Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на една от участничките във форума?
Какви са мненията за записването на тонове и ехографии?
Как реагира форумът на забавянето на аудиозаписите и ехографските записи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на една от участничките във форума?
Една от участничките споделя, че изпитва ужасни симптоми като коремна болка, повръщане, температура и диария. Тя се тревожи за бебето си, тъй като не усеща много движение. Освен това тя отбелязва загуба на 2 кг и изразява безпокойство за това. Форумът предлага консултация с лекар и призовава за повече почивка и прием на течности.
-
Какви са мненията за записването на тонове и ехографии?
-
Как реагира форумът на забавянето на аудиозаписите и ехографските записи?
-
Какви са тоновете и кога трябва да се правят?
-
Какви лични вещи са необходими за болничния престой при раждане?

- първа бременност, гр. София, 29г.
, но и на мен ми е все тая как ще става, само да я гушна, да е жива и здрава и да ми излезне инвентаризацията (ръце, крака, пръстчета и т.н.).
и не е мърдала от тогава, и... smile3518 много сдухано ми се получи сега...даже си изпросих преглед при моя док в събота...дали не съм прецакала нещо... Sad много съм зле...майка ще ствам разбирате ли...айде оставям ви и продължавам да чакам беба...
моя хубавец май си е вече с главата надолу,ама няма как да съм сигурна,чакам Жк да дойде да си го видя мъника,сега се допира нещо до ребрата ми,но не знам какво-краче ли е,ръчичка?

Не се връзвай на лекарите - наистина има още малко 
. Дано всичко да е наред за напред защото няма какво да се направи
. Момчето ми си върви нормално за седмиците. 1600 грама е. Мериха ми тоновете. Ужас...много смешно ми стана а не е хубаво да се смея докато записват. Бебето така почна да рита докато течаха записите, че целия персонал се събра около мен. От там и аз като се разхилих