SportsDirect.com - 7

• 35 130
  • 685
  •   1
Отговори
# 330
Не е възможно да иска парола. Направила съм го да е видим за всички. http://sportsdirect.snimka.bg/sports/sportsdirect-com.438260.all.6
Ето влезте от тук

# 331
# 332
Благодаря и аз на Петлето за поръчката.Сега я взех и общо - взето се препокри с очакванията ми.Когато имам време ще напиша конкретен коментар

# 333
Здравейте, и аз да се включа във форума. Страхотни са нещата от този сайт, които съм порачвала.
Правя поръчки за Банско, Разлог, Благоевград и цялата страна. Ако има желаещи, следващата поръчка, ще е до края на седмицата.

# 334
Момичета, пуснах поръчката  Peace
Сега се моля да си тръгне без проблемно след Коледа  Peace
Ще пиша на всеки по отделно разбира се  Peace

Следваща поръчка ще пусна когато има желаещи, не ми пречи и другата седмица да е  Peace

А сега искам да пожелая весела коледа на всички  Hug  Heart Eyes Hug

# 335
  • sofia
Здравейте, за пръв път влизам в сайта и съм доста неориентирана. Това, което разбрах е че на EU32 за обувки отговаря С13 в сайта. Търся маратонки със светлинни индикатори този номер, някой ако е попадал на такива, моля да ми помогне  Praynig. Без значение марка и цвят, само да не са розови  Confused.

# 336
  • Балчи-Варна
Предните поръчки-в понеделник ги чакам{тъй като са почивни дни до края на седмицата}...днес пуснах поръчката,дано всичко е ок....а за частта от поръчката от 30.12-днес ми звъняха от англия ,но нещо не можахме да се разберем....утре като разбера всичко с подробности ще пиша тук и на всички......
а за светещите маратонки-погледни малко по-нагоре има едни ботички-на тях  на динозавърчето му светело очото,а има и същия модел,но нисък вариант-като маратонка....

# 337
Здравейте, искам да благодаря на Петлето за коректното отношение bouquet. Днес благодарение на нея си получихме поръчката.

http://www.sportsdirect.com/adidas-lin-se-daly-vulc-ladies-277068 доста стабилни изглеждат,кожени и си отговарятна номера.
http://www.sportsdirect.com/airwalk-blender-mid-canvas-240031 - тези са най-обикновени кецове от плат.

Ако искате реални снимки, казвайте.
Пожелавам ви весели празници и безпроблемни поръчки!  Simple Smile

# 338
10 лв. е поръчката, без ограничение на артикулите. Пишете ми на личния

# 339
Здравейте, искам да благодаря на Петлето за коректното отношение bouquet. Днес благодарение на нея си получихме поръчката.

И аз се присъединявам към  Lily`   bouquet Весели празници на всички!

# 340
Здравейте,скоро някой ще прави ли обща поръчка?

# 341
Здравейте Hugискам да изкажа огромни благодарности на Гулчи,благодарение на нея си получихме поръчката,доволна съм,маратонките са много хубави и изглеждат и да са качествени.Едните вече ги подарих предварително,станаха на най малката дама WinkГУлчи HugВесели празници желая на всички ви и много здраве Hug

# 342
Аз ще пускам в понеделник желаещи на лс или скайп

# 343
Ако се съберем желаещи, сряда ( 30.12 ) мога да пусна пак поръчка  Peace

Пишете ми на лични или на скайпа  Peace

Весели празници на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 344
  • София
Малко снимки на нещата от последните ми две поръчки-благодарности на Stryper и ЧуШлИвО ЛюТе   bouquet Пак съм много доволна от всичко   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт