АПРИЛчетата са послушни и добри и Дядо Коледа със дар ще ги дари!

• 26 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа и Щастлива 2010-та година!

# 211
Добро утро!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

Mamacita,специално на теб,  bouquet.Честито и на Христо на Kambichka Hug.Честит имен ден и на мъжОто на ljusi и browneye!ljusi,на патеричка честит вчерашен имен ден на Евгени Heart Eyes!
.

Аrikotin,страхотно еленче Heart Eyes

маги79,няколко пъти се опитах да видя снимките,и не можах  Thinking

Миме,жИсток аватар си имаш coolcool.Щастливец е този Дядо Коледа с такава Снежанка и с такова джудженце.Сладурки Heart Eyes
Аничка,и твоя аватар много респектиращ Laughing Mr. Green Hug
Жулиеткаааа,познах те Flutter!Честит нов ник Wink

# 212
Мили, момичета, честита Коледа! Hug Hug Hug

Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави! Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Аила, за теб:

момичета, искам да ви попитам нещо спешно:сестра ми е със страшно подути глезени, както все едно в края на бременността, тя кърми на поискване, бебето е на 4 месеца, не знам дали може да има нещо общо с раждането и кърменето, но исках да ви попитам, много съм притеснена, досега не й се е случвало подобно нещо! Rolling EyesА са и много подути, чак я боли, възможно ли е да е нещо свързано с кърменето?На вас случвало ли ви се е подобно нещо?Извинете ме,че развалям хубавото коледно настроение, но наистина много се тревожа за нея!  Sad

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 11:57 от princessa raia

# 213
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Принцеске , не че съм лекар и имам кой знае какви познания...но понеже имам около себе си хора с подобен проблем само ще споделя мнение. Високото ниво на захар в кръвта може да бъде причина, както и приемането на прекалено много течности. Имаше и още причини за задържането на вода в организма, но лекар най- добре ще каже. Ако си хапва повечко сладко напоследък, нека да опита да се поограничава , за да види дали ще има ефект, както и течностите- мисля, че 1.5л-2л са нормално като количество, а всичко друго в повече товари организма. Дано милата ти сестричка бързо се оправи и това да е било нещо моментно  Hug

# 214
Айла, честит рожден ден на патеричка!   bouquet за един прекрасен човек, който заслужава да му се случват само хубави неща!   bouquet
Честито Рождество и Весела Коледа от мен!
Честит имен ден на днешните именЯци! Честит имен ден и на Евгени на Люси!
Принцеса, случайно сестра ти да има проблем с ходенето до 00? Единствено това ми хрумва.
От всички картинки тук само малкото Бобче с прекрасното бързо пони-пони ме зарадва съвсем искрено истински. Ако ще има картенки, нека да бъдат на нашите коледни джудженца и еленчета.  Grinning Heart Eyes
И близнаците на Нани също са ми в отбора на сладунчовците. Сигурно астралното ми пристрастие кънти.  Grinning Лъжа, крада и въшки имам - дайте повече картинки, за да ви покажа, че всички малчовци ще ги схрускам.  Heart Eyes
По повод на днешния ми ден мисля Енигма да почерпи подобаващо.  Mr. Green

# 215
Поем, Рони, много благодаря Hug, но нито едно от тези неща не важи за нея,  Rolling Eyes, нито яде много сладко, нито толкова течности пие, нито пък има проблем с 00-те! Rolling EyesСкоро ходи на банкет и може там да се е преуморила и като не е кърмила бебето, да и се е отразило това, не знам, но не й минава...много благодаря! Hug

# 216
Честито Рождество Христово!!! Честито и на всички Именници днес,както и на сладките ни месечинковци! Честито и на една прекрасна Рони,родила се на толкова свят ден!! Ронка, да си жива и здрава, много щастлива и обичана с това голямо сърце,което носиш дълбоко в себе си!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

...след малко сватята ще опъне софрата!  Laughing

http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24. … /3166187/graphic1

# 217
Честита Коледа момичета!Пожелавам ви една уютна празнична вечер с най-любимите ви хора,много здраве,усмивки и хубави мигове.Здрави и щастливи дечица и сбъднати желания. Hug

