Паническо разстройство - част 4

• 125 498
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Предписаха ми и Ципралех по половинка сутрин от 10мг и да продължа и с Ривотрила Tired
Днес пак имах атака,пак ми изтръпнаха краката Rolling Eyes

п.п.Вярно ли пада лобидото ooooh!Не,че моето не е паднало и без това де,ама хептем моя мъж ще откачи.
Какви са му страничните ефекти на това?Я някой който го е пил да каже Wink

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 14:12 от Йо

# 361
  • Насред хаоса
Ами не знам за либидото, при мен това си беше наред. Но като започнах да пия ципралекс, получавах главоболие първата седмица, та се налагаше да пия и беналгин. После главоболието изчезна. Аспирин не бива да пиеш, когато вземаш ципралекс. За други странични ефекти не мога да се сетя. За него казват, че бил мерцедесът на антидепресантите. А, може малко да ти обърка цикъла.

# 362
Момичета не можах да се сдържа, ама тия АД са много вредни, пробвахте ли първо с нещо друго Sick,като билки, хомеопатия, психотерапия.  Hug

# 363
Аз го пия като теб с ривотрил и наистина пада лобидото.

# 364
  • Насред хаоса
Момичета не можах да се сдържа, ама тия АД са много вредни, пробвахте ли първо с нещо друго Sick,като билки, хомеопатия, психотерапия.  Hug
4-5 месеца се мъчих с разни билки, преди да ида на лекар и да ми предпишат ципралекса. Нищо не постигнах. За съжаление билките не могат да възстановят химическото равновесие в мозъка.

# 365
  • София
Аз опитах с хомеопатия,стана ама за 1 седмица.Говорих с Х и тя реи да ме подкрепи в избора на АД,защото положението беше страшно.Определено ще продължа след време с Х.

# 366
Абе мацки,аз нямам желание за нищо-нито да свърша нещо в къщи,нито работя като хората-това нормално ли е Rolling Eyes

# 367
  • Русе, у дома
Абе мацки,аз нямам желание за нищо-нито да свърша нещо в къщи,нито работя като хората-това нормално ли е Rolling Eyes
Нормално е. Това е един от симптомите на депресията.

# 368
Мен ме е страх да отида и на лекар
И мен, откакто ме тресна тая депресия миналата година. Остана си ми тоя страх и това е. Сега личната пак ме е подгонила като империалист за профилактичните и направо изпадам в нервна криза, като се сетя, че трябва да се мъкна по изследвания. Не ме е страх от самите изследвания, а от резултатите.  Sad
днес личната ме преслушва, да не би да имам пневмония ooooh!не че имам симптомите
и ми казва
всичко ти е ок с дишането,но защо ти трепти все едно кръвта, вибрира?
е как защо, от нерви, да му се не знае Confused
ходих и на невролог, каза ми да пия ривотрила а вечер ксанакс за месец, ако се стабилизирам през това време, ще продължим с билкови препарати
може и да ми се смеете, но ми леят и куршум вече 4 дни,може и от внушение да е но съм по-добре
лятото същата жена помогна на дъщеря ми, и ми се ще да вярвам че и при мен ще има ефект

# 369
Йо, аз съм на Ципралекс от 1 година. Учудва ме, че са ти дали по половинка. За първи път чувам да го разделят, то и без това е слабо, но лекаря си е преценил. Либидо не чакай   Sad Това му е най-гадното. И не чакай мъжа ти да те разбере  Mr. Green Главоболие имам и аз, в началото по-силно беше. Доктора каза, че това е от него и ако не  е много силно да не пием нищо, но и да пиеш обезболяващо не  е проблем. Аз обикновено пия, защото ме боли силно глава. Напълнях малко, но не драстично. Някои отслабват от Ципралекс. Като цяло не влияе на килограмите. Не се притеснявай. Наистина е добро лекарство.

# 370
  • Насред хаоса
може и да ми се смеете, но ми леят и куршум вече 4 дни,може и от внушение да е но съм по-добре
лятото същата жена помогна на дъщеря ми, и ми се ще да вярвам че и при мен ще има ефект
За какво да ти се смеем, то в такова положение човек търси всякакъв начин поне за малко да се отърве от натрапчивите мисли и страховете. Радвам се,  че се чувстваш по-добре от леенето на куршум.

# 371
  • София
ДУ
Пали аз два пъти съм ходила да ми леят,нищо смешно не виждам.Важно е да си спокойна Hug
Чудя се мъжа ми `що е нервен нещо,аз ли станах дебил или той е за преглед? newsm78
Вчера отивам в кварталното магазинче и жената която продава след 5 мин разговор казва:"Ти си много спокойна,защо?" Laughing

# 372
Пали, никой не ти се смее. Пък и ако ти се смеят, значи и на мен да ми се смеят. На мен също миналата година кото ме хвана ми ляха коршум. И не 4 пъти, а 3 седмици подред по 3 пъти. Общо 9 пъти. Имах и аз полза. Никого не слушай, каквото чуеш, пробвай. Аз също така, както ме знаят и някои момичета съм гълтала и сърце от гълъб  Sick. Посреднощ са ме събуждали и съм пила сънена и реза. Незнам дали някой знае какво е. Ставало при някои крави май, и аз не съм много наясно. Още какви ли не глупости, да не продължавам да изброявам, че на мен вече тогава наистина ще ми се смеят  Crazy Mr. Green. Ама хич не ми пука, важното е да има ефект  Naughty

А за либидото, пада не, ами направо изчезва  Crazy

# 373
  • София
Как се справяте с мъжете?
Или да се насилвам или и на него да давам хапчета.
То и на тях не им е лесно май,рев истерии и накрая сух режим.

# 374
  • Насред хаоса
Как се справяте с мъжете?
Или да се насилвам или и на него да давам хапчета.
То и на тях не им е лесно май,рев истерии и накрая сух режим.
Joy Аз наложих сухия режим, без да искам, когато ме хвана депресията. То е естествено - паники, страхове, ужасяващи мисли, та само до секс ми беше. Но мъжът ми прояви разбиране, за него беше по-важно да се оправя психически и не ме притесняваше, нито пък ме е карал да се чувствам виновна. После, като подейства ципралексът и се поизмъкнах от депресията, и желанието ми се върна. За голяма моя и на мъжа ми радост.

Общи условия

Активация на акаунт