Идеи за Бизнес-5

• 81 654
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
  • На дивана, под юргана
За съжаление търговията не ми е това, което съм учила, инж. съм и работата ми е свързана с металоконтрол, но се оказа, че женската ми природа се показва и умирам от удоволствие да се занимавам с дрехи. Май ще превърна хобито в професия, живот - какво да се прави  Joy

Joy    Joy    Joy

Ха-ха... добре, че инженерите сме дялани камъни дет' се вика... Където и да ни сложиш, все ще се оправим!
Аз съм в два коренно различни бизнеса. То първия хич го няма от 7-8 месеца, но все още се пиша в него де - не съм го задраскал. Та ми беше много смешно, по-рано когато колеги от там ме питаха - "Ама ти как така и с онова се захвана?" - "Ами как - диверсификация на риска! Ако единия бизнес не върви, другия ще върви."
Така и стана... Сега чакам спиралата да се завърти и първият бизнес отново да потръгне на ново ниво...

# 46
Добре, че мъжът ми се запъна и дружно се напънахме  Joy и развихме още една услуга, която буквално ни спасява задника в момента.
Да живее диверсификацията.

# 47
  • най-шареното място
Подкрепям! Simple Smile
Няколкото кошници опазват яйцата в крайна сметка, колкото и да е неблагодарно уж да крепиш повече от една Wink

# 48
Lady Blu,успех и много продажби, ти желая  bouquet  bouquet

# 49
  • Бургас
Lady Blu, благодаря за съвета за second hand ..... под аватара ми се вижда, че съм от Бургас Simple Smile живея на улица на която в момента има 4 магазина за такива дрехи + една огромна "Мания"  ooooh! , вярно е , че станаха прекалено много магазините от този род, но в някой от тях постоянно е пълно с клиенти  Rolling Eyes все пак има време докато получим паричките /дай Боже/ ще проучвам и наблюдавам от какво хората имат нужда в тази криза  Mr. Green

На теб пожелавам успех в продажбите  Peace дано дамите с по-голямо тегло оценят подобаващо твоят труд  Peace

# 50
И аз да се запиша и в тази тема!
Искрено пожелавам успех на всички в тази тема - на тези, които вече имат бизнес - да е по-успешен, и на тези, които искат собствен бизнес - да реализират успешно идеите си!
Незнам дали някой изобщо помни, но преди половин година регистрирах фирма, която засега все още е без дейност. Живот и здраве напролет смятам да задействам идеята си. Аз все още работя и то на хубава работа, та това е нещо, което наистина ме спира да се хвърля с главата надолу в дълбокото.

Още веднъж успех на всички!!!
  bouquet

# 51
Dominika, и аз напуснах хубава работа навремето, за да стартирам моето начинание. Едно мога да кажа: и най-хубавата работа не може да се сравни със собствения бизнес Peace Докато се колебаеш и отлагаш с цел да не изпуснеш "сигурното", няма как да започнеш новото...

# 52
Mалко извън темата, но магаре, да не живееш на Ивайло  Shocked

# 53
Тесс, много си права! Но аз искам да започна двете неща успоредно и вярвам, че в първите месеци ще се справя. А след като се завърти машината, скока ще е по-лесен. Ама да не си правя сметка без кръчмар, че .... просто всичко е възможно  Crazy Grinning

# 54
Ти си знаеш най-добре Simple Smile При мен беше невъзможно хем някъде да ходя на работа, хем да си разработвам моите неща - отнемаха ми цял ден и повече дори, но при теб може и да се съвместят, зависи от дейността.

# 55
Ха-ха... добре, че инженерите сме дялани камъни дет' се вика... Където и да ни сложиш, все ще се оправим!
О, тигре, тигре ...  Joy
Това за инженерите си е чистата истина. Peace
Макар, че жена-инженер е като морско свинче /казваше един мой преподавател в ТУ-то/ - нито е морско, нито е свинче  Joy

# 56
  • София
lady_Blu, успех и от мене.
Дай адрес на магазина за големи  номера, доста едрички дами има тук, да повишаваме оборота.

# 57
  • Бургас
Mалко извън темата, но магаре, да не живееш на Ивайло  Shocked

Не Шуши, на "Генерал Гурко" живея  Peace

# 58
Aisha, мерси! Магазинът, обаче, не е в София.
Магаре, голяма съм нямадаказвамкво...
Пише си откъде си, ама кой да види.
Това, че има толкова много магазинчета + големите вериги не е добре за идеята ти.
Не искам да те обезкуражавам, ти сама решаваш, но аз при тази ситуация бих се заела с нещо друго.
Но при всички случаи ще ти трябват поне още малко средства. Наемите също се предплащат, лично на мен ми искат и един наем депозит /май така се практикува на повечето места/, отделно касов апарат, пожарогасители, документация за пожарна безопасност /можеш и сама, ако си запозната/, смяна на партиди за ел. енергия, малък освежителен ремонт, оборудване за магазина и .... то не останало за стока. А има и още неща, уж дребни, за които в момента не се сещам, но и те изискват средства. Може би в тази тема трябва да се направи един такъв опис, с минимални цени на различните артикули, защото много хора не са наясно именно с началния капитал и един от най-често задаваните въпроси е сумата х лв. дали ще стигне за начало.

# 59
Aisha, мерси! Магазинът, обаче, не е в София.
Магаре, голяма съм нямадаказвамкво...
Пише си откъде си, ама кой да види.
Това, че има толкова много магазинчета + големите вериги не е добре за идеята ти.
Не искам да те обезкуражавам, ти сама решаваш, но аз при тази ситуация бих се заела с нещо друго.
Но при всички случаи ще ти трябват поне още малко средства. Наемите също се предплащат, лично на мен ми искат и един наем депозит /май така се практикува на повечето места/, отделно касов апарат, пожарогасители, документация за пожарна безопасност /можеш и сама, ако си запозната/, смяна на партиди за ел. енергия, малък освежителен ремонт, оборудване за магазина и .... то не останало за стока. А има и още неща, уж дребни, за които в момента не се сещам, но и те изискват средства. Може би в тази тема трябва да се направи един такъв опис, с минимални цени на различните артикули, защото много хора не са наясно именно с началния капитал и един от най-често задаваните въпроси е сумата х лв. дали ще стигне за начало.

Трябва да Peace
Защото има много подводни камъни,в/у които стъпваме в последствие
по време на работата Peace

Общи условия

Активация на акаунт