Отговори
# 255
fio, аз щях да припадна вчера като го видях с бибата в устата. Изровил си я е сам от някакъв шкаф, че дори я беше захапал съвсем правилно. Не вярвам да пази спомени от шестмесечен обаче Joy. Добре че успях да го снимам Simple Smile

Аз не помня споделях ли, но изкарахме Коледа всички болни. Илия два дни беше с температура 40 градуса, Алекс със зелени сополи, а аз отпаднала с главоболие и гърлобол. Е, оправихме се, но Илия е все още много нервен и кисел. Цяла нощ се буди през 15 минути и плаче, а сега заспа рано-рано сутринта. Венците на мястото, където трябва да са последните кътници са му ужасно подути, май и на тях им дойде ред Tired

# 256
Шада, наблегни на вазоактивната терапия на дядото. Там пирацетамче, кавинтонче, пентоксифилинче....кръвното и пулса според хаповете на кардиолога и така. Поне опитай, не е гаранция, че ще стане, все пак.

# 257
Ели е с гнойна ангина  Sad , температурата пак стигна до 40,2 , ще полудея вече  smile3511
Иначе  днес пристигнаха ботушките които и бях поръчала и съм много доволна, идеални са, очаквайте снимки  Wink

# 258
Шада, наблегни на вазоактивната терапия на дядото. Там пирацетамче, кавинтонче, пентоксифилинче....кръвното и пулса според хаповете на кардиолога и така. Поне опитай, не е гаранция, че ще стане, все пак.

Ра, той пие по една шепа лекарства три пъти дневно. Редовно ходи на лекар. Имал е и други такива пристъпи - да не знае кой ден е, къде отива или от къде се връща, но да не ни разпознава и да и събира багажа се случва за първи път. Преди си мислехме, че е от възрастта, на 86 години е  Rolling Eyes  Ще вземем мерки, благодаря ти  Hug

# 259
От вчера никой не е писал  Shocked 

Ще чакам да се отчетете след празниците коя колко е качила  hahaha  и не говоря само за бременлийките  Mr. Green

# 260
  • София
Да, съвсем замря темата за съжаление! Не че аз пиша много, но ми е приятно да ви чета  bouquet
Относно килограмите, не съм качила все още... Но пък коремът ми е доста голям, този път много бързо почна да ми личи! Дано не кача повече от 7-8 кг до края, че така и не отслабнах след Магдалина! Ако и сега трупна 20 килограма лятото ще се търкалям!
Довечера сме на парти на наш клиент, нямам търпение да разнообразя малко:)

# 261
  • София
От маса на маса и от гости на гости няма как да не се качат килограми, ама след празниците ще отслабваме  Mr. Green Ние само обикаляме насам-натам по гостита и магазини, а преди няколко дни събрахме и голямо гости у нас, като лудницата беше голяма, че бяхме 9 възрастни и 5 деца, а нашия хол е обикновенна панелка, ама важното е, че беше голяма веселба, де Simple Smile

Вчера с мъжа ми ходихме по ергенски и на "Аватар". Доволни сме и от самия филм и от ефектите !  Peace 

Децата лудеят и щуреят, а мъжа ми е на работа чак догодина, така че сме си всички заедно  Heart Eyes

# 262
Нинче, и ние снощи гледахме Аватар, само че у дома Simple Smile. И на нас ни хареса Peace

# 263
Ама къде сте всички? Много рано сте запразнили  Laughing

Вчера уж много й се излизаше, като отидох да я взема, хем, като усети вятъра и хвана по пътечката да се прибира обратно  Laughing

Вчера заспах преди нея  Crazy

# 264
  • София
Похвалвам се, че нищо не съм качила Mr. Green Е, може би мъничко, но нищо съществено. Този път някак си успях да не ям като разпрана, сигурно защото бяхме нон стоп нанякъде...
Освен това се похвалвам, че Ники от известно време доста се е кротнал, пу пу, да не чуе дяволът Simple Smile
Бобо се опитва да вади нови зъби, предкътници, айде, че е крайно време вече, той луканка прояде, а още е пикливи осем зъба! Като казах луканка - внимавайте с цитрусите. Досега не ми беше реагирал на нищо, но един ден по невнимание се оказа, че е изял почти 3 мандарини/ този му дал, онзи му дал ooooh!/ и се обрина по бузките. То не обрив точно, ами две голеееми червени петна.

И така, нищо друго интересно при нас. Достойно я изпратихме тази година, целият декември купон след купон. Ама да си ходи вече и да идва новата, с по-хубавото, чакаме я с нетърпение!!!

# 265
И моят мъж като на Нинчето е на работа чак януари и сме заедно. Но не сме си у дома, а сме при свеки. Голям кеф, Анна все се занимава с някой, Пепи играе с братовчед си, храна има, кеф с други думи Laughing
Анна много лошо спи, само плаче нощно време, още не са пробили 4-те кучешки. Много ми е жал, но какво да се прави.
Друго нямам какво да ви казвам Mr. Green

П.П. Катче, много красив аватар си имаш пак Flutter

# 266
Нещо уникално  Laughing

Детски закони за собственост:

1. Ако го харесвам, то е мое
2. Ако е в моите ръце, то е мое
3. Ако мога да ти го взема, то е мое
4. Ако допреди малко съм го имал, то е мое
5. Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
6. Ако строя нещо, то всички части са мои.
7. Ако изглежда като мое, значи е мое.
8. Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
9. Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

# 267
  • София
Гнид, това ми напомня на онези изключително тъпи патки от филмчето за рибката Немо, дето само врякаха "мое, мое, мое" една през друга Joy

# 268
И аз като Дуци и Нинче, мъжът ми е на работа чак след нова година   Grinning Не че не му звънят постоянно и не виси на компа, но пак добре , че си е при нас  Crazy

Гнидка, това вече ни е ясно на всички  Laughing Мое, мое, мое, ако ли не рееееееееееееееев  Tired

И аз не съм качила, не се ограничавам, но с това постоянно търчане нагоре-надолу няма как да кача, само свалям  Peace

Днес правих страхотни домашни солети по тази рецепта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.30 /41 пост/ .... уникални са  Simple Smile

# 269
  • София
Белинда и Маги се обрина.....около устата и по 2-3 пъпчици под очите Tired Много ситнички и точно като от храна. Не знам дали е от цитруси, ама и бая шоколад изяде  Confused От тогава не е хапвала шок. Вчера се омаза цялата с един домат и пак пламнаха  Twisted Evil Иначе няма никъде другаде, очевадно е , че е от храна.

Момичета аз не смея да се хваля, ама май отбих Маги  Thinking От 22 не съм я кърмила, само втората вечер и дадох през нощта в просъница, че преди това се събуди в истерия, едвам я приспах ooooh! И от тогава не съм я кърмила.Това значи ли че е отбита  Rolling Eyes
Още ми подърпва блузата и аз и казвам "Мама няма мляко" и тя  Rolling Eyes........ Heart Eyes Много е сладка!
Обаче продължава да имам доста кърма, май ще трябва да пия хапче Sad Я кажете на вас как ви спря кърмата?

Общи условия

Активация на акаунт