От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 629
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ДОБРО УТРО, КОРЕМЧЕТА !!!

Мартеа радвам се , че си по спокойна , от няколко дни те мисля  Hug Чакаме и днес хубави новини от теб.

sophiepp браво и на вас!

Така като е тръгнало татковците от темата може ловна дружинка да си заформят.
У дома пушката е сигурна , ако и третото е момиче , може да се наложи танк да купуваме  Joy

Течение и аз си имам. УЖАСНО Е  #Cussing out правя бани със сода във водата , има ефект но е за кратко, незнам по време на бременост дали са позволени вагинални душове, струва ми се малко опасно  newsm78

# 616
Elbeli, при миналата бременност се подведох по тези суеверия и всичко бях оставила на бабите, дядовците и таткото, но в крайна сметка се оказа, че нито родих леко и безпроблемно, за малко да изпуснат бебето, а когато ни изписаха, вместо да се приберем и да се отпуснем, че вече сме си у дома, от едни чували започнаха да се изваждат разни дрешки и да се подреждат в гардеробчето - ПРИКАЗКА! Само креватчето беше готово за употреба. Този път, живот и здраве, смятам към 7-8 месец да започнем активната подготовка и да сме готови! Дано така е писано на всички ни! Grinning

# 617
Оххх какво четене пада  Laughing Laughing Гледам за колички сте говорили Simple Smile Аз да споделя моя личен опит със дъщеря ми.. Имам куини триколка със помпащи се гуми, кош за новородено и кош за кола макси кози сити  #Crazy #Crazy #Crazy УЖАС! Тва е най лошия избор в живота ми чесно ви казвам! Първо е с помпащи се гуми и както четох преди малко една мама е казала много точно какви са недостатъците на тези гуми! Спуках 2 пъти лява предна лепих лепих.. ипопадаха ми капачките на винтилите и започнаха да спадат всеки божи ден! Като спуках 3-ти път гума просто я захвълих в мазето и взех от една приятелка нейната лятна. Да не говорим че е ужасно тежка, като за начало със коша за новородено добре беше ама малката ми джуджи тежеше само 3 килца  Laughing Laughing  Ама послееее като стана 10 и количка 16 кг и като сложи ш и багажа който неминуему всеки път мъкнем.. става страшно, а как се бута по нанагорни улици нямам думи  #Crazy Иначе като цяло е супер маневрена (само тва и е предимството) изощо не искам да споменавам че заема супер много място и летният вариянт е само с положение по посока на движението, което е супер минус за всяка една количка! Поне според мен де! Най малкото щото точно когато бебчетата ни ще са във възрастта да са седнали ще е зима! И всеки път когато искаме да излезем я вятър ще има и ще му духа в очите и носа я нещо от рода!
Та моят съвет като майка вече минала по пътя на това велико избиране на колички (а и както сте казали всеки си знае възможностите и не е задължително да се надцакваме кой колко ще даде) Аз препоръчвам като избирате -
1-во - вижте я на живо и я пробвайте, независимо дали ще я купувате от БГ или от интернет, постарайте се да видите в някой магазин точно тази количка коята сте избрали
2-ро - възможно най леката изберете между всички вариянти! По мои наблюдения количка над 10 кг аз лично няма да си купя ако ще и папата да е правил  Mr. Green Mr. Green
3-то - но не по важност поне за мен - летният вариянт (ако изберете такава със няколко коша) да се объръща и към вас, т.е. да е по посока на движението и обратно
Това за МЕН е най важно, все още не мога да избера правилният вариянт най вече,защото не ми се иска да давам повече от 700лв, просто вече видях че няма смисъл   bouquet  bouquet  bouquet
Бях се спяла на мутси танспортер, но онзи ден разбрах че коша не се върти  Cry Cry което автоматично означава че отпада Confused Confused Може би за мен най правилният вариянт ще е рег прего уно  Rolling Eyes

# 618
  • София
ОТносно пазаруването, аз мисля да разгледам всичко, което ми трябва и в нета и на живо, а като родя живот и здраве да си го поръчам онлайн.

# 619
тааа понеже съм заплес и се въодушевих докато разказвах неволите на своята количка забравих да кажа, че и аз съм с течение, което до колкото знам от предишната бременност  е нормално, към 8-ми месец ще се засили доста даже Simple Smile Иначе относно суеверията аз нямам такива предрасъдъци, както и нямам кой да ми нарежда каквото и да е  Mr. Green И със дъщеря ми още в момента в който разбрах че ще е момиче започнах да пазарувам по малко, на аванс, на заплата... и такааа.. до края всичко си бях накупила (до навършване почти на годинка  Laughing Laughing Laughing)без дори да усетя  голямото охарчване  Laughing Laughing После като си направих сметка колко парички съм дала.. Mr. Green Mr. Green Но не ги усетих, защото беше по малко всеки месец  baby_neutral baby_neutral В болницата бях в стая с едно момиче дето нищо не беше купувало  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy леле мъжа и щеше да получи нервен срив, не можа да се порадва на бебенце от викове и крясъци относно какво е купил и как е можал, като тя му била показала какво точно  newsm78 #Crazy Да не говорим че фвърчеше като финикиец до Вис Виталис (Пловдив) и обратно да купува и после да връща стоки  newsm78 newsm78 Аз няма да се озова в тази ситуация както и първият път не бях  Mr. Green Mr. Green

