Отговори
# 645
Оффф и аз тръпна и се чудя какви номера ще ми погаждат като си дам болничния. Направо не ми се мисли...

# 646
Хайде сега и едно хубавооо добро утро на всички Hug
И понеже винаги е хубаво да се похапва, малко съм на тема "брънч" - заповядайте:mrgreen:

Аз от сутринта станах с дупето нагоре, че мъжът ми се отметна за Мальовица #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire - било - 14 градуса, била съм в 8 месец и така нататък- направо още съм му ядосана #Cussing out
Поне ми обеща, че днес ще готвим цял ден Twisted Evil Mr. Green ( не знам дали съм споделяла - мъж ми е проф.готвач), та всеки ден в кухнята с него ми е като 1 Юни ukliam1
Сега отивам да си сменим личния лекар и да говорим за педиатър - в 17 ДКЦ - говорихме с Галина Шопова, та да видим Praynig
Слънчо,
Говорихме с твоя лекар, но Сточна гара му е далече на човека, а и на нас неговият кабинет, така че по-разумно по-наблизо Simple Smile Но много ти благодаря за координатите - човекът е много разбран и мил  bouquet
AMORE ,
Много мило пожелание - така дребните свади ( даже и да са огромнейши за мен) някакси се стопяват и наистина ми става Коледно и мило  Heart Eyes

# 647
  • До Балкана

Мемо, честито! Пожелавам ви дълги години взаимност и нестихваща любов!!!!  bouquet
Съни, от 14.00 съм на жк и после ще разказвам! Hug

# 648
  • София
velv, добре си си избрала мъжа, страхотна професия! Ако искаш за разнообразие може да си ги сменим за малко, твоя - професионален готвач, моя - професионален похапвач Crazy

# 649
  • Бургас
Далче ,стискам палци !
Вени, аз съм ОК и аз утре ,другите девойки да кажат  Peace
Велв ,професионален готвач си имаш  Peace
И на мен все ми излизат с тоя номер ,че съм в 8-мия месец ,никъде да не ходя,ама при мен положението е по-зле. Да съм стояла вкъщи,до магазина да не ходя.... Че не само мъж ми ,ами и майка се обажда да подкрепя неговите заповеди .Ама да си призная след малко мисля тайно да изляза  Mr. Green ... да понакупя малко подаръци и да се видя с една приятелка .
Yoo Hoo ,какво съвпадение ,моя май е със сходна професия на твоя  hahaha

# 650
  • До Балкана
Благодаря, Съни!
Yoo Hoo и моя е от същата порода!
Вчера почва да прави лицеви опори и стига до 10 и вика: Егаси преди правех по 50 без проблем, а сега без проблем мога да изям каквото ми кажеш! Паднах от смях!!!

# 651
Хмм, сега прочетох, че Британи Мърфи била починала вчера от сърдечен удар... на 32г. Господ знае с какво се е друсала. Жалко де. Има хубави филмчета с нея. Confused

# 652
  • offshore & overseas
Оу, Велв -- ше ти го зимаме май шефа  chef... Моят също е към проф консуматорите, но и готви, де, малко се изхвърля с подправките и въобще небрежно ги прави нещата -- количеството за сметка на качеството, но все пак...

Това за Британи и мен ме изуми, но си помислих същото като Бръмби.

# 653
  • София
Не съм се и съмнявала, че повечето ни мъже ще се окажат колеги!  Mr. Green Hug

Моя даже ми излиза напоследък с оправданието, че карал паралелна бременност заедно с мен Crazy (само че моето шкембе отдавна задмина неговото). 

Забравих да ви кажа, че довечера съм на коледното парти на фирмата на мъжа ми. Не че ми се ходи и спокойно можех да кръшна, обаче ще работим за повишение (т.е. ще просим Wink) от другата година, та моята задача е да се правя на дебела и нещастна, белким се смилят и увеличат заплатата на мойто мъж.  Mr. Green

Излизам на мисия, стискайте палци да оцелея на пързалката!  ooooh!

