Като клонинг .....

• 6 401
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Марти е в 7ми клас, така че й е разрешено да се задява по скайпа!

# 16
Такаммм
стига сте говорили за скайп и такива неща...
Да някой ден ще го видя на живо и ще кажа кой е прав той или вие....
Ако е някъф дядка или е на 13 и не е същият..
добре ще ви се извиня...но преди това да е станало не говорете за срещания и така......
Имам малък проблем с него той знае,че го харесвам но не ми е казвал нищо дали той не или изпитва същото..подкрепям го в всичко което мисля за правилно,но както е името на темата "Като клонинг"  ние мислим еднакво ...поне 3 пъти съм познавала какво си мисли в момента и постоянно в един и същ момент казваме едно и също...   bouquet

# 17
Ми то и аз мога да ти кажа, какво мислиш в момента!
Дете, много е хубава интернет любовта, наслади и се, но умната!Ако имаш някакви съмнения или питания, споделяй на "старите"тук във форума.
Все пак не е лошо и друго мнение да чуеш!
от онези със задните мисли, дай го насам, ще го пребием дружно  Wink

# 18
Детко, то не е хубаво чак толкоз еднакви, не е ли по-добре да се напъваш да разбереш нещо?
Само питам, не твърдя, че разбирам Аз съм дядка между другото, скоро ще стана на 52

# 19
Миличка, имате двадесет и четири години разлика!

Когато ти си 1 курс в университета, той ще е на 40 +.
Когато си в Христова възраст, той ще е пред пенсия.

# 20
Ами така в скайп се запознах с едно момче на моите години.Приличаме си изключително много по:мисли,интереси,занимания...
когато си помисля нещо той го прави след няколко минути  newsm81
И въпроса ми е  - Това възможно ли е ....
С някой който сме от различни градове и не сме роднини да си приличаме толкова много...
А е и момче...   Two Hearts

Абсолютно е възможно. Това е и моят случай   Sunglasses

# 21
Ева, грешиш нещо Долу - горе са наборчета

*Старите* сякаш си плаче за съществително след старите  Mr. Green

# 22
Тя е на 13, той е на 37, нали?

# 23
виждала съм го говорели сме по скайп....
не е чичко на 37 години споко
Това трябва да се чете така: Виждала съм го. Говорили сме по скайп. Не е чичко на 37 години, спокойно.

Мухата за 37 годишния чичко-педофил я пуснаха лелите, от завист, че за тях това време отдавна е минало, времето на чистата любов, блянуване и мечти. Ееех, любов, еех, младост.

# 24
ще следим сагата Simple Smile аз имам хубави познанства от нета Simple Smile)

# 25
Е, то и аз имам хубави познанства от нета. Дори се радвам, че имам честта да общувам виртуално с много от вас, в този форум. Ама...  newsm78

Защо говорите за завист? Вълк?

На това дете грам не му завиждам. Да, вълнуващи години обаче да завиждаме на какво? За мен авторката е със сериозния и типичен проблем на възрастта 13 сега - много стоене пред компютъра, но не за да научи нещо, а  да скайпи. Кофти. И опасното - наивно доверие в непознат (дори да е връстник). Така стават белите. После се почват "държавата това", "държавата онова", "мерки". Но откак мандалото хлопне...

Само на мен ли ми правят впечатление някои неща? Като например... няма ли за учене? Няма ли тийн форуми? Безпорядък в мислите (да, наясно съм за възрастта, но все пак...)

Имам племеница на 13. Няма време да вдигне глава от учене. И тя си харесва разни момчета, не е задръстено девойче. Но откакто започна да учи в Английската ú спря тока. Понякога не ú остава време да изгледа един филм.

# 26
На любовта всички възрасти са покорни. Тийн форумите  - ти чела ли си в такъв?
Племенницата ти може и да не е задръстена, не я познаваме даже й от форум. Може да е зубър.
И тая девойка не кеси постоянно тук. За 6 месеца има двайсетина постинга, в 17 ч ходи на някакво извънредно занимание, не отсъства от училище.

# 27
О, да, попадала съм на тийн форуми. Разбирам какво искаш да кажеш. Че трябва да оценим желанието на детето да се допита до опита на по-възрастните? Ми хубаво. Обаче за мен е притеснително залитането по скайпенето. И опасно.

Инак за другото - няма как да не е зубър - налага ú се, но също си харесва разни момчета, говорила е за тях. Но може аз да не съм права в случая щото обичам зубъри. (Желязото се кове докато е горещо  Wink)

# 28
Смятай колко ме вълнува, щом съм гледала - недогледала кой набор е. Ми да се вземат тогава, какво!  Simple Smile

Изобщо не знам какво правя в тая тема. Unsubscribe!

# 29
Миличка, имате двадесет и четири години разлика!

Когато ти си 1 курс в университета, той ще е на 40 +.
Когато си в Христова възраст, той ще е пред пенсия.

omgggg той е на 13 вее
......

Общи условия

Активация на акаунт