От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 601
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ulla, страхотна новина! Много се радвам!
Поуспокоих се малко и аз като казвате, че и при вас има такова течение. Утре след прегледа пак ще пиша какво ми е казал лекаря. Сега ще лягам, но ви желая хубав ден!

# 631
Ула, много се радвам мила Hug  bouquet

# 632
Софи, честито и на теб!
Ей, страхотни новини днес, само така.

# 633
Ulla Честитоо !! Много се радвам за всички   bouquet Тъкмо ще се отпуснете сега и ще празнувате най вълшебната Нова година  Hug Hug
А аз да кажа че се влюбих във http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/1732231 и сега почвам да мисля наичн да си я доставя до тука  Mr. Green Mr. Green Ако някой е пазарувал от този сайт мнооооооооооооого моля да ми даде опътване  Praynig  bouquet Hug

# 634
Нямат доставка на големи артикули до БГ. Трябва да търсиш някой в Германия, който да ти я докара. Аз също харесах една "красавица" в Мадъркеър, ама като прочетох отзивите за нея и... Ама е мноого красива.

# 635
Здравейте,момичета!!!
Искрено се радвам за тези от вас,които имат добри резултати от изследванията.
Бързам да ви си похваля-сега се връщам от Ж.К.,нашето бебче се оказва госпожица Grinning.Доктортака каза ,че 99% е сигурна,че ще е момиче,но си оставя 1%,защото днес много щава и се мърда.Многа съм щастлива и естествено се разплаках от щастие.Нашия татко си знаеше,че ще си имаме девойка,аз си мислех,че ще е момче-но всъщност има ли значение-важното е да е живо и здраво.
След това отидох да ми вземат кръв за БХС,моля се резултатите да са хубави  Praynig
Аз също вече усещам бебчо и моята докторка каца,че след навършена 15 г.с. е нормално бебчо да се усеща.Така че,момичета,това не са газове,а са бебоците Grinning
Лек ден всички Heart Eyes

# 636
оххх аз тази я харесвам още от преди 2 години от както бях бременна със дъщеря си  Whistling виждала съм я, бутала съм я.. леле колко е хубава.. сега почнах да звъня насам на там дали няма да пътува  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
Аз също все си мисля, че е рано за бебо, че са газове и т.н. Но онази вечер за първи път в живота си усетих нещо ново и различно, точно под пъпа и беше продължително, като потупване и бълбукане. Вчера когато ходих на ЖК и докторката каза, че въпреки че при първа бременност се усеща по-късничко, все пак вече можело да усещам бебо като гъделичкане. Аз съм сигурна, че беше бебо онази вечер - такова сладко усещане Hug Hug Hug

# 638
smilianova ,аз също съм си заплюла Skate на Peg perego-перфектната количка,поне според мен и други запознати.Тук в Бг са скъпички,но аз мисля от интернет да си я купя,ще излезе мн по-евтино.

Виж този клип:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7204777959344692478& … perego&hl=bg#

# 639
  • София
Здравейте, сега се регистрирах още не знам как работи форума newsm78 . Аз го усещам ама най много нощем

# 640
Чесно казано аз съм малко луда на тази тема  Mr. Green Mr. Green още докато планувахме бебчо почнах да гледам колички  Mr. Green Mr. Green Мъжо каза че не съм в ред Laughing Laughing Нооо тази наистина много я харесвам, само дето нямам 1400лв за нея  Cry Cry за 400евро и 100-тина за транспорт ако я намеря  бих убила някой само и само да я имам Mr. Green Mr. Green  Сега естествено веднага го подпалих и него и той каза че 300лв ще ни излезе бензина до там  Laughing Laughing пак ще е по евтино от колкото да я купя от тука  newsm78 хем екскурзия хем мечтаната количка  Laughing Laughing Не че много му вярвам на това дето казва де (че ще ме заведе)  Mr. Green сега гледаше да се отърве  Laughing Laughing но ако случайно някой намери как да я купя от там ще го разцелувам  Praynig Praynig Praynig

# 641
Добре дошла, StellaQ!

# 642
  • София
аа работи  Blush мерси

# 643
добре дошла Стела   bouquet Hug  bouquet
 А някой пазарувал ли е от амазон?
http://www.amazon.com/dp/B001989ZEE/ref=asc_df_B001989ZEE993858? … veASIN=B001989ZEE

# 644
Нямат доставка на големи артикули до БГ. Трябва да търсиш някой в Германия, който да ти я докара. Аз също харесах една "красавица" в Мадъркеър, ама като прочетох отзивите за нея и... Ама е мноого красива.
аааааа, колички доставят!!! лятната ми количка е от май тойс Wink
newsm78 мисля, че до 30кг беше...

smilianova, имат си цяла тема, в първия пост всичко е обяснено

Общи условия

Активация на акаунт