Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Честито Рождество майчета!Пожелавам на всички много,много здраве,много късмет и щастие да има в домовете ви.

# 571
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
Бъдете много здрави и щастливи!!!

Аз направо грухтя след снощното ядене - уж не беше много, но по принцип вечер почти не ям, и не можах и да спя от преяждане... Embarassed Иначе вчера нищо не съм готвила - заявих, че няма да се моря с готвене и месене, пък и бяхме на гости...

И аз получих книжки за бебета - от майка - "Изкуството да бъдеш родител", а от свеки - "Книга за майката и бебето"  newsm44

Сега на обяд пак отиваме да eat - този път у баща ми на пуйка и пържоли... Crazy

Хубав празник на всички!!!   love001

# 572
  • Перник
Добро утро и весела Коледа с пожелания за здраве,успех и май месец на всички ви здраво бебче.  bouquet santa2

# 573
  • София / Сливен
На всички  по случай Коледа пожелавам:
много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!

# 574
   Честито Рождество Христово!
Пожелавам на Вас и семействата Ви да сте живи и здрави, много обичани и щастливи, много успехи и късмет! И май месец на всички ни по едно здраво бебче!

# 575
Весела Колада МАЙчета!
Желая ви много здраве,щастие,успехи,сбъднати мечти,а най-хубавите подаръци за нас ще дойдат МАЙ месец живи и здрави и ще ни радват цял живот!!!

# 576
Весела Коледа и от мен! За съжаление не мога сега да изчета, но се надявам доброто настроение да е с вас през тези най-мили празници. Тази Коледа ще се запечата като много смециална за всички ни!. Нека всички сме здрави и обичани, а напролет да гушнем нашите сладурчета.
Ние съобщихме на бъдещата кака добрата новина, след като баща й дълго опипва почвата как ще реагира, тя каза: "Изненадана съм, че ти си изненадан, че аз ще се радвам!" Малко сложно го каза детето, но в крайна сметка е много щастлива. Постоянно идва тихичко да ме пита дали бебето ритало  Laughing

# 577
Честито Рождество Христово!

Нека здравето и щастието не напускат домовете ви! Бъдете благословени и добри и нека само вълшебни и красиви неща да ви се случват!

Ние тъкмо отворихме подаръците! Беше голяма емоция  Grinning Надявам се и вие да прекарвате един вълшебен ден  Hug

# 578
Весела коледа на всички и честит имен ден на празнуващите!

Пожелавам ви най-вече здраве и на пролет здрави бебчета! Много любов и щастие!

# 579
  • гр. София
Честита Коледа и от мен на всички Майчета!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти,
и безценните подаръчета в нас през май да бъдат здрави и хубави бебчета, които да ни носят много радост и щастие!!

Да и между другото, тази седмица разбрахме, че подаръчето ни май ще е с розова панделка  stork-girl

# 580
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ! БЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ОКРИЛЕНИ ОТ ЛЮБОВ!

Бебчо(ка) е като щур(а) тези два дни! Явно усеща, че е празник. МНого се впечатлява от музика. Явно ще е меломанияк(чка)  bouquet

Целувки и прегръдки на всички! Да получите най-хубавите подаръци Simple Smile

# 581
Момичета, сега прочетох, че има много болнички сред вас, а и мъници също! Бързо оздравяване на всички и само положителни емоции  Peace

Аз сънувах снощи, че си имаме момченце и го кръщаваме Едуард, а на галено му казваме Еди  Crazy Не знам дали наистина в Коледната нощ каквото сънуваш се сбъдва  Rolling Eyes

Ние сега със свеки усилено готвим ( по-скоро аз само опитвам това и онова  Mr. Green ). Тя е много добра готвачка и гледам да се уча от нея  Peace Скоро ще засядаме пак на масата  Flutter Весел ден на всички!

# 582
  • Русе
Честито Рождество Христово!Весела коледа на всички! Приятно изкарване ,където и с когото и да сте!Бъдете здрави ,обичани и щасливи! Hug Ние след малко влизаме в Холандия и няма да имам нет няколко дена.Целувки от Ветровит Рейн!

# 583
  • София
 Hug Честита Коледа Hug
Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти. Нека щастието е винаги с нас и май месец да гушкаме най сладките подаръчета на света.  Hug

# 584
Честито Рождество!

Бъдете здрави , щастливи и много обичани!

Общи условия

Активация на акаунт