От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Понеже приказваме на тема колички, вижте какво намерих. От където и да го погледнеш си е далавера. Дори и с доставката с UPS излиза към 625 лв. Само не знам дали някой е пазарувал от този сайт и дали всичко е наред с доставките.

# 496
Момичета ,може би сте чели темата за количките,....но за тези,които не са- ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431342.0

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 00:01 от mamita_desita

# 497
Един съвет и от мен за количките - не си купувайте такава с надуваеми гуми. Много лесно се пукат, особено във Варна, Морската градина е пълна с едни бодилчета, които много лесно се забиват и пукат гумите. Оригинални вътрешни гуми за тях няма, те са със специален дълъг и извит винтил, за да могат да се помпят. Гумите, които ще ви сложат в някой велосервиз са за колела, винтичетата им са много къси и е почти невъзможно да се напомпят.
Също така количките с дискови спирачки или със спирачки като на велосипеди са голяма заблуда. Тези спирачки не функционират и тежат страшно. Освен това ще ви вземат пари, за да ви ги махнат.

Аз може би ще се измъкна от купуването на количка. Ще взема най-вероятно количката на племенницата ми, тя ще е на 1,5г на лято, а на нея ще й купим лятна. Много е хубава, лека, маневрена, със столче за кола и портбебе, но последното едва ли ще го ползвам. Купувана е от Премама, бая пари дадоха и те.

# 498
  • Варна

mar4ela5, аз никъде не видях кошче за кола, нито в бг сайта, нито в немския. Нали за Пег перегото става въпрос?

Pepsi, ето тук на предпоследната снимка има и кошче за кола, монтирано на количката. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2704

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 09:22 от mar4ela5

# 499
  • Варна
Добро утро!  preggo
Колко си наблюдателна, за разлика от мен. Но и в бг сайта никъде не пише дали е включено и кошчето за кола, а за немския съвсем не мога да кажа, нищичко не разбирам. Но ще се разтърся и ако не влиза, да разбера на каква  цена е кошчето.
dion, аз от много четене разбрах, че е по-добре с помпащи се гуми, а ти сега казваш обратното. Май избора ще е много труден.  Mr. Green

# 500
dion, аз от много четене разбрах, че е по-добре с помпащи се гуми

За мен недостатъците на този вид гуми са: постоянно трябва да се помпят; когато има разлика в налягането на гумите, количката върви на една страна, а когато са много меки, много трудно се движи. Както вече писах, се пукат много често и няма оригинални, с които да се заменят. А не се сещам за предимства пред останалите гуми със същия размер, които са без надуваеми вътрешни, при положение, че количката е на пружини. Просто споделям тези неща от опит. А какви са преимуществата, за които си чела? 

# 501
Добро утро! Hug
Гледам,че коментирате количките.Аз имам и 2 кошчета и 2 колички,със сигурност няма да взимам кошове,а за количка ще си помисля.
Лек ден на всички

# 502
Здравейте и от мен!

# 503
Честита Коледа!
Пожелавам ви здраве и много сбъднати мечти!

# 504
една приятелка изгледа дъщеря си с куини триколката с помпещите гуми,нито веднъж не и се пукнаха гумите,а доста тръмбоваше морската градина и не само там Peace

Пепси,кошчето на пег перего е отделно,,само то струва 300лв Laughing

# 505
Здраваейте и от мен! Аз нямам опит с количката, но пък давам мнение за сайта. Мойте приятелки всичките поръчват за бебчетата от него - играчки, столчета за хранене, проходилки и са страшно доволни. Много коректни и доставката е 15 евро без значение какво поръчваш, което си е далавера с нпкои стоки  Thinking Жалко само, че нямат голям избор на колички. Иначе на мен освен Мутци, Пег Пегеро, много ми харесват и на Кини, но лошото е, че май нямат пълно легнало положение на летния кош, което разбирам е много важно...

# 506
  • Варна
Ами да си призная, няма изредени предимства, както ти си изредила недостатъците.  Peace
Морска, смей се ти. Сутринта разкрих "загадката" за Inglesina  Classica, само количката с коша за новородено (до 6м.) е 1200 лв., в бг сайт не видях за другите, но в амазон летния кош е 300 $ грубо, не открих коша за кола колко е, но и това ми достатъчно, за да се откажа.  Sad А много ми хареса модела.  Crazy

# 507
привееет bowuu

гледам, за колички си говорите Thinking
аз съм с триколка на бебекомфорт - хай трек с три коша. супер маневрена и удобна за разходки количка. кофти, ако се налага да я качвате без асансьор, но ние имаме общо помещение във входа и я държа там. за година и 2месеца една гума се спука есента мисля беше и мъж ми я залепи. имаме компресор и за това не знам как е ако се надуват с ръчна помпа. имам и лятна количка, тип чадър, но си я взех за път и я държа в колата. за разходки хай трека няма равна Peace сега и бебето там ще возя, а за баткото мисля да взема една допълнителна седалка ама да видим...

# 508
Здраваейте и от мен! Аз нямам опит с количката, но пък давам мнение за сайта...

Аз изтървах. За кой сайт иде реч Simple Smile ? За този от моя пост ли?

# 509
  • Варна
Здраваейте и от мен! Аз нямам опит с количката, но пък давам мнение за сайта...

Аз изтървах. За кой сайт иде реч Simple Smile ? За този от моя пост ли?
.
... или за mytoys?

Общи условия

Активация на акаунт