# 620
Добро утро и от мен, момичета Simple Smile
Аз смятам само най-необходимото да взема, като другите неща само ще си ги набележа.Пък имам оправен мъж, който ще търчи  после, ако мога и аз с него ще търча, защото си имам и много оправна свекърва, на която сто процентово доверие и имам....
Удоволствие би ми доставило и аз да си пазарувам, но предпочитам да оставя за после, освен това смятам за до голяма степен излишна суетнята. Важно е,  всичко да е наред с бебето, а след това най-много ми е важно да съумея да го закърмя успешно. Повече за това се притеснявам и затова де що има изчитам за кърменето.
Хайде мацки, приятен и успешен ден Hug
До скоро

# 621
Относно купуването - бях си изпълнила почти целия списък до края на седми месец - тогава ми беше готов дори сака за болницата.
Бяха останали само някои неща - един спешен списък - памперси, кърпички, крем за подсичане - неща за болницата, които няма как да взема като тръгвам да раждам, и един не толкова спешен - нокторезачка и ножичка, четка за коса, термометър, помпа за нос - неща, които можеше и по-нататък да се вземат.
Защо го пиша това - като родих, обадих се на таткото и съвсем спокойно му обясних как еди къде си съм оставила два списъка - да изпълни този, в който има папмперси. Пристига ми миличкия, тотално недоспал, ошашкан и разбира се - махмурлия, и ми носи в болницата нокторезачка, ножичка и четка за коса. Това, при положение че детето приличаше на чичка - тотално плешива на темето и с някакви израстъци, наподобяващи коса, над ушите. Баш четка ми трябваше, нали. Та така.
 Не бих разчитала на такова пазаруване.

# 622
мартеа много образно си го представих и искрено ме  newsm62

# 623
Абе...и на мен не ми се чака докато родя,че да пазаруваме. Или пък да чакам на баби и дядовци д ами купуват...то може да не ми хареса даже.

# 624
Здравейте!

И ние сме здрави, всичко ни е на ред Party Благодаря от сърце на всички ви за огромната подкрепа!!!   bouquet Сигурна съм, че и при мартеа и ЛУЛУ нещата ще се развият положително. Камък ми падна от сърцето! Сега отново се чувствам като една от вас.

# 625
Elbeli и да не ти хареса, и да ти развали настроението. Имах много дрешки, които обличах само в къщи или когато съм го извеждала на по-студено и е бил увит така, че да не се вижда. Прецени си.
Ulla чудесна новина.  Hug smile3521 newsm10 Тъкмо пишех, че с нетърпение чакаме хубава новина от теб!

# 626
Ulla, плача, миличка. Толкова се радвам!!!
 Hug Hug Hug

# 627
Абе...и на мен не ми се чака докато родя,че да пазаруваме. Или пък да чакам на баби и дядовци д ами купуват...то може да не ми хареса даже.

Ооо, бъди сигурна, че не всичко ще ти хареса. Те имат доста по- различни вкусове от нас и доста по- различно мислене за нещата. На мен свекърва ми ми беше купила едни камизолки, които се завързват отзад. Да я пита човек за какво ги беше взела. Ама едно време били ползвали такива. Добре де ама не се ли беше усетила, че така на бебо гръбчето му е голо не знам. Така и си останаха като нови. А беше взела и тензухени пелени, ама за какво бяха и аз не знам

# 628
Ох, Ulla, страхотна новина! Толкова се радвам за теб и бебо! Hug Hug Hug

# 629
Ulla , sophieppчестито ви хубави новини! Вярвах че ще е така! Мартея и за теб се радвам!
Аз също имам такова безцветно течение от няколко дни, ту е по-силно, ту намалява. На 06,01 съм на консултация тогава ще питам.
Днес ходих при Личната си, че ме беше притеснила това кашляне и кихане. Слява богу няма нищо на друбовете, само гърлото ми е зачервено. Изписа ми освен коризалията и хомеовокса, стеримар за носа и стодал за кашлицата.
Относно пазаруването още нямам мнение дали ще го правя аз или ще оставя мъжа, по скоро понеже моята най-близка приятелка роди преди година, ще видя какво ще ми даде и след това ще видим какво ще купуваме.
Хайде приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт