Отговори
# 30
  • сусурлево
Ами освен да си повторя въпроса от предната тема - Дискът за леки смеси на кухненския робот става ли за разбиване на яйца, белтъци, сметана и др. подобни. То сигурно става де, ама хубаво ли става  Laughing Че да знам дали да си го купувам този модел... Thinking
Извинявам се за повторението, ама ми е спешна чуденката  Hug
имам робот, но тази приставка не съм я ползвала, ще пробвам и ще кажа , но на момента нищо немога да кажа

# 31
Добре е  Hug

Ще се пробвам, макар да съм малко притеснена относно резултата  hahaha
Е,аЙ сЯ.....Шъ Съ излагаме...То толкоз просто....Айде престраши се де... Hug Hug Hug

# 32
Добре е  Hug

Ще се пробвам, макар да съм малко притеснена относно резултата  hahaha

Виж....единствено според мен трябва да се притесняваш за килограмите след това....Защото знам,че ще го направиш като хората - бас хващам. Но след това - да не ни биеш с точилката.......Да си кажа.....днес правих крем-карамел, аз от килограми не се страхувам и без това са много, с 1л. и половина, 10 яйца и 2 белтъка,че ми бяха останали от застройката на супата, градусите - 130 - 1 час. Не знам какъв е резултата, защото чашките изстиват във фурната и тавата.....Предният път пак така го правих - стана разкош. Няма да казвам колко изядох аз и дали въобще другите от семейството ядоха нещо от карамела.......

# 33
  • София
Аааааааа Цоце, зАбрави това за килограмите. Ич ми не пука  Mr. Green
Отдавна е ясно, че ще си ходя дебела и красива  hahaha

# 34
  • София
Ее, ся ме зарибихте с тоз крем карамел. Не съм правила поне от година, но така ми се дояде, че на връщане от работа ще взема яйца и млекце и ще извъртя един, като се прибера. Някой каза нещо за килограми ли? Whistling

# 35
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ее, ся ме зарибихте с тоз крем карамел. Не съм правила поне от година, но така ми се дояде, че на връщане от работа ще взема яйца и млекце и ще извъртя един, като се прибера. Някой каза нещо за килограми ли? Whistling
Понеже аз дръпнах опашката на дявола с крем карамела, сега да издам тайната: на диета съм и съм свалила 16 кг. (скромно да се изфукам smile3517). Ама и аз човек - яде ми се сладко. Та, направила съм 4 купички крем карамел (половин доза), но в две от купичките има захар и карамел, а в две - течен подсладител (цръцкам на вкус и опитвам да засладни) и не слагам карамелизирана захар. Пека накуп и аз ям диетичните, мъжа и детето - калоричните. И понеже съм по-отворена, на мен са 2 купички, на тях по една!  Crossing Arms
Ей така - и вълкът сит, и агнето цяло, и кремът диетичен!

# 36
момичета търся идеи за коледни украса на дребни сладки-меденки  Hug
ако някой ми помогне благодаря мнооого  Heart Eyes

# 37
момичета търся идеи за коледни украса на дребни сладки-меденки  Hug
ако някой ми помогне благодаря мнооого  Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453092.0

# 38
Та, направила съм 4 купички крем карамел (половин доза), но в две от купичките има захар и карамел, а в две - течен подсладител (цръцкам на вкус и опитвам да засладни) и не слагам карамелизирана захар.

аз правя всичкия крем карамел с подсладител, много си го харесват  Peace

# 39
Благодаря за новата темичка, записвам се да ви следя, че научавам доста полезни неща от вас Grinning

# 40
Благодаря за новата темичка, записвам се да ви следя, че научавам доста полезни неща от вас Grinning

И аз.Да не се повтарям.

# 41
Да ви кажа аз за сельодката по шуба... Майка ми я прави (за нея си е национална рецепта) така рибата, понеже тук не може да се намери като руската сельодка - купувате скумрия, нарязвате на кръгчета, овалвате в сол и захар, слагате в буркан и после за 3 дни в хладилника...Идеална е за мезе, супер става и за тази салата...   chef

# 42
И аз.Да не се повтарям.

И аз да не потретям.  Joy

# 43
Всъщност ще питам - някой правил ли е капама, но вътре овен пилешкото, свинското... да е сложил и агнешко.
Какъв ли вкус ще има - пилешко с агнешко? Мисля, да експериментирам.
Капама не съм правила.  Rolling Eyes

# 44
  • София
Rumya, Juliana, благодаря ви за отговорите. Аз само да си кажа, че май се отказах от този робот и бавно се насочвам към този:
http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=195_198&products_id=41631
Ами всичко си има, пък е евтиничък, нелоша марка май се води Кenwood  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт