Паническо разстройство - част 4

• 125 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Действат лекарствата,ама и заспивам,когато ми дойде музата  Laughing той наработа,любовник ли да си хвана `що ли да сторя

# 376
Как се справяте с мъжете?
Или да се насилвам или и на него да давам хапчета.
То и на тях не им е лесно май,рев истерии и накрая сух режим.
Joy  Joy Малко повече старание от страна на мъжа може и да свърши работа. Иначе при нас сухия режим е голяма драма  Mr. Green  Ходи обяснявай, че Ципралекса виновен  Laughing

# 377
Момичета нови попълнения приемате ли?

Чета ви от началото на януари, когато официално се запознах с тая гад ПР  Crazy и ми беше полезна информацията споделена от вас. От тогава пия оропрам и атаките спряха.  Е от време на време ме прихващат "карастанчовите", но не е като в началото. Благодарение на вас разбрах, че изход има   bouquet

# 378
Добре дошла venich7   Hug
Радвам се, че си добре, изход винаги има   bouquet

# 379
Моят мъж забрани да го коментирам по форуми Laughing
Ама какво дави кажа, чак мен ми е жал за него

# 380
  • София
 Пали На лични да си пишат с моя.Може и по куче-тата да си намерят теми,ако бързо ни избистрят нас.
Аз търся насока как след като си стабилизирам нервното състояние с АД да не изгубя брака си,че тогава от трън та на глог Joy

# 381
Iskam da vi spodelia moia opie.Dve godini biah denono6tno s mnogo silno gadene,bezsanie,potene,strah mnogo silen ot smarta,nemojeh da izliaza ot vka6ti ot strah i mnogo drugi simptomi,a nai-lo6oto be6e,4e se strahuvah da otida na psiholog ili psihiatar.Ne viarvah,4e niakoga pak 6te sam dobre,prosto si misleh 4e ve4e niama za6to da jiveia taka.Otivaite na lekar i ne se ma4ete s bilki,te mogat samo da sa dopalnenie,tova e problem koite ne e za podceniavane.Sled mnogo,mnogo molbi ot moite bliski az se saglasih i otidoh pri edin doktor,na kogoto sam mnogo blagodarna,biah na hap4eta dve godin i sega sam dobre.Edno ot hap4etata be6e CIPRALEKS.POJELAVAM NA VSI4KI DA SE SPAVIAT S TOVA UJASNO ZABOLIAVANE.

# 382
Абе хора,къв е тоя кръг бе.На моменти съм добремна моменти като ме ударят лудите-чак се плаша от себе си.Тъкмо си викам добре съм и в един момент съм до долу.Сега седя и рева,ужасно е просто.вечер заспивам от раз,за секс да не говорим,то ми се е отщяло...Трябва да се  съвзема,ама как-тв като гледам,все едно гледам през него.Не се храня,т.е.ям но ям колкото една котка-а това е нетипъчно за мен,та аз си сипвах за мен повече от на всички други.
Аналгин,аулин мога ли да пия?За аспирин разбрах.
Но в момента ме цепи много главата.Преди малко испаднах в истерия,много тъпо се получи че беше пред свекърми.Снощи пак такамалкия викаше и аз истерясах яко.

п.п.изивинете ме,че пиша така объркано и вероятно сън сопуснала ку грешки-но и погледа ми езле.

Днес питах за болничните шефката,тя вика не може работи си

# 383
Йо, говори пак с лекаря. Може би ти е малко дозата. Разкажи всичко, на доктор всичко се казва. Пий парацетамол. Това е най-безобидното. Щом се дава на бременни и бебета. 

# 384
Йо, говори пак с лекаря. Може би ти е малко дозата. Разкажи всичко, на доктор всичко се казва. Пий парацетамол. Това е най-безобидното. Щом се дава на бременни и бебета. 

всичко съм й разказала,тя вчера ми назначи ципралекса

п.п.даже ми каза да и се обадя ако има нещо,лекарката мие близка,та и се доверявам-за града ни е най-добрата

# 385
Вие пушите ли?
Аз да,но напоследък май не сваляам цигарата от устата ooooh!

# 386
Вие пушите ли?
Аз да,но напоследък май не сваляам цигарата от устата ooooh!

Докато пиех лекарствата и аз пушех,но  не увеличих цигарите.
Всичко изисква търпение,много е рано да ти подейства Ципралекса и да усетиш подобрение.Това при мен стана след втората седмица,но при всички е строго индивидуално.
Сега се радвам на живота без ПА(да не ме чуе дявола) пожелавам ти го и на теб от сърце!

# 387
точно това и аз си мислех,че е рано да подейства ципралекса...ще ми е нужно време и разбиране поне от донашните...
какво да ви кажа,моя мъж е с такава психика,че аз мога само да му  завиждам-лошото,е че  той не допуска колко много съм се сринала Rolling Eyes

# 388
Абе хора,къв е тоя кръг бе.На моменти съм добремна моменти като ме ударят лудите-чак се плаша от себе си.Тъкмо си викам добре съм и в един момент съм до долу.Сега седя и рева,ужасно е просто.вечер заспивам от раз,за секс да не говорим,то ми се е отщяло...Трябва да се  съвзема,ама как-тв като гледам,все едно гледам през него.Не се храня,т.е.ям но ям колкото една котка-а това е нетипъчно за мен,та аз си сипвах за мен повече от на всички други.
Мила, и аз бях така в началото, когато започнаха ПА-почти не хапвах нищичко по цял ден, стомахът ми беше свит от напрежение и страх. Чувствах се постоянно отпаднала и не ми се правеше нищо. Но постепенно нещата започнаха да отшумяват- аз се "лекувам" с Невролаксин и жълт кантарион на таблети, в случай на нужда-валериан и...много ТЕС. Надявам се да се справя така, но ако не-ще се обърна към специалист...
За лекарствата, които са ти изписали знам че трябва да мине малко време-поне 2 седмици, за да се възстановят серотониновите депа и да започнеш да се чувстваш по-добре. Налагай си да мислиш ПОЗИТИВНО-в момента, в който ти дойде някоя лоша мисъл наум, моментално я разкарай и си помисли нещо хубаво.

# 389
Никой който не го е преживял не може да те разбере повярвай ми.
Все пак моят мъж проявява разбиране към мен за което съм му много благодарна.
А  твоят мъж ще те разбере,но може би по късно не се притеснявай за това.

Общи условия

Активация на акаунт