. Мъжът ми чисти, аз само я храня. Ваксини сложихме, обезпаразитяване. Мисля, че няма да има проблем. И лекарката ми е на това мнение, и тя е любителка на котките.
Повече ме е страх от това, че пред блока ни има 12 улични котки, които бабичките събират всеки ден да ги хранят. Според това, което четох е много по-вероятно да се заразиш с токсоплазма от улицата, отколкото от домашна котка.
За сега не мисля да я давам на свекърва ми, но като се роди бебето (живот и здраве), ще я дам поне за първите месеци.

Иначе аз съм все така - ужасно зле и сякаш става все по-зле. Sad

# 594
  Аз имам котка и не мисля да я махам откъщи. От както съм бременна карам съпругът ми да и чисти тоалетната и купичките. Мисля че при една добра хигиена няма нужда от притеснения. Моя позната има котка и бебе и каза, че няма никакви проблеми.

# 595
  • София
За мен повечето е градски легенди,защото вече е доказано ,че риска да се заразиш от домашна котка е минимален(гледана както трябва),по-опасни са не добре измити зеленчуци,суровото месо( точно от такова може да се зарази котката). Изчетох всичко ,което намерих в нета,за да мога да съм информирана,а не да ми се разправят врели некипели.

# 596
Здравейте момичета.Аз сега тръгвам за преглед.Стискайте палци всичко да е наред! Praynig

# 597
Стискаме, стискаме и на другите които са на преглед също.  Peace Чакаме само хубави новини.

# 598
  • София
karinnna - стискаме.
Аз се чух с докторката,освен урина другите ми резултати били перфектни. Сега трябва да давам стерилна урина,имало открити бактерии,предполагам няма нещо чак толкова притеснително Praynig

# 599
Стискаме палци и пишете как е минало. Praynig Wink
  Аз съм в петък на преглед и вече едвам издържам

Общи условия

Активация на акаунт