Като клонинг .....

• 6 406
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Марти, моят отговор няма да е "отговорът на тази тема", защото е различен от определения от теб за такъв. Ще ти кажа, че всичко е възможно, но някои неща са малко вероятни.
Аз бих се стреснала, ако срещна свой "клонинг" в скайп. Не бих го приела за половинка, частица от мен самата, не бих се срещнала с него. Би ме било страх.
Ако толкова искаш да пораснеш, да вземеш нещо оттук, вземи този страх, който изглежда всяка от нас изпитва и има защо.
Излизай, забавлявай се с приятели на твоята възраст - съседчета, съученици. Ще ме прощават дамите, но няма училище, което не позволява на децата да разтоварват.

# 46
а бре няма ли тийн форуми  Thinking

Стига де, Шани. Нека идват тук децата - решили са, че ще получат по-добър съвет не в тийн-форум, а от бг-мамите.  Heart Eyes

Марти, винаги си имай едно наум и не се прехласвай прекалено много, за да не страдаш после.
Като че ли има смисъл да ти казвам... на тази възраст човек не може да контролира чувствата си...
Все пак бъди нащрек! Hug

# 47
Темата е тъпа, влизам да поздравя Вълка за аватара с .... Кой е този, Вълк? Гандолф?!  Laughing

# 48

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Директно на темата,макар и неактуална,скептично настроена съм към подобен вид ентусиазъм.
Нищо не може да се сравни с преценката лице в лице.

# 49
  • Кацнала на едно дърво.
Ако срещна свой клонинг, ще избягам с писъци.  Laughing Не ми трябва някой Василий Умник. Не, благодаря.  Crossing Arms
Ама какво разбирам аз, лелка на 37 години, пфуй.  Mr. Green Joy

# 50
Хич не се обиждам аз на лелка...та чак ми става смешно някое типично лелче да каже на внучето/детето си ' кажи здравей на лелката'  Mr. Green
При факта,че съм само на 27,майка и много добре поддържана. Sunglasses

# 51
Срещала съм. Бяхме на 20.
Родени на една дата, в една година.
Но се запознахме на живо първо и въпреки че сме говорили и онлайн, сме се виждали много често.
Нищо не излезе, защото тогава само глупости вършех, а той беше в някакви адски депресии и не му се занимаваше с жени.
Но иначе - еднакви реакции на случки, еднакви мисли, наистина буквално знаех какво мисли само като погледнех.
Еднакви интереси, еднакви вкусове.
Брутално познанство беше.
Приключи, когато реших, че трябва да променя живота си и да се отдръпна от компанията, в която беше той.
Понякога ми липсват разговорите с него и как се смеехме, как се успокоявахме като ни треснат драмите и депресиите  Crazy
Сега обаче като се замисля, не ми се струва, че би могло да излезе връзка от такова чудо.
Лелка не съм, на 25 съм само и деца нямам  Crossing Arms Laughing

# 52
  • Бургас
 Laughing   Може ,може от далеч всички мислим еднакво Joy Да ти дойде у вас да видим дали ще е като клонинг...

Наистина смешно наивна тема  Joy но пък ме развесели

# 53
Тая тема сега... кога пак стана активна и защо не знам.
Еовин, ама тръпка май ти е бил тоя чиляк, а?

Василиса не искала Василис...  Thinking  И аз не искам някой скандалджия като мен. Въобще аз вярвам в по-старото и вече май отречено схващане, че противоположностите се привличат. Но не хептенИ крайните противоположности де.

Мен например ме привличат уравновесени мъже. Ако обаче всеки търси своя клонинг в живота никога няма аз да им се харесам на тях. Та хубаво, че съм си намерила мъж, че инак щях все самотна да си бръмча по света в надеждата някой уравновесен тип да се обърка, че аз съм му клонингът.  hahaha

# 54
Стефи, тръпка ми беше.
И аз на него. До влюбеност и любов не стигнахме.
Но все пак имахме и разлики, които отдавам на асцендента  Mr. Green, който пък съвпадаше с моята луна, ама карай.
Та той пиеше, пушеше, пушеше и трева....както всички в онази компания по онова време.
Аз - нито едно от трите. Лошо ми става като си го помисля. Пропих чак след развода си  Laughing, а другите две още не съм пробвала. Нищо, след втория развод  Mr. Green
Та в един момент започнах да имам чувството, че колкото и да са интелигентни и колкото и добре да си прекарвам с тях, някак ме дърпат надолу...и се отдръпнах от компанията, съответно от него. И просто успях да ги изключа от живота си.

