От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • С-я
Dion, аз ще те бия по обилност на течението, но не се тревожа.
Относно НЗ- аз мислех, че има доста българи в НЗ и знам, че има много варненци като цяло. Но твоето спокойствие и това на детето ти са най-важни. Кога мислиш да пътуваш към БГ? предполагам, че няма да чакаш последния момент Simple Smile

# 601
всичко ни е нареееееед newsm44
уле, звъни, излезли са!!!

# 602
sophiepp, браво!!!! Много се радвам!

Стискам палци и за Ulla!

За БГ живот и здраве ще пътуваме на 09.03. Дано само всичко да е наред  Praynig

# 603
  • Обетованата земя
Браво, Hug Hug Hug, МНОГО СЕ РАДВАМ!, дано и с Ула всичко да е наред!!!

# 604
Добро утро, мами Simple Smile

sophiepp, поздравления за добрите резултати Simple Smile
Сега е ред на Улла да се похвали Simple Smile

Слънчев ден ви пожелавам!!! Hug

# 605
Привет, мамчета!

Тези дни позачезнах, но просто се размазах от кеф да съм си вкъщи и почти не съм подхващала комп Blush
Вчера отново се срещнах с бебчо - за 3 път този месец, но така се стекоха обстоятелствата. Записах се на ЖК към ЗК, докторката беше много любезна, измери всичко на бебо, а то горкичкото се беше катурнало с главата надолу, за първи път го виждам в такава поза Joy И само леко мърдаше ръчички и крачета, много беше кротичко и послушно този път Flutter

Днес ми е последният работен ден за тази година и от утре пак почивкааааа Party

Мартеа, sophiepp, поздравления за добрите резултати! Стискам палци на Ulla, но съм сигурна, че всичко ще е наред! Hug

Момичета, относно течението - моето миналата седмица стана прозрачно, воднисто и течливо също. И аз се бях ошашкала, но мои приятелки, изкарали бременност наскоро ми казаха да се успокоя. Тази седмица пак е белезникаво ooooh! Ама аз съм така откакто забременях.

# 606
Здравейтееее  newsm51
 Как сте сладурки?! Леле докато ме нямаше колко сте изписали  Laughing Laughing Laughing
Честито на всички радостни, надявам се че и при Ulla всичко ще е ок  Hug Hug Hug

# 607
Оххх забравих да се похваля - НАЙ ПОСЛЕ УСЕТИХ МАЛКИЯ СЛАДУР  newsm44 newsm68 ТОЧНО НА КОЛЕДА!!!! Много съм радостна и всеки път като усетя ритничето на малкия сладур подскачам  Laughing Laughing

# 608
Днес имаме наистина едно добро утро!  261uu Много се радвам, че изследванията са ОК!  newsm10 Стискам палци и на всички, които все още ги чакат.
А същото гадно течение имам и аз, на всичкото отгоре в комбинация с бяло! Weary Много се бях ошашкала, защото в някои дни е наистина повечко, но май и това е едно от нещата, съпровождащи бременността.

# 609
Ей, много се радвам за изследванията  Grinning

# 610
sophiepp Честитоо!!! Сигурна съм ,че всички мами ще сме с добра бременност! Няма да се даваме яяя... как беше Една за всички,всички за една!  Peace Hug
Току що се замислих за нещо, вчера свекърва ми ми каза ,че не трябвало да купувам ама абсолютно нищо предварително.Дори и креватче. newsm78 Амам на мен не ми допада нещо...Снаха ми роди преди дни и беше в болницата,а мъжа й бягаше да купува легълце,ваничка,стерилизатор и т.н. Чак пък нищо да не взема?! Суеверия...

# 611
И аз го имам това течение,с предишната бременност също.В9-ти месец ми се усили доста и ми предписаха хапчета,поспря но и аз трябваше да раждам вече:)

# 612
sophiepp Честитоо!!! Сигурна съм ,че всички мами ще сме с добра бременност! Няма да се даваме яяя... как беше Една за всички,всички за една!  Peace Hug
Току що се замислих за нещо, вчера свекърва ми ми каза ,че не трябвало да купувам ама абсолютно нищо предварително.Дори и креватче. newsm78 Амам на мен не ми допада нещо...Снаха ми роди преди дни и беше в болницата,а мъжа й бягаше да купува легълце,ваничка,стерилизатор и т.н. Чак пък нищо да не взема?! Суеверия...
В 7-ми месец купихме кошарата на малкия.От там почнахме лека полека да купуваме комплекта за изписване и там подобни.Не съм купувала много дрешки,понеже майка щеше да ми  ги донесе от Испания.Не вярвам в суеверия от този род,все пак каквото е писано това ще стане.Само дето до 7-ми месец ми казваха че е момиче и аз бях взела една рокличка и с пантофки,е така си и останаха:)Оказа се че чакаме момче.Та сега се надявам да не сме ги взимали напразно тогава и този път да е момиче,но най-важното разбира се е да е живо и здраво

# 613
Оооо, никакви суеверия! Бях в средата на бременността и пазарувах някакви бебешонски ританки в магазин, който се намира близо до една от големите софийски АГ болници. Пред мен имаше един пресен баща, който не стига че едва мърдаше от махмурлука, ами се щураше помежду количките и другите принадлежности. Само козметиката, която му набутаха продавачките беше за стотина лева. Според мен 3/4 от нея беше напълно излишна, да не кажа абсурдна.

# 614
мерси за подкрепата, момичета Hug
чакам ула!

за бебетата, всичко предварително съм вземала Peace

Общи условия

Активация на акаунт