Мара Каси, аз моята замразена кърма я изхвърлих. Минаха 6 месеца и замина в канала. Така и не ми потрябва, а с такъв ентусиазъм отделях всяка излишна капка. Все не вярвах, че ще ми стига кърмата и за двете...
По въпроса с бънджито - слагам ги така че да стъпват на пръсти. Йоана дивее здраво вътре, Яна само виси.
Миме, аз я правя с водичка - кипната и поохладена. Понякога слагам настъргана ябълка или банан вътре. Яна я харесва тази каша, по цели 20 грама изяжда, а веднъж и 40.
Мамасита, и ние сме в отбора с нестандартните играчки. Опаковки от влажни кърпички, пластмасови бутилки, като особено много се тачат големите такива. Найлонови торбички и шумкащи пликове, шивашки метър, кремче за дупе, за тяло, дистанционно, тиксо, телефон мобилен, хартия всякаква за ядене... Окоподът много ми хареса и на мен.
Аничка, да й изям трапчинките на щерка ти!
Наде, плодово пюре давам следобед, то нали е десертче по-скоро. Отскоро взех да го редувам с кисел, суров плод, каша с плод. Само се намирам на работа обаче, никой не яде... Жирафчето го имаме от същата игра на Памперс, още не го ползват по предназначение, но кубчетата са им интересни. А Йоана се бори с жирафа.
Рони, много е сладка коледната красавица. Хубави зъбки си имате.
Мара подробната, киселът е като кремче плодово - варен плод/плодово пюре с натурално нишесте, аз използвам царевично.
Инак добре дошла в отбора на неядящите. Все още ми отказват категорично. Само хвърлям храна.
Уфф взеха да гърмят с бомбички вече и постоянно будят децата.
,може пък да им се услади
.
.Особено е очарован да е с нас на масата и да яде като голям 

?
Спирам. Излизам. Пушииилкааааа. А от колата се чува сссшсшсшсшссссшжшсшсхррррссссшшшшш
.... Звъня на половинката- отговора е- върви си свърши работата, тя ще изстине и ще налееш антифриз и се прибирай. Стана ми леко
Колко ли време е стояло на тръбите в тъмното...
за настъргана ябълка не мога и да си помисля да му дам.