СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 8

• 17 324
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • До хладилника, който обичам
Всеки път като си помисля за татуировка, се питам - а как ще изглежда, като стана на 60? И се отказвам  hahaha

# 376
Бу, туко що прочетох статията ти за Ибей Simple Smile Мноооого се смях Simple Smile
Наистина голяма зарибявка е този ибей.... ужас....

# 377
  • София; Дружбето
Всеки път като си помисля за татуировка, се питам - а как ще изглежда, като стана на 60? И се отказвам  hahaha
Joy Точно това ме спира. Идеята да я покажа на внуците ме докарва до истеричен смях Crazy

# 378
Аз нарочно си я направих там където не мога да я видя, и понякога забравям за нея. Но определено страшно си болеше двучасовата процедура, особено на прешлените.  Tired

# 379
айде мацки,хапнете си от творенията ми,не само мойте мъже да са нахранени Laughing Laughing

# 380
  • Испания и Стара Загора
BebEshOnDeL и сестра ми си направи така на целия гръбнак Peace
Аз не искам на гърба,защото няма да се вижда.Искам на ръката.А мъжа ми ще си прави на врата като Дейвид Бекам Crazy
Joy Точно това ме спира. Идеята да я покажа на внуците ме докарва до истеричен смях Crazy
Да,но докато дойде време за внуци,всички баби и дядовци ще са татуирани и с пиърсинг и на внуците едва ли ще им прави впечатление. Peace
nahodkata мерси,аз ще си ги запазя за другия петък Heart Eyes

# 381
Ани,за теб мила другия петък специално ще сложа апетитно блюдо Hug

# 382
Ами ако не доживеем до 60?Защо да пропускаме момента?Аз лично голяма не бих си направила,понеже и на мен като на кой беше щерката...забравих,ми омръзва всичко доста бързо.Моята е много малък надпис под кокалчето на глезена.
Ох сега пак чета за това захранванееееееее,аз ли съм тъпа незнам,ама толкова противоречиви неща....тъкмо си направя няква схема и в следващата се оказва,че дадената храна била за след годинката!А пък за тези ръж,ечемик и тн.,даже не знам откъде се копуват офффффф...... Sad

# 383
Мама Гаци, и аз не се ориентирам много за това захранване. Тъй като е спорна тема не мога да попитам. Но знам че от кашите много качват децата и няма да се почва с тях. Тъй като ще имаме изключително късо захранване - без месо, без сок, мисля да почнем от по-късничко към 6-7 месец. За сега се кърмим с изцедена кърма много успешно, тъй че  ще отложим за сега.

# 384
аз ще захранвам от четвъртия месец със сварен картоф с масло Peaceтез ръж,овес и разни такива храни за кокошки hahaha-ще се лишим от тях hahaha

бебешондел,питай бе,аз няма да ти се карам Crazy Joyаз само  бияJoy

# 385
  • Испания и Стара Загора
това за кашите не е вярно. NaughtyАлекс ядеше каша по 2 пъти  на ден  и винаги е бил на долната граница за килограмите.А аз се надявах от кашата да качи повече кг. Rolling EyesИ такива ръж,ечемик,елда(даже не знам какво е това) изобщо не съм давала.

# 386
И аз мисля да почвам с картоф, не за друга ами щото вкъщи това е основното ядене Simple Smile Находке ни давам да ма бийш само да ма пляскаш  Joy Joy Joy

# 387
Peace Joy

# 388
това за кашите не е вярно. NaughtyАлекс ядеше каша по 2 пъти  на ден  и винаги е бил на долната граница за килограмите.А аз се надявах от кашата да качи повече кг. Rolling EyesИ такива ръж,ечемик,елда(даже не знам какво е това) изобщо не съм давала.
Ох, успокоихте ме!И аз не знам елдата какво е Mr. GreenНаходка,маслото го дават след годинката newsm78Аз като първескиня,да попитам защо реши след 4-я да захраниш?(и моля ви без злобни коментари)
Анита29Как въведе глутена?

# 389
Привет!
Пак сте изписали много, не мога да ви изчета.Гледам говорите вече за захранването, и аз се спрях на картофа , но има време ще видми. Споменават в статиите и за безмлечна оризова каша, но ще видим.А за кога - незнам.Но до към 6-тич месец трябва май.
Nahodkata какво си измайсторила в тавата? Много вкусно изглежда  Simple Smile!
Я кажете от къде взимате билетите за АС/DC и колко вървят ?
Нямам тату но и ме е страх,не бих си направила.
Ставам че малкия се разрева нещо.

Общи условия

Активация на акаунт