# 654
Мемо,честито smile3525,дълъг и щастлив семеен живот,и много да ви радва малкото човече което очаквате Grinning

# 655
здравейте,аз си поспах добре и сега ви чета всички сте преизпълнени с новини Simple Smile първо на Мемо,честито,много щастлив семеен живот,разбирателство и спокойствие и сладко бебче през февруари  bouquet :hug:ralmin,нали знаеш,че докторите никога не са на 100% сигурни за пола?на нас ни казаха в 5ти месец на ФМ че е момче,но пък сега някакво чувство ме човеърка,че ще се окаже госпожица.на последния ултразвук нямаше как да го видим,беше седалищно,и слушах док да разказва за едно друго семейство,на което казали,че ще имат момче,те боядисали детската стая синя,накупили сини дрешки и накрая мамата родила момиче.и аз сега почнах да си мисля подобни неща,затова съм взела не само сини дрешки baby_neutralи все пак момиче или момче твое си е,както казва мъжа ми няма да го върнем Laughing
видях че за секс сте си лафили,имаше една серия на "Приятели",когато Рейчъл беше бременна,точно за нея се сетих като прочетох едно мнение-Рос й се натисна да правят секс в деветия месец,понеже преносваше и тя взе че роди,та може и да има ефект,ако някоя тръгне да преносва.при нас не липсва,но на мен малко взе да ми става некомфортно,понеже съм дебела,с един балон отпред,но мъжа ми ме изненада като ми каза че съм красива,не мога да му вярвам,но важното е че го казва Embarassed

# 656
Мемория, честита ти сватба!  newsm51 Бъдете много щастливи и влюбени Two Hearts

Танче, честит ви хладилник! Дано да е първата стъпка към по-добър късмет Wink

За шетането вчера - аз не съм знаела, че не трябва  Rolling Eyes Цял ден готвих, а мъжът чисти...А първият човек вкъщи беше...майстор  Joy Дано да е за добро  Wink Пък и приятели с подарък дойдоха - и това се брои, нали? Wink
Аааа, вече си имаме под в кухнята, съотв. кухня, която може да се експлоатира  bowuu
Много се радвам!

Пеперудке и аз съм така - нищо не съм купила, а като гледам, няма да имам пари и да купя скоро  Confused Добре, че две приятелки ще ми дадат дрешки и кошарка.  Simple Smile

Мушмулка, мисля, че не е проблем по-късно да си вземеш 45-дневния болничен. Поне на мен така ми казаха - трябва да го взема утре, но казаха, ако не ми се разкарва - да отида след Нова Година. Защо не звъннеш на акушерката - да ти е по-спокойно?

Yoo-hoo и аз предпочитам да няма хора около мен след Събитието, а и майка ми, и свекърва ми се точат от сега...  Whistling Да видим как ще ги възпирам. Репликите са - "ааа, не може, трябва да ти помогна, как ще те оставя..."

За мъжете - моят е и от двете категории - и готви, и хапва  Joy Напоследък аз съм по готвенето, че какво да прави човек по цял ден вкъщи.

# 657
Здравейте и от мен! Един ден ме нямаше и се наложи да ви чета на два пъти Simple Smile
 На мен днес ми е едно такова странно емоционално, уж съм щастлива и ми е яко пък на няколко пъти аха и да се разрева. Днес сме на ФМ от 18.30 та нямам търпение да го дочакам този момент.
 Честито на Мемо за бракуването, вие и до сега сте си били щастливи, та щастието ви пожелам да ви го наоди малкото човече, което ще се появи февруари!

# 658
Еееей, забравих да ви кажаааа  Simple Smile
Вчера за приятелите бях направила баница с късметчета, че май и на Коледа, и на Нова Година ще сме си самички и ако правя тогава, ще ни се паднат на нас всичките късмети  hahaha
Та на мен ми се падна бебе и здраве  Heart Eyes Не знам да съм се радвала така на такива късмети преди. (То и бебе не ми се е падало де)  Sunglasses Много готино!

# 659
на мен миналата година ми се падна бебе,има нещо вярно в тия късмети май,а и ние сигурно ще сме си само двамцата по празниците,познати,приятели,всеки по родните места или още не знае къде ще е.искаше ми се да се съберем голяма компания,но като се сетя че ако ми се допи след 12(както ще стане) няма да мога да изгоня никой да си ходи и всички ще се напият,а аз ще гледам отстрани с чаша сокче,взех да се поотказвам от шумни тържества.а и с мъжа ми ще си го направим хубаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт