Отговори
# 165
  • София
Добро утро !  Hug

Благодаря на всички за подкрепата , много ми помагате ,а и не само на мен !!!   bouquet

Аз вече съм добре ,даже не съм толкова отпаднала ,за разлика от вчера . Simple Smile
На док не съм ходила,реших да изчакам и ако и вчера имах познатите признаци ,бегом към болницата. До колкото разбрах вече има такъв вирус и аз съм била късметлийка да се запозная с него...Пазете се ,че е много неприятно и най-вече стресиращо за една бременна жена !

Виждам ,че ви е харесала идеята за анкета ,която предложих преди 1-2 теми ! Ами така де,време е да направим обобщение по основните въпроси !  Wink гласувах за държавна болница ,нормално ,без избор , но на 23 ще говорим с док по-подробно за раждането и ще видим какво ще каже.

Далче ,много прегръдки и на теб !!! Дано всичко се нареди !  Hug

Мяу, и аз същото повтарям на моя водолейчо ! Искам и той да проявява инициатива ,не само аз да ги мисля нещата ... Naughty

На мен също не са ми вземали секрет ,но  разбрах,че се взимал в 9-ти месец . но ако се установят някакви аномалии на толкова късен етап ,как ще се лекуваме ?  newsm78

# 166
Здравейте момичета едвам ви изчетох- за 1 ден сте изписали кам 20 стр.!
Аз вчера бях в Шейново да се моля за последния болничен(преди 45 дневния), не мина без фасони но все пак ми го дадоха.
После се наложим да водим моето писанче на ехограф(кастрирана е и се разгонва ooooh!) и там ни изкараха акала че има киста(много голяма)!Такав рев му ударихме -включително и мъжа ми.Ама аз си имам един лекар(той е вътрешни болести) много добър и много му вярвам,та веднаг му звъннах за съвет.Той ни препрати към най-добрата ехографиска в София.
Бихме се с котинка, но я заведохме и там - та гледа жената,мига  Thinking :"ми няма киста,здраво ви е животното,колегите са снимали пикучен мехур" Shocked
Щях да си ударя г* в тавана!
Това около мен оплаках се и ми олекна,сега отивам да си взема mothercare newsm44

# 167
  • София
Коте, права е Мяу, гинекологичен преглед - не. Микробиология ми пускаха веднъж докато бях в ОБ и сега на последната консултация доктора пак ми пусна, това май ще е за последно. Не е страшно взимането, защото не те ровят, а само лекичко бърка с някаква дълга клечка, дори не ползват онзи разширител /спекулум/.
Иначе цитонамазка имам правена за последната една година /тя за толкова важи в тази възраст, по някое време започваме да се следим на 6 месеца/ и доктора прецени, че няма нужда от нова, резултата ми е добър.

Велв, спах, душко, ама дребния е станал преди 7 с крясъци, че копчето на пижамата му се било разкопчало.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Мъжа ми ми постави задача от днес детето да се е сдобило с пижами без копчета, че му беше страшно ядосан сутринта.  hahaha

Олала, ние сме в една категория с теб!  Hug
Което ми напомни, че днес кантара се опитваше да ми покаже +7кг. и май ще си спирам Фафлите.  Laughing На всичкото отгоре старите стрии дето си ги имам отстрани са започнали да се зачервяват, мда.

За шезлонгите - аз не бих рискувала да си науча чавето на друсане, вибриране, люлеене и т.н. приятни за него неща, от които после се притеснявам, че трудно ще се отучи /така си мисля, може и да не съм права/.
Искам шезлонг единствено за да мога да си го влача с мен по стаите и да му е удобно и безопасно. Обаче още не съм решила окончателно дали пък да го свиквам да е с мен по цял ден, защото Борис определено предпочиташе самотата и чудно си се занимаваше сам, което и двамата ни уреждаше идеално.  newsm78