# 55
Вероятно сте прави - за да има хармония в една връзка, партньорите трябва да се допълват, а не да си приличат като две капки вода.
Лично аз не съм се сблъсквала със "свой клонинг", така че би ми било много интересно (затова разбирам авторката, а като прибавим и факта, че е малка - емоциите при нея са още по-силни).
Все пак не мисля, че нещо би се получило.

Марти, с момчето от един и същ град ли сте?
Няма ли начин да се видите?
Щом общувате в скайп, добре ще е от време на време да включвате камерите и да се виждате, докато си говорите. Това ще ти даде някаква сигурност.
След като се убедиш, че е безопасно, може да се видиш с него на живо, но вземи няколко човека от компанията си, за да не си сама.  Peace

# 56
  • Бу-у-урга-а-ас

Ех, любов, любов.  Heart Eyes Жулиета, Изолда, Мартина.
Онлайн - офлайн, онлайн - офлайн, онлайн - офлайн, пази сеее!

Laughing Вълк, скоро не съм ти се обяснявала в любов, ама сега си го заслужи.

# 57
  • София
Аааа, клонинг у дома - не, мерси.
Вие представяте ли си значи - аз съм бая поспалива, и ако не беше ранобудният ми мъж, кой би ставал сутрин рано с детето?
А? А?

# 58
 Въпроса в началото беше прост. Възможно ли е две деца на една и съща възраст да си приличат? Мненията можеха да се състоят от прости отговори, но уви. Сравненията ми с 37 годишен чичко са се разбрали напълно погрешно.
Да, има тийн блогове и т.н. , но не е ли по добре дете да иска съвет от големи хора, които са минали през този път и имат повече опит? Защо всичко което се каже днешно време трябва да се разбира по грешен начин? Защо хората виждат и чуват само това което искат? Засрамете се! Толкова сте потънали в критики, че не виждате себе си. Не сте ли били деца, нямали ли сте приятели? Не всички имат перфектно детство изпълнено с игри, но детското не умира в човек. Просто е скрито.
С даденото момче спряхме комуникации. Не беше голяма загуба. Аз нямах чувства към него. Децата харесват и кученца, но не са влюбени в тях.
Мерси все пак за напълно безсмислените ви отговори, които не ми помогнаха с абсолютно нищо, когато нямах към кого другиго да се обърна.

# 59
Е, момичето от скайпа май е пораснало и ако преди 3 години е била на 14, доколкото мога да се опра на информацията от темата, в момента е една млада госпожица... малко малка де, ама карай - все пак има напредьк.

Въпроса в началото беше прост.

ВьпросЬТ в началото на всяка тема обикновено винаги е прост, но обикновено отговорите дават фира и около четвьрта страница спират да бьдат по темата. Joy  И внимавай, недопустимо е да се отнасяш с такова пренебрежение кьм пьлния член. Той е важен вьв много аспекти на живота.  Grinning. А тук интелЕгентните лели от форума цели теми му посвещават - на ЧЛЕНА, пьлния. Wink

Виж, Марти, ти просто изначално си сбьркала мястото. Може и така да ти се е сторило, но тук не е място, кьдето да научиш нещо кой знае какво, поне не и в подфорум "клюкарник". Тук е място, кьдето форумните драки могат на воля да се сдьрлят с половината свят, щото това е техния "спорт". Wink Да беше питала в тийн форум, даже и да не ти дадат ценен сьвет, поне себеподобните ти щяха да те посрещнат по-мило, а понякога това повече топли.

И следващия пьт когато влизаш и си послужиш с "omg", вземи направо си подготви едно вьженце с примка и си го турни в подписа, та да си им "под рька" на горките.

Общи условия

Активация на акаунт