Паническо разстройство - част 4

• 125 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
не,не от 0.5 е Peace
от половинките ми едобре,ама ето сега от целото хапче ли пак съм въртелива Rolling Eyes
Аз на своя глава чрез позната аптекарка от петък взех Деанксит,обаче като го показах на психиатърката тя каза,да забравя,няма смисъл-нямало да ми помогне.

# 316
Не го пий тоя Деанксит   Naughty  Добре ти е казала лекарката  Wink

# 317
  • Габрово
Аз на своя глава чрез позната аптекарка от петък взех Деанксит,обаче като го показах на психиатърката тя каза,да забравя,няма смисъл-нямало да ми помогне.

Права е няма да помогне  Grinning. Пак да споделя, от Ривотрил пада кръвното и от това може да се чувстваш "въртелива".

Бони, щом пиеш АД и се чувстваш добре, можеш да говориш с лекаря си да намалите дозата на Ривотрила и постепенно да го спреш. Мисля, че просто те е страх да останеш без него, не че си привикнала.

# 318
  • София
Здравейте вчера бях при д-р Пеева някой да сподели ако е ходил при нея?На първо чете ми хареса,излезнах заредена и щастлива

# 319
Интересното е,,че снощи мерих кръвното и беше наред,но пак бях въртелива Rolling Eyes
Сутринта ми беше пак едно такова,но сега съм ок Laughing

# 320
Йо,не се притеснявай,изобщо не е висока тази доза. Аз пия 3 пъти по 0,5 вече много години,тъй като съм много лесно ранима и от най-малкото се сривам. Hug  bouquet

# 321
  • Габрово
Лирена, ти как си? С какво се занимаваш сега?

# 322
Здравейте момичета,

От доста време съм с панически атаки, още по-отдавна имам депресия, която май премина, но ми остана паническото разстройство. Не съм ходила на лекар от една година и усещам, че вече е крайно време да го направя. За толкова години все не мога да попадна свестен психиатър, който да ми вдъхне доверие. Преди време някой беше писал тук за добър лекар в Люлин, от който бил много доволен, но не мога да намеря поста. Моля ви, помогнете ми с малко информация за добър психиатър в района на Люлин. Напоследък ми се случиха доста неприятности и имам нужда от човек, който би ме изслушал, а не само да ме тъпче с лекарства.

# 323
Йо,не се притеснявай,изобщо не е висока тази доза. Аз пия 3 пъти по 0,5 вече много години,тъй като съм много лесно ранима и от най-малкото се сривам. Hug  bouquet

Абе добре ми е,като излючим вечер.
Преди малко се ядосах с една жена и веднага мисе сви гършото.Незнам лесно докаима ли съм станала,но най-малкто нещо ме изкарва извън релси.

# 324
Абе мацки,докато пиете Ривотрила,получавате ли пак атаки?

# 325

Аз съм получавала в началото,но са много по слаби.При продължителен прием отминават Peace

# 326
  • Габрово

Аз съм получавала в началото,но са много по слаби.При продължителен прием отминават Peace

И при мен така.

# 327
Момичетата днес ми правиха кардиограма при личната.Два пъти ми пусна кардиограмата,аз бях супер напрегната и не можах да се отпусна  SadЛичната каза че имало леки отклонения в ритъма което според нея се дължало на това че не съм дишала правилно по време на кардиограмата,от притеснение и кръвното ми се беше качило пак 135/80 и сега ще се ходи на кардиолог ConfusedТолкова ми е притеснено,сега от всичкото напрежение остава да съм направила и аритмия и всичко ще е бижу просто #Cussing out

# 328
  • Русе, у дома
Момичетата днес ми правиха кардиограма при личната.Два пъти ми пусна кардиограмата,аз бях супер напрегната и не можах да се отпусна  SadЛичната каза че имало леки отклонения в ритъма което според нея се дължало на това че не съм дишала правилно по време на кардиограмата,от притеснение и кръвното ми се беше качило пак 135/80 и сега ще се ходи на кардиолог ConfusedТолкова ми е притеснено,сега от всичкото напрежение остава да съм направила и аритмия и всичко ще е бижу просто #Cussing out
И да си направила аритмия кардиолога ще прецени каква е и дали имаш нужда от лекарства, няма страшно. А това с кръвното е било от притеснение, "синдрома на бялата престилка". Аз миналата година се скъсах да ходя на кардиолози. Е, не ми овладяха аритмията, все още имам екстрасистоли, но не пия вече бета-блокер, защото той не ми повлияваше екстрасистолите. Имам и лека тахикардия, пак не нервна почва, ендкринолозите казаха че с "гушата" нямам проблем.
Хубаво и ендкринолог да те види. Според мен си направи подробен преглед на сърцето (ЕКГ и УЗИ), за да си спокойна, че там проблем няма. Може би всичко е от психиката и е добре да си намериш добър психолог.
Спред мен организма ти е като пренавит от умора и напрежение и реагира с ПА. Така поне ми каза за мен моята пси. Аз се опитах без АД, но ако психолога прецени, че няма да се справиш, ще ти назначи най-точните. За това според мен е по-добре да се ходи при специалист, а не при личната...

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 18:18 от barfly

# 329
barfly аз от една година съм така...ходих при двама различни кардиолози правени са ми една камара екг но досега проблеми нямаше.Пия бета блокер Конкорд по половин таблетка сутрин за сърцебиенето и Атаракс.От лятото досега нямах сериозни ПА,всичко си беше наред...Просто преди една седмица излезе един сериозен проблем и аз започнах да реагирам така.Досега не съм ходила на психиатър  или психолог,защото не искам да се тъпча с нещо прекалено силно...карах курсове по немски и се страхувам да не би да ми попречат по силните АД,освен това ми предстои и магистратура в чужбина newsm78Но ще видя какво ще каже кардиолога и ще посетя психиатър ,а пък ще се уговаряме за леки дози.Не съмходила на ендокринолог но ми бяха пускали изследвания някакви на специфичните хормони,всичко беше ок newsm78
От много години пиша в бг мама,но чак сега откривам темата и като ви чета си вдъхвам надежда че може би промяната ще ми подейства добре.Много се радвам че има с кого да споделя проблемите си и че има кой да ме разбере  Hug

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 19:46 от Ива78

Общи условия

Активация на акаунт