# 168
 Joyех,с тия мъже,ако значт как ги нареждаме тук,да Мяуче,влагалищен секрет беше не цитонамазка,но случая беше друг-тогава бях на ЖК и док си рзглежда резултатите ми и казва само че това е ок,онова е ок,аз малко се усъмних понеже имах течение,ама сега все пак доктор казва че всичко е ок,мирясах.след 2 месеца пак отидох и една сестра ме пита дали съм излекувала това newsm78гарднерела...като й казах че никой не ми е казал,малко се сконфузи, и ми изтъкна глупавата причина че не е имало нужда тогава да знам понеже е нямало как да се приложи лечение.дрън-дрън!не стига че аз 5 дни си пъхах свещички ами и на мъжо му изписаха хапчета.и сега не знам кога пак ще ме видят,те дори след лечението не са направили ново изследване,та сега не знам добре ли съм,не съм ли.

# 169
  • offshore & overseas
...след 2 месеца пак отидох и една сестра ме пита дали съм излекувала...гарднерела...
Ужас! Аз не бях разбрала, че са те метнали нещо. #2gunfire

Ники, защо ли ми е до болка познато това с копчето на пижамата, само дето при нас проблемът е цялата пижама, която изведнъж започва мнооого да пречи и детето се оказва голо, ревящо и не-желаещо да бъде завито, както се сещате, при широко отворен прозорец. Joy Отделно Лъвю зима да беснее и да се заканва и аз честно казано полудавам и яхвам метлата. afwitch

Пеперудке, радвам се, че си вече добре! Grinning

# 170
Коте, права е Мяу, гинекологичен преглед - не. Микробиология ми пускаха веднъж докато бях в ОБ и сега на последната консултация доктора пак ми пусна, това май ще е за последно. Не е страшно взимането, защото не те ровят, а само лекичко бърка с някаква дълга клечка, дори не ползват онзи разширител /спекулум/.
Hug

Да си кажа и аз за шезлонгите. Не съм ползвала изобщо миналия път - все по леглата лежеше при нас и на ръце, а после - в проходилката (не за да ходи, а като в стойка). Grinning
Сега съм хвърлила око на това:

Не знам колко ще го използваме, но ми е много мерак да се сдобием с него.
Вече виждам бонбона да си лежи доволно вътре. Sunglasses

# 171
  • offshore & overseas
На мен шезлонгът ми беше удобен и пак ще купим, стига да харесам нещо. Още повече, че е и като мъст към мъжо, който иска да се размине само с кошница за кола, а аз с трепет очаквам и предизвиквам нашето пълно разорение.

Миналият шезлонг премина в наследство към косматото дете, което също много го хареса, но то харесва всичко чуждо и меко, дори активната гимнастика, която беше пълен боклук. Ето го, поне се вижда колко сладко се спи в него (Калина е на 3 месеца):

А ето за подобряване на настроението и един екшън с Мони, Халята е на 6 месеца, а Монката на 5 години.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 11:04 от Мяуче

# 172
  • София
Мяу, значи същото беше и при нас сутринта - дребния пищи, мъжа ми крещи, аз не мога да отлепя.... Мила семейна картинка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Имаме и друга история с пижама - за тези от вас, които още нямат дечица ще кажа, че около 3 г. се учат да се обличат сами, като се справят основно от кръста надолу, блузите са им много трудни.
Та госпожата решила, че ще ги учи да си обличат сами поне долнищата на пижамите на обяд, оставила ги известно време да се мъчат и като отишла била възхитена, че всички си били облечени както трябва ... с изключение на моят син.
Нашия си бил облекъл горнището на краката, ама правилно - всеки крак в ръкав и го вдигнал до кръста. И понеже очевидно му е падало "долнището" си стоял прав до леглото, държейки го с две ръце и не смеел да мръдне.
Госпожата ми каза, че такава картинка е бил, че се е смяла с глас, нашия пък да не види някой да се смее - веднага и той се киска и е било голяма веселба.

Айде отивам за болничин и да си видя най-сетне резултата от микробиологията и кръвта.
Мяу, пращам ти профила на тази мама, ама си помисли, гадно е и много тъжно.

