Шегувка, усети се липсата на "не"-то.Вери, незнам какво да ти кажа, кривичко е зъбчето, но според мен е поправимо. Най-добре се консултирай!

Камбичка, пропуснала съм и твоята тежка загуба! Много тъжно, но за съжаление колкото повече децата ни растат, родителите ни остаряват и до скоро далечни за нас неща ще стават просто неизбежни!Но болката е голяма!

Десито, вчера не успях да ти пиша, че дупчицата, която си отглеждам на зърното е точно като твоята. Спря да натича, опитва се да се затвори, но след цокане отново се отваря. Все едно отдолу ми се е цепнало зърното и е тръгнало да пада.
Но поне вече не е толкова болезнено сукането.Ами, до тук с писането, толкова ми отпуснаха диванетата!
П.П. да ви покажа на батко Дани ръчичката на 9 месеца/следват няколко снимки/: http://jkukov.snimka.bg/family/nasheto-semeyistvo.50556.2803086

.
Вау! Голямо момче! Да ти е живо и здраво!
.Много еднакви сладури са

,минали сте си реда,айде да няма повече тупвания
.Записах си това за овнЕто,и бати да не остане назад,и за него да си имам
,що така съм се объркала че се прави... 

Изследването му не е на базата на 12 негови пациенти, а сред пациентите му има 12 деца, които, след ваксинация с ММР, са били диагностирани с аутистични отклонения. Пропускаш и препоръката на Уейкфийлд - компонентите на ваксината да бъдат разделени и да се бият през една година, а не наведнъж. Естествено е цялото лекарско съсловие (цял живот учени на друго) и Световната здравна организация (която би била най-засегната финансово от отмяната на задължителния характер на ваксините) да скочат срещу всяко подобно твърдение (както и става). По същия начин църквата е реагирала на твърденията на Галилей, че земята се върти. Днес го наричат "бащата на науката", а някога е бил изгорен на кладата за твърденията си.
НА ОЛА, ЖУЛИЕТКА И ТОЛИНКА! да сте живи,здрави,много обичани и щастливи