Паническо разстройство - част 4

• 125 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Пали,знае ме се от други теми,аз хич не се доверявам на лекари ама този психиатър за моите критерии е ок.Ако искаш ще ти дам координати.Мисля че и психотерапия ти трябва,но и там трябва да си разбира от работата човека.Аз на последния сеанс точно това преодолявах,болезнената загуба на майка ми.
Имаш доста кофти случки в живото си лекарствата и точни да са,ти трябва още нещичко,според мен.лм
Аз чета книги препоръчани от психотерапевтката и хомеопата,подсъзнанието може всичко тайната и тн.повдигащи духа.

# 661
  • все тук
Момичета, дайде отзиви за Есберикум. Джипито ми препоръча да го пия заедно с Атаракс-а заради потиснатото насторение.

# 662
Момичета, дайде отзиви за Есберикум. Джипито ми препоръча да го пия заедно с Атаракс-а заради потиснатото насторение.
Аз съм го пила, добро е  Peace

# 663
Добър препарат е , може и с чай от жълт кантарион да опиташ.
Аз пък отказвам цигарите, днес ми е 4 -ти  ден без  Mr. Green, станала съм много спокойна чак флегматична.
Направо не мога да се позная и на обяд взех да пия кафе ooooh!

# 664
  • Hisarya, Bulgaria
Момичета отдавна не съм ви писала,но ви чета.Но много се притеснявам и искам да ви питам - абе боли областта на гърдите и белия дроб и съм се притеснила да нямам туберкулоза.А рентгенова снимка последно съм си правила декември месец.Много се притеснявам,а и все ме задушва.Моля ви помогнете ми,мисля утре да отида при личния си лекар,но той вече ме гледа с насмешка.

# 665
  • Русе, у дома
Момичета отдавна не съм ви писала,но ви чета.Но много се притеснявам и искам да ви питам - абе боли областта на гърдите и белия дроб и съм се притеснила да нямам туберкулоза.А рентгенова снимка последно съм си правила декември месец.Много се притеснявам,а и все ме задушва.Моля ви помогнете ми,мисля утре да отида при личния си лекар,но той вече ме гледа с насмешка.
Според мен задуха е от притеснението и хипохондричните мисли. Но все пак за да ги разсееш иди на лакар. Една слушалка би свършила работа. Аз миналата година също имах "туберколоза", правих си платени манту и ПКК с диференциално броене. Още имам задух, но не и туберколоза... hahaha

# 666
Момичета питах за Неолексана,ще ви помоля поискайте мнение от вашите лекари за това лекарство.
 Ива&СиЕ , баща ми почина от рак преди 4 години,като преди това три ходихме по лекари, а ти си била съвсем малка Hug
ХИПОХОНДРИЯТА ПРИ МЕН СЕ ОТКЛючИ ОТ ОТГОВОР НА "МИЛА" И ЛюБЕЗНА" ЛЕКАРКА
СЕГА КОЛКОТО И ДА ОБИКАЛЯМ ПО ДРУГИ, И ДА МИ КАЗВАТ чЕ СЪМ ДОБРЕ, СПОКОЙСТВИЕ НЯМА ooooh!
Имен ме наболва от ляво под редрата или пък самите те, ттака и не мога да определя Rolling Eyes
отзад гърба, две точки до гръбнака и те се обаждат, имам буца на гърлото, все прочиствам някаква храчка, и аз не знам от къде
ще потърся друг лекар , просто явно не съм намерила своя

# 667
  • все тук
Аз съм го пила, добро е  Peace
[/quote]
А само него ли си взимала или в комбинация с друг препарат? И по колко капсули на ден? Питам, да си сверя часовника?

# 668
  • София
 Не съм била малка Пали,майка ми почина от рак- разсейки от отрязаната гърда,прохождаше с моя помощ след прекарани два инсулта и подлоги съм сменяла и още доста неща,а и съм от лекарско семейстово.Опитах се да ти кажа че явно лекарството не е точното.Извинявай ако съм те засегнала,нищо лично. Hug

# 669
Не съм била малка Пали,майка ми почина от рак- разсейки от отрязаната гърда,прохождаше с моя помощ след прекарани два инсулта и подлоги съм сменяла и още доста неща,а и съм от лекарско семейстово.Опитах се да ти кажа че явно лекарството не е точното.Извинявай ако съм те засегнала,нищо лично. Hug
грешно си ме разбрала мила Hugне си ме засегнала, а прекрасно те разбирам , какво си преживяла.та ти си била още дете, аз на 30 и през какъв ад преминах, за теб само мога да предполагам

# 670
 Hug

Явно всички сме преминали през доста трудности за да стигнем до това ни положение.Аз понеже пък съм и делена от майка ми,която колкото и да казва,че не ме дели от брат ми/всеки път доказва и е доказвала през всичките тези години обратното/,това на мен много ми тежи.И като включим и всички неприятности,труднсти и болести-картинката  е ясна.Аз сега знам,че требва да отида на преглед заради гърдите и все отлагам от януари,дори сппрях да си опипвам бучката.Тъй като ми омръзна,да лягам да махам и след време пак да се оказвам с нова.Две махания имам и сега иимам трета.

Тези дни съм добре.Но сутрин ми е супер напрегнато,нервно и сковано за работа.Там стоя около час и после се връщам като парцал от там.Ако не легна да спя на обяд за час-два съм като пребита.После хвърча и се отпускам и развеселявам с абонатите/тука в тая час на района нямам луди и всичките са ми много готини,та не ми вдигат кръвното/.

# 671

А само него ли си взимала или в комбинация с друг препарат? И по колко капсули на ден? Питам, да си сверя часовника?
Само него. И при нужда си пиех по половинка софанакс. Аз антидепресант не пих. Лекувах се с акопунктура.

# 672

Само него. И при нужда си пиех по половинка софанакс. Аз антидепресант не пих. Лекувах се с акопунктура.
Акупунктурата помогна ли ти и колко време ходеше на процедурите?

# 673
  • Hisarya, Bulgaria
Днес ходих при личния и той вече като ме види и лошому става,белия дроб ми бил чист,а и декември месец ми правиха снимка и всичко ми беше наред,така че не можело да си правя рентген всеки месец.А и от 6 месеца имам 4-5 рентгенови снимки-то бял дроб,синуси,опашни кости снимах.Също така имам и два скенера -на главата и на корема.Моя личния ми вика стига вече с твойте болести,стига с тези рентгенови снимки.Да ви питам септември месец бях на гинеколог и мамолог,сега чак септември трябва да ходя пак.Оф само доктори и болести са ми в главата,няма отърваване.

# 674
  • все тук
Момичета, мартенското време обостря ли симптомите ви? Нещо не се чувствам наред тези дни.
Аз нямам панически атаки, нямам страхове от нищо, нито задушаване и сърцебиене, но настроението ми е постоянно потиснато - нищо не ми се прави, не ми се събира с приятели... абе изобщо - нямам желание за абсолютно нищо.
Как преборвате такова състояние, споделете.

Общи условия

Активация на акаунт