# 218
  • not found
Честита Коледа  Hug

Честито на всички именници , да им е свято името и късмет да им носи  Hug

Честит рожден ден и на Рони  Hug

А това е почерпка за рождения ден на майка ми , да ми е жива и здрава и тя  Hug

# 219
Честита Коледа! Много сбъднати мечти в коледните подаръци!
Честито на всички именячета- малки и големи!

Ронка, хайде, че подаръците свършиха! Wink
 Успях да скрия един специално за теб:
  Hug

Едно поадръче и за безценната ни Айла: Hug

Само да не се скарате сега двете за подаръците, в тях има едно и също не/и/що! hahaha Joy

Абрикотин, Бобчестото еленче е страхотно! Hug А на картичката Дани искрено се забавлява!

# 220

Честито Рождество Христово!
Нека Господ бди над всички нас и да ни пази от болести и злини!

Честит рожден ден на патерици на Айла! Бъди много обичана от хората около теб!

Честит рожден ден на Рони! Много здраве на цялото семейство и Сбъдващата всичко най-прекрасно само да ви радва!

Честито и на всички именници днес!
Принцеске, как е с кръвното сестра ти? Явно задържа вода, трябва й нещо от рода на фурантрила.
Утре ще пусна сними не на коледни джуджета, че такъв костюм не купихме, а на радващи-се-на-подаръците-си-деца  Party

# 221
  • София
РОНКА ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ЖЕЛАЯ ТИ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И НЕЗАБРАВИМИ УСЕЩАНИЯ!

айде сега на почерпката щом си казала да почерпя Laughing

ще те зарадвам с моя джуджанчо малко по-късно. Party
Целувки и много хубаво да си изкараш  bouquet

# 222
Честита Коледа мами и бебчета Аз както винаги нередовна  Embarassed
Да честитя на патерица на Олче и Айла бъдете все така усмихнати , позитивни и много здраве ,късмет и щастие ви желая
Честито и на именниците днес  Hug
Ние за Мади имахме избор между Игнажден и Коледа и решихме да празнуваме именния и ден на Игнажден снимки другата седмица че тати е отпуска
Иначе при нас нищо ново купона тече с пълна сила не спът искат да си играем и нямам много време да влизам
Весело празнуване  newsm68 newsm44

# 223
  • София
Честита свята Коледа, мили АПРИЛки!
Бъдете щастливи, усмихнати, богати, успешни, лъчезарни и много обичани, вие и семействата ви! Пълни да са трапезите ви, домовете ви, душите ви, сърцата ви!

Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet  bouquet  bouquet

Мила рони, Ч.Р.Д! Нека в живота ти няма нивга горчилка и изпитания, тревоги и страх! Бъди безкрайно щастлива, все така духовита и силна, влюбена, почитана и горда! Слънчицето Мария да го направиш кака! Wink

Специално за теб бързам да пусна тези снимки на Елина и Велизар, защото знам, че повече ще те усмихнат от цветята! Heart Eyes
Братче и сестриче!
Една Джуджана, опитва на вкус ... снега!
Имам си ботуши, малко ПЪК ми трябва и ще ходя с тях. Flutter

И малко по - професионални снимки:
Смехуранката на мама. Grinning
И аз не обичам много много в проходилката на бате.
Колко мило, колко сладко е при мама и при татко! ... и при батко!
На панера. R U talkin' to me??? Joy

# 224
Честито Рождество Христово!
Здравето,щастието и късмета винаги да са с вас!
Много детски смях и весели игри!
Честито на всичките ни именници!
Рони честит рожден ден !Пожелавам ти всичко онова за което мечтаеш!Ти го заслужаваш!Ето специално за теб Hug
Честито и на Аila и ღолчеღ с малко закъснение  bouquet
Страхотни помощници на добрия старец видях.Заслужили са си подаръците!Целувки от нас Heart Eyes
Това е коледната, плодова тиква ,която приготвих днес
Ето я и нашата розова фея
И голямата елха

Общи условия

Активация на акаунт