Раждане вкъщи 6

• 44 481
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
*Neytiri* , приятелка роди в Шейново и си е видяла детето след близо два дена....аз обаче не и повярвах
Ама за какво говорите - първия път никой не ми каза, че трябва да отида лично да си взема бебето, въпреки че бях с кръвоизлив и нямах сили да стана от леглото; случайно се появи позната акушерка и ми го донесе ... в края на втория ден след раждането.

# 331
При мен още по-зле. Варна 2004: секцио сряда следобед; Маги ми я показаха само за 5мин четвъртък в 12ч на обед; дадоха ми я (по-скоро метнаха) събота сутрин. В петък, когато ме изкараха от реанимация, ходих да си я търся. Бях брутално изгонена от детското отделение. Такава патица да съм била....Е, и аз бях доволна от отношението на доктора, с който естествено имах уговорка и от секциото, разбира се. Даже го хвалих известно време, докато не ми светна колко заблудена съм била.

Да поясня, че имахме уговорка нормално да се ражда. А уговорката я направих, защото и другите така правят.  Laughing да се подсигуря. Никога не съм била ЗА секцио по желание.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 21:07 от Вери

# 332
Това е направо ужасно.

# 333
Аз преди доста време подхвърлих тук идеята за съпорт-групи - обмяна на опит и инфромация за домашно раждане в БГ и най-вече подкрепа. Е, май поставихме началото на софийските срещи вчера Simple Smile Във Варна знам, че също си правят такива мини-срещи. Но софийската никак не беше мини Simple Smile Този път бяхме само по  женски - като за начало - но следващия път включваме и бащите. Накъде без тях?! Simple Smile

# 334
Моля кажете ми, като има следваща среща в София  Praynig Много бих искала да присъствам!

# 335
Меги,идеята е чудесна.Само че ние от провинцията как да се включим?

# 336
А защо не чрез Скайп... newsm78

# 337
Почти в цялата страна има съзнателно родени у дома бебета и родителите им са готови да споделят опит, точно както правим в София и Варна.
През Скайп е идея, но засега остава само такава, понеже се събираме на място без скайп. Все пак, можем да направи опит следващия път, като наближи ще обявя час и дата и на лични ще давам моя скайп.

# 338
това за групите е страхотно  bouquet за скайп също Peace

момичета, имам нужда от книжка но не съм наясно как да направя поръчка от амазон. Моля ако някоя от вас има книга по въпроса или може да ми направи поръчка да ми пише на л.с. Простете невежеството ми Peace

# 339
Хюманис коя/каква книжка ти трябва? Зарежи ги Амазон - разходите за доставка са нечовешки! Ползвай Bookdepositary - цените са като в Амазон, но доставката е безплатна Simple Smile

# 340
Meg! , трява ми книжка за домашно раждане. Тук в темичката намерих линкове към амазон и затова питам. Благодаря за Bookdepositary    Hug

# 341
Meg! , трява ми книжка за домашно раждане.

Ми, имаме много Simple Smile Моите сега са във Варна, ще се върнат след някой и друг месец. На Лора Шанли книжката мисля, че най-много ще ти хареса.

ех, аз си давам сметка, че вече съм тотатално повредена - като си помисля за раждане, то е винаги домашно, вълнуващо, прекрасно - веднага ми се появява усвика на лицето Simple Smile

# 342
Meg! , аз имах страх от раждането и закъснях доста на 32 съм. Гледах сега във вибокса твоя изява и мога да кажа, че ми излекува този страх Heart Eyes  Hug  bouquet

# 343
Вазрастта няма никакво значение!! Съвсем други неща са от значение! Ела на срещите ни и не само ще ти излекуваме страха, а ще пожелаеш да родиш веднага, ако може Simple Smile

# 344
Meg!, благодаря за успокоението . Много съм вдъхновена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт