Раждане вкъщи 6

• 44 217
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Пушек и дим излизат от ушите на Григорова, а за другата незнайна баба неам просто думи.
Лъжи ... в Шейново така, в Шейново онака... и в банята могло да се роди... лъжи

Аз за Григорова имам много лошо мнение още от времето, когато ходех на училището на 9 месеца. "Лекциите" им за кърмене са под всякаква критика и освен объркване до нищо добро няма да доведат майките... И когато посмях да изкажа това си мнение на глас, само дето не ме изхвърли с ритници като "многознайка"...

# 151
В сутрешния блок на Бтв говориха за Габровската болница по повод на родителите избрали да се роди бебето им в къщи вместо в тази болница и се казаха доста важни неща относно това че бебето не може да е заедно с майката след раждането, това че на бащата не се дава възможност да присъства на раждането, за битовите условия. Водещата обеща да направи и други предавания по повод на практиката в много от българските болници бебетата да се разделят от майките.
Вярвам, че всичко това ще доведе до нещо добро! Simple Smile

# 152
  • Варна
Я вижте "Монитор" какво са прочели и разбрали от бг-мамма Simple Smile - http://www.monitor.bg/article?id=227543

# 153
"десетина бъдещи майки, които живеят в България, обсъждат с наши сънароднички в чужбина, които вече са родили в домовете си, как могат да осъществят това вкъщи без опасност за живота на бебето им и без усложнения."

Сладури!  Joy
Чели недочели.

# 154
 hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao
Ох, сега гледам повторението на "Денят е прекрасен". Току-що взе думата д-р Ковачева. Голям майтап! doh doh doh
П.С. Догледах го. Все се чудя на търпението на Меги.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 18:03 от г-жа Претенция

# 155
 hahaha тия от монитор са големи сладури  Laughing
мен пък най- ме изкефи надписът под снимката - то кървища, то синьо и пищящо бебе, но видите ли, най-добра била грижата в бониците  Laughing

# 156
  • ул. "Мечтание"
Леле, ужасна е тая снимка в Монитор!  Sick Sick Sick

# 157
Във вестника до тази статия има и интервю с директора на Шейново, в него има много смешни неща едното е по повод на холандския опит в домашното раждане, докторът обяснява, че в Холандия имало такова нещо като домашното раждане с акушерка, но докато траело раждането, на улицата стояла линейка с доктор, акушерка и неонатолог в случай, че нещо се объркало, а пък в България нямало условия за такива разхищения.
Да се чуди човек дали докторът е просто неинформиран или си е лъжец. Rolling Eyes

# 158
Тази лъжа за Холандия я тиражират всички от клана - как пък един не се намери да провери какво е положението преди да говори откровенни глупости! #Cussing out

# 159
Цитат
Да се чуди човек дали докторът е просто неинформиран или си е лъжец. Rolling Eyes
Най-вероятно е второто.

Такова безхаберие......направо не знам.........

# 160
Meg! Поздравления и от мен за: http://btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=25078

Разочарован съм от екипа на предаването заради това което сътвориха!
Подложиха Мег на кръстосан огън!

Пушек и дим излизат от ушите на Григорова, а за другата незнайна баба неам просто думи.
Лъжи ... в Шейново така, в Шейново онака... и в банята могло да се роди... лъжи

Ще изядат Мег.. една от ляво... една от дясно...

И какво? Понеже раждащите вкъщи искат да избягат от тази АГРЕСИЯ и лъжи... какво им сътвориха ... същото в ефир.. е благодаря, ама нямаше нужда

Мисля. че предаването дължи компенсации!
и да покаже нашата гледна точка, а не да ни изтърсва на фронтовата линия, без наше съгласие.

Нищо де, те така хубаво демонстрираха кои са и с глупавите си измислици се изложиха и всъщност подкрепиха много ефективно каузата. Laughing Къде е Мег с интелигентния и логичен тон и подход, къде са двете бесни лели, със злобното кокоречене и арогантността им....ехе... Laughing За всеки е видно как стоят нещата.

# 161
  • ул. "Мечтание"
Някой има ли инфо за лотус раждането на Български? Нямам време и нерви да превеждам, а искам да го публикувам на едно място.

# 162
Тази лъжа за Холандия я тиражират всички от клана - как пък един не се намери да провери какво е положението преди да говори откровенни глупости! #Cussing out
Разчитат на неинформираността на средностатистическия българин.

# 163
  • Варна
Днес по стар стил било Бабинден. Да са живи и здрави всички акушерки, както и хора, които с любов, търпение и желание помагат да майките да родят децата си! Дано духът на професията, уважението и връзката с акушерките се върне отново!!   bouquet

# 164
Забелязвам, че отзвука от раждането в Габрово продължава, вчера и днес във в. Телеграф има доста прилични статии, вчерашната е за семейството от Габрово, а днешната е за раждането в къщи и изобщо за естественото раждане, като изключим, че постоянно се натрапва думата мода, нещата според мен не са зле написани. Жалко само, че вестникът не може да се чете онлайн и няма как да се пусне линк.

Общи условия

Активация на акаунт