Раждане вкъщи 6

• 44 240
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Слънчоглед, ЧЕСТИТО!!!  Hug Heart Eyes Много се радвам, че всичко е минало добре и таткото е бил с вас! Здраве и щастие на всички у вас  Grinning

М.О. хубаво го е казал, ама той самият как се отразил на родилките, нали все пак е мъж?! Също мисля, че много зависи от конкретната двойка. За едни е направо наложително да бъдат заедно, за други е по-добре да не бъдат...

# 211
Не е грешка в превода, Мишел Оден наистина е против присъствието на бащите по време на раждане. Дори самият той не желае да практикува по тази причина.
Ето още една статия по въпроса: http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6& … 603977&pnum=0

# 212
...Having been involved for more than 50 years in childbirths in homes and hospitals in France, England and Africa, the best environment I know for an easy birth is when there is nobody around the woman in labour apart from a silent, low-profile and experienced midwife - and no doctor and no husband, nobody else," Odent told the Observer.

Ей това много ме грабна...

# 213
Бях сигурна, че не е грешка в превода.  Peace Ходих да чета из интернет.
Както и да е, всеки е кукувица сам за себе си и най-добре да не следва 100% нечии препоръки, а да го направи както го чувства в момента. Много зависи и каква е връзката между мъжа и жената. И така нататък.
Много харесвам М.О., но не се виждам раждаща без мъжа ми до мен. Мъжът, както и акушерката, може да бъде точно толкова тих и ненатрапващ присъствие, ако така предпочита жената, убедена съм.

# 214
Бях сигурна, че не е грешка в превода.  Peace Ходих да чета из интернет.
Както и да е, всеки е кукувица сам за себе си и най-добре да не следва 100% нечии препоръки, а да го направи както го чувства в момента. Много зависи и каква е връзката между мъжа и жената. И така нататък.
Много харесвам М.О., но не се виждам раждаща без мъжа ми до мен. Мъжът, както и акушерката, може да бъде точно толкова тих и ненатрапващ присъствие, ако така предпочита жената, убедена съм.

Кюбит, много добре си го казала.

Слънчоглед, да ти е жив и здрав Васко!

# 215
Добро утро!!  newsm47
Прекрасно започва Годината на домашното раждане в БГ! Simple Smile
След момченцето в Габрово, сега си имаме и момиченце!  smile3521
Родила се е преди 2 часа, във ваната, мехуратъ се е спукал кагато главата излизала Simple Smile Въпреки интензивното и продължително раждане (28 ч. с контракции през 5-4-3 мин. повече от 16 ч.) бебето се е появило съвсем розово, а майката няма и охлузване даже smile3501 Пъпната връв още не е прерязана, не мислят да бързат, но няма и да е лотус.
Впечатлена съм от убедеността и силите на двамата родители, особено майката, която не се предаде въпреки дългото раждане.
Да им е живо и здраво момиченцето (още не са спряли на име)! newsm51 newsm10 newsm03

# 216
  • Варна
Да е честита, здрава и щастлива новата девойка, появила се на бял свят! Да са много радостни с нея и родителите й!   bouquet

# 217
Ихаааа, Мег, чудесна новина!
Да им е живо и здраво малкото съкровище! Да расте в любов и хармония! Simple Smile
Това семейството от Бургас ли е?

# 218
Това семейството от Бургас ли е?

Да, ама всъщност са на юг от Бургас Simple Smile

# 219
  • ул. "Мечтание"
Обичам да ме събуждат такива новини!  Heart Eyes

Да им е честито малкото съкровище!  Hug  bouquet

# 220
  • София
Браво на тази издръжлива майка! Много здраве и спокойствие им пожелавам!   bouquet  Hug Heart Eyes

# 221
Прекрасна новина! Да са живи и здрави родителите и детето и пътят им да е мноого светъл!

# 222
Супер!!! Да им е жива и здрава бебката, много да ги радва Hug

# 223
Да са живи и здрави....
Дано да имат информация относно регистрацията, че да не се налага пак медии да отразяват случая...

# 224
Да са живи и здрави....
Дано да имат информация относно регистрацията, че да не се налага пак медии да отразяват случая...

Има, имат, погрижила съм се Wink

Общи условия

Активация на акаунт