Какъв продукт слагате преди изправяне на косата?

• 34 343
  • 68
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, бихте ли споделили какво ползвате,за да изглежда права и лъскава косата ви когато си я изправяте?Мерси предварително.  bouquet

# 1
кристали за коса, но от опит казвам че зависи много и от самата преса

# 2
  • София
Винаги слагам термозащитен спрей и то точно преди пресата.

# 3
  • Sofia
термозащитен спрей на алфапарф

# 4
Мерси момичета   bouquetА този термозащитен спрей в какви марки може да се намери?

# 5
От скоро и аз ползвам термозащитен спрей. Да ви попитам кога го впръсквате? В описанието за моя пише: коста да се изсуши със сешоар на 80 %, да се впръска спрея и да се започне изправяне с преса. Но така реално кичурите ми са влажни и ги горя. Зная, че преса се използва на напълно суха коса, ама знам ли?  newsm78

# 6
Спрея се слага на суха коса,преса задължително на суха коса.

# 7
В момента ползвам този спрей http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=95&products_id=386 и съм страшно доволна от него.

# 8
  • sofia
Аз слагам спрей Алфапарф на мокра коса преди сушуар. После, ако реша да изправям с пресата, на суха коса малко кристали в краищата. Мойта коса е доста къдрава и това е моя начин.

# 9
Кажете, моля нещо за мазна коса  Simple Smile

# 10
Аз ползвам ето този крем.

# 11
Спрея се слага на суха коса,преса задължително на суха коса.

Да и аз знам така, но реално когато впръскаш спрея върху сухата коса (изсушена със сешоар), тя се овлажнява. Ако трябва да чакам да изсъхне сама, не ми мърдат 30 мин плюс още толкова за изправянето.

# 12
И аз като Galka1606  smile3521

# 13
  • София
От къде го купувате? Rolling Eyes

# 14
Ипозлвам вторият от дясно на ляво:
http://makul.hit.bg/images/unisystem.jpg

Общи условия

Активация на акаунт