# 173
Мяуче   котето не драска ми Калина newsm78, моето куче си го представям ако добара някое бебе ще го оближе от краката до главата Joy hahaha

# 174
  • offshore & overseas
Мяуче   котето не драска ми Калина...
Докато беше бебе -- абсолютно не (имаше някакъв стремеж да е близо до нея, но на дистанция поне метър)!

После имаше един период, когато тя много го закачаше (около втората й годишнина), най-вече го скубеше и му дърпаше опашката, недай, Боже, да й кажеш "Недей!", тя се втурва с все сили Joy. Тогава се е случвало Мони да посегне с лапа да се брани, но нищо сериозно. Ако я "мъцне" случайно с някой показал се нокът, тя се спира безкрайно изумена, отбелязва "А -- Мони ме одраска" и продължава тормоза спокойно, няма поука, няма чудеса Laughing.

Към момента го гони като партизанин, баща ми й е вменил, че косматия не трябва да се качва на масата, но и на столовете и тя изпада в истерия и не мирясва, докато не го прогони. Иначе общува с него, облича го, обяснява му това-онова, иска да му дава храна, но аз съм против да пипа тая гнъс. Sick

# 175
  • offshore & overseas
Нашия си бил облекъл горнището на краката, ама правилно - всеки крак в ръкав и го вдигнал до кръста...
hahaha Ох, много е готин!! Жалко, че не е документирано на снимка. Wink

А иначе по повод пижамения екшън, който не се случва за пръв път, но не е все пак и всяка нощ, съседката отгоре питала мъжо, какво й е на Калина (едва ли не какво й правим), че реве всяка нощ. #2gunfire

# 176
За шезлонгите- аз с Алекс нямах такова чудо и не ми е и липсвало, защото просто си нямах идея, че съществува.Преди 1 година една приятелка роди и си купи - да ви кажа детето си отстоя 6 месеца в него , ами после го слягаха и седнало вместо в столче за хранене, та голяма експлоатация и затова сега първото нещо , което бях решила , че ще си купя, беше шезлонг и след дълго мислене взехме този:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2879

# 177
  • София
Здравейте!!!

Много благодаря за подробните отчети от болницата вчера. Всичко звучи чудесно само това за пълната упойка малко ме учуди. Май напълнихме отделението за февруари Laughing.

Пеперудке, радвам се, че вече си добре и да се пазиш Hug.

Много ми е сладка снимката на Калина с котарака Heart Eyes Mr. Green. Не ми се вярва да я драска въпреки, че това беше първата ми мисъл като видях снимката. Животните са много интуитивни. Не знам за котките, но моите кучета се промениха откакто сам бременна. Голямата лабрадорка не се мята върху мен вече (тя е 40 кила). Една приятелка с ротвайлер скоро роди и сподели също, че кучето е било по внимателно с нея а сега пази бебето  Heart Eyes.
Аз окончарелно реших, че след раждането се пренасям при мама в Благоевград за 1 месец поне. Апартамента ни няма изгледи да стане скоро, а с тази баба и в тази мръсотия тук не е за бебе. Малко се притеснявам само заради кучетата Thinking. С две кучета никога не може да е много чисто.

miki_4akarova , радвам се че котето е добре. Представям си какво ви е било. Crossing Arms

Малко се олях с тоя пост. извинете ме Laughing

# 178
  • Burgas
Аз със Моника ползвах шезлонг,много и беше удобно,хранех я в него,понякога спеше в него.

# 179
  Добро утро!
Аз сега ставам-нещо обърнах режима откакто съм в болничен-лягам към 3 и спя до обяд
Ника тъкмо вчера щях да кажа,че си заложила на куция кон(визирай мен  hahaha ) да те записва за лекцията,но днес се преборих-записани сме и ние ,така че ако отидеш по рано,може да влизаш направо   Peace
Отивам да хапна,че умирам от глад и после ще ви дочитам
Мяу ти няма ли да можеш да се измъкнеш за едне срещичка с нас утре?

Общи условия

Активация на акаунт