Идеи за Бизнес-5

• 81 656
  • 764
  •   2
Отговори
# 60

Огледай се и измисли нещо различно, нещо, което уж го има, но може да се направи по различен начин.

Ето нещо от мен, тук още редим и пренареждаме

http://media.snimka.bg/5125/016504881.jpg

Много интересно звучи  Peace

Лейди, пожелавам ти много късмет и с двете магазинчета Wink
А ти от кой град си  newsm78

# 61
Дидка, мерси, от Козлодуй.
Как е в момента в Сливен с текстилния бизнес, има ли шивашки фабрики, които работят.
Имам известен интерес към една, май е италианска - Миролио или нещо подобно беше.

# 62
  • София
Привет,
Искам да попитам - резюмирано, кои са ключовите моменти за успешен смеен бизнес?
Идея, местоположение, начален капитал?!
От София сме, имаме място на 20км от тук.

Трима братя сме и понякога ме е яд, че нищо не сме направили по въпроса ooooh!

Големият иска нещо като сервиз на село да прави, но по мое мнение трябва да си доста на Ти с автомобилите, а новите са компютри вече... знает ли дали и ког аще спират старите автомобили?

Откъде трябва да се тръгне?

ПП: Някой чел ли е Трима другари от Ремарк?

Благодаря и весели празници  bouquet

# 63
  • Бургас
Весела Коледа и от мен , успешен бизнес и много нови смели начинания !

# 64
Честита Коледа и от мен! Да ни донесе най-вече здраве и обич, и да ни дари с хъс и идеи, които да реализираме!

# 65
Честито Рождество Христово бъдете здрави вечно усмихнати и винаги с нови идеи и успех в реализирането им

# 66
Весела Коледа на всички, много ползотворни и осъществени идеи ви пожелавам.

Аз да си повторя въпросите от преди, белким някой ги забележи:
Питахме за потребителски кредит, но стана ясно, че няма да ни отпуснат, тъй като мъжът ми го осигуряват на ниска заплата. Дайте идея за финансиране, в смисъл кои банки отпускат бизнес кредити на новорегистрирани и сега прохождащи фирми? Ако не банка, някаква друга идея? Преди време бях чела в една от темите за Бизнес ангелите, някой има ли опит с тях, знае ли как стават нещата?

Другото, което искам да ви питам е дали сте чували, че ще излиза наредба всички касови апарати да са вързани към НАП? Разбрах даже, че в момента се разработва такъв софтуер, който ще се слага на новите апарати и допълнително ще се добавя на старите. Това какво влияние ще окаже според вас на бизнеса, защото със сигурност има фирми, които не всичко чукат на апарата?

И една идея от мен - агенция за сватбени тържества, само че специализирана в организирането на зелени сватби - http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1208298  Peace

# 67
 alex99,
аз докато се реша за сватбена агенция в плевен и тя се появи една и голям бум и трясък и засега се отказах

# 68
  • la Città Eterna
Весела Коледа и от мен!

Искам да попитам, някой знае ли къде мога да получа информация какви изисквания има за отваряне на детски клуб - от тези, където може да си оставиш детето почасово, обикновено в тях работят млади момичета, които се грижат за дребосъците, този, в който давах дъщеря ми преди години, имаше и бар за майките, от който даваха сандвичи или вафли на хлапетата, ако ги оставиш за по-дълго. Там, където живея няма такъв тип заведение, и би било перспективно да направя, стига да добия представа какви изисквания има. Ще съм благодарна, ако някоя от вас вече е събирала подобна информация или поне знае къде може да се попита.

# 69
  • la Città Eterna
Ама тая темичка съвсем замлъкна  Sad Много се надявам някой да ми отговори....

# 70
Ама тая темичка съвсем замлъкна  Sad Много се надявам някой да ми отговори....
Мисля че РИОКОЗ и Общината са места, където задължително трябва да се звънне и да се попита за изисквания, разрешения и т.н.  Peace ....

# 71
И не само

За коя държава става въпрос?
Оставам с впечатлението, че живееш в друга държава.
Горе долу покрай европейските стандарти нещата се уеднаквиха, но все пак си има специфични неща.

# 72
  • la Città Eterna
Аз живея в Италия, но там много трудно се намира информация - почти никой нищо не знае. В общи линии, ако зададеш конкретен въпрос, ще ти отговорят. Ако не знаеш как да зададеш въпроса и търсиш общи насоки, няма кой да ти ги даде. Затова търся отговор как става в България, за да знам приблизително какъв тип институции да търся там. Изискванията може да не са еднакви, но имат допирни точки. В общи линии в Италия е по-сложно и имат повече изисквания, но пътя е подобен на този в България. Институциите им са аналогични, въпреки че има разлики в законите.

# 73
Зависи какво, с какви съоражения и колко голямо го искаш.
Като си изчистиш концепцията, ми пиши ЛС какво точно ще правиш и каквото знам, ще ти отговоря.
Без да претендирам за изчерпателност.

Аз също съм си мислела за Италия, но различна концепция... Спира ме засега, че не знам езика.
Това обаче което правим ние в БГ в чистия му вид, няма да върви там, трябва малко да се пречупи.

# 74
Имам нужда от съвет ,момичета.Трябва да реша с какво да заредя един малък павильон,който наех,  намиращ се в центъра на града ни.Наема е нисък,но трябва да сложа продавачка.Спряла съм се на дамски аксесоари-чанти,портофейли,шалове,шапки,чадъри,чорапи,ръкавици.Чудя се дали да са китайски евтини или луксозни и скъпи,но за второто не ги знам марките нито от къде да ги снабдявам.Досега съм се занимавала само с детски стоки,имам магазин,който върви добре,но не ми е достатъчен.Ще съм ви много благодарна ако изкажете мнение и ме ориентирате какво бихте си купували често от малките лавки и какви марки предпочитате,държите ли на тях изобщо или е важно да е красиво и евтино.Може да ме подсетите да прибавя още нещо към тези артикули.

Общи условия

Активация на акаунт