Паническо разстройство - част 4

• 125 526
  • 738
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте момичета HugАз съм от една година със сърцебиене,прилошаване т.нар.обливане на вълни,в един момент започва да ми се надига от стомаха и започва едно сърцебиене  SickПравени са ми кардиограми,казаха че ми няма нищо на сърцето.Аз обаче си имам и междуребрена невралгия болки в гърба и отпред в гърдите както отляво така и в дясно,но по често е вляво.По принцип взимам конкорд по половин таблетка сутрин и Атаракс.Но днес на обед вдигнах и кръвно 140/90 и пак сърцебиене.Може би беше защото напоследък бях спряла да вземам вечерната доза Атаракс.Личната ме прегледа и каза,че всичко е наред.Исках да ви попитам някоя от вас вдигала ли е кръвно в момент на Паникатаката и доколко.Аз се лекувам и с хомеопатия и се чувствах добре през последните месеци...Aconitum 30ch също помага при сърцебиене е не всеки път  Wink

# 301
Аз ПИХ аТАРАКС 3-4 ДНИ, СЪТАВАшЕ МИ АДСКИ ЗЛЕ ОТ НЕГО ooooh!
имах и същите болки в гърба както ти описваш, окакто пия Ривотрил изчезнаха

# 302
Аз също пия Ривотрил вече 1 година. Пробвах с онези по-нови и изчистени успокоителни, но не се повлиях. Доктора каза че много голям процент от хората се повлияват само от Ривотрил. Аз го пиех по 0,5мг сутрин и вечер, сега само сутрин. Но чувствам, че още не мога без него. Дали това време което го пия е много и вече мога да получа зависимост?
Ивап какво мислиш ти?

# 303
Това клипче http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=379477 ми го прати една приятелка, много ми хареса и аз ви го предлагам на вас  Hug

# 304
aynur благодаря за клипчето много ми хареса   bouquet
Толкова хубави мисли  Hug

# 305
aynur благодаря за клипчето много ми хареса   bouquet
Толкова хубави мисли  Hug
Радвам се че ти е харесало  Hug, и на мен ми харесаха думите, затова го пуснах и тук  Grinning

# 306
Момичета,
Някоя от вас пила ли е невротоп ретард. Изписаха ми го, но ме страх да започна да го пия, защото прочетох доста стряскащи неща в листовката, такива, които при други подобни лекарства ги няма. Трябвало и да се провеждат кръвни изследвания още на първата седмица от приема, все гадни работи. Моля ви, за някакво инфо.  Praynig

# 307
Не съм го пила това лекарство, погледнах му сега листовката.
Както всички лекарства от тази група  Rolling Eyes , има странични действия и вреди.
Понякога трябва да се избира от две злини по-малката за съжаление  Sick
glorious ако прочетеш листовката и на аналгина ще се хванеш за главата. Щом лекуващия ти лекар го е предписал, довери му се.
Аз за сега съм на две таблетки валериана при нужда, успокояват ме леко и веднага щом усетя безпокойство и черни мисли се захващам за работа-чистя, подреждам, готвя, плета.................
Обръщам безпокойството в действие, после така съм уморена, че нямам сили да се тревожа  hahaha

# 308
Сутринта си испих дозата,сега пак-сега се чувствам добре.Обаче моя мъж констатира,че съм била избухлива и бързам за всичко/трябваше да подавам документи за детските днес и така се издразних на жената там,че ме връщат 2-ри ден/.

Сутринта ми беше замаяно,ама след хапа ми е добре,напрежението не беше чак такъв ужас от предишните дни докато бях във фирмата.
Обаче снощи ударих цяла таблетка-от това ли незнам,но започна да ми се върти главата,да ми е еедно замаяно и легнах рано .Не съм се будила,а и не съм чула детето,че е бълнувало.Само помня,че мъжо ме пита къде е сиропа за темп,че малкия бил с температура.

# 309
  • Габрово
Ива78, вдигала съм кръвно при паническа атака - 130/90, което за мен е адски много. Обикновено съм с 95/60. Тези високи стойности съм стигала само един път. Иначе съм вдигала до 112/70 при паническа атака.

Бони, сега сутрин по какво количество от 0,5 пиеш? Антидепресант пиеш ли още?

Йо, не съм лекар, но си мисля че малко са ти изфорсирали дозата т.е. малко ти е височка за начало. Това е лично мнение и е продиктувано то моя опит. Когато аз започвах с Ривотрила ми го въвеждаха много постепенно, въпреки че бях наистина много зле. Имай предвид, че сваля кръвното, от това може да ти е било замаяно. Пий повече течности. Колкото до прилива на енергия може да се дължи на качествения сън който си имала и на облекчението, което идва когато няма симптоми на тревожност. Всъщност Ривотрил от колко милиграма пиеш?

# 310
Бони, сега сутрин по какво количество от 0,5 пиеш? Антидепресант пиеш ли още?
Ivap, пия Ципралекс сутрин и с него по 0,5 Ривотрил

Йо, не съм лекар, но си мисля че малко са ти изфорсирали дозата т.е. малко ти е височка за начало.
Йо, на мен също ми се струва страшно висока тази доза Ривотрил. Аз започнах с два пъти по 0,5мг, а изобщо не можех да дишам. Нищо чудно, че си замаяна и спинкаш така дълбоко  Simple Smile

# 311
от 0.5mg,но ми каза да взимам сутрин и на обяд по 1/2,само вечер цяло хапче

# 312
Питам, разпитвам, най- добре се чувстват познатите които пият Деанксит сутрин и хсанакс вечер Rolling Eyes
За съжаление се оказа че доста хора пият тези гадости , без да съм предполагала, а уж са ми близки

# 313
az sega shte udarq ve4ernata doza i shte widq dali shte e kato snoshti

p.p.izwinete me za maimunicata Embarassed

# 314
от 0.5mg,но ми каза да взимам сутрин и на обяд по 1/2,само вечер цяло хапче
Щом е 0,5мг не е много. Аз разбрах, че пиеш от 2мг.

Пали, Деанксита е много старо лекарство. Хич не е хубаво. Не се предписва вече в повечето държави. Но нали е евтино, в БГ има успех.

Общи условия

Активация на акаунт