От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета Simple Smile
Минавам  да помоля за розово щъркелче на първа страничка Simple Smile
Бяхме на преглед в Шейново и за сега доктора казва, че е почти сигурно, че ще бъде момиченце.  Grinning Grinning
Май и нашия татко ще ходи да си купува пушка  Wink  Grinning

Hug

# 586
husi, стискам палци всичко да е на ред.

мартеа, много се радвам за добрите новини. Вярвам, че и утре ще се потвърдят, за да се успокоиш най - накрая.

Мариетка, честит розов щъркел.

Шери, от няколко дни се опитвам да ти пиша на лични, но ти е запълнен лимита. Изчисти си кутията. Успех утре, вярвам и се моля Hug

# 587
Здравейте момичета!Ние тази вечер се прибрахме от планина голям пьт днес.На слизане от балкана се занесохме на един завой а надолу пропасти и направо ми се изкара акьла да не говорим,че и пьтя нататък беше гаден особено по тъмно да се шофира и да не се виждат тия отвратителни дупки но слава богу прибрахме се живи и здрави.Иначе си изарахме супер но днес заваля чак снега като тръгвахме иначе имаше ама малко.Гледам,че сте обсьждали за количките аз вече си избрах количка с комбиниран кош +столче-кошница за колата.Зимен кош смятам,че не ми трябва коша напьлно ляга и става и в седнало положение.Иначе относно гьбичките по време на пьрвата ми бременност имах такива от пьрвия ден до последния и редовно ми се изписваха ту гино певарил ту гино дактарин ту полижинакс с нулев ефект и в крайна сметка не ми сьздадоха проблем и при самото раждане нали уж можело да причинят конюктивит и чак след като родих ги излекувах.За хремета ползвах цяла седмица ксилометазолин предната бременност ми бяха изшисано от специалист УНГ но тогава бях в 7 месец надявам се да нямам проблеми и изобщо смятам,че вредата от всичко е доста пресилена.Още преди да разбера,че сьм бременна ми изписа за гьбичките хапчета през устата д-р Яков дали не беше и антибиотик не знам хем казах,че правим опити за бебе и пак ми ги изписа .Е след като ги изпих сьм била бременна голям рев му ударих но нищо не се случи.Утре сьм на кьсен БХС и сьщо на видеозон сьщо  докторката ми каза,че ще ми преглежда и шийката на матката.После следва притеснението докато ми излезе резултата но последните дни се поразсеях и сьм уж по-спокойна.Лека вечер на всички от мен:)

# 588
  • Варна
sophiepp, благодаря за рецептата за хрема. От първия път ми помогна, отпуши ми се носа. Но по колко пъти на ден може да си капя в носа?
Natai_Nat, коя е количката която си избрала? Че са малко моделите, които лягат на 180градуса.

мартеа, браво за прегледа днес.  Hug Дано и утре се похвалиш със същите новини.  Praynig

Дънките ми от Asos пристигнаха, мисля че са ми големи, горе на ластиците имат копчета за свиване и когато са закопчани на последното са ми ок, но в краката са ми доста широки. Ще помисля дали да ги задържа или да ги продам.  newsm78 Ето и малко снимки Цък, Цък, Цък, Цък, Цък

# 589
  • Обетованата земя
Husi, не се тревожи за падането, стига да нямаш болки и кървене.Аз преди месец паднах така и нищо ми нямаше, слава Богу!  И се поуспокоих, когато в интернет прочетох колко много жени са падали дори по корем и нищо има няма. Но все пак за успокоение иди на лекар. Martea, много се радвам за хубавите резултати, рядко са лекарите, които дават такава подробна информация! Относно бременелските дрехи, на мен вече нормалните дънки ми причиняват дискомфорт особено като стоя по цял ден сгъната зад бюрото, с разкопчано копче макар  Blush и реших проблема си много лесно. Сега ходя с дебели клинчета, с блузон отгоре. Не стига че е супер удобно, ами и е модерно preggo И много смешно ми стана в Тера Нова, докато пробвах такава комбинация, в съседните  пробни имаше 3 бременни, които пробваха същото  Joy А влязох в един магазин с дрехи за бременни-ами то аз такъв чувал се надявам никога да не надена...то хубаво ластични отгоре, ама кви са тия крачоли... ooooh! и 2та крака да си пъхна ще са ми големи Simple Smile. По темета за количките, аз още не гледам за такава, мисля че е раничко. Но докато пазарувах подаръци за Коледа не се стърпях и купих три малки сладурски шапчици с ушички-жълта, синя и розовичка smile3535, тъй като не знаем още пола. Баща ми вика, щом не иска да си показва пола и си кръстосва краката, значи е момиче  Laughing Надявам се утре да се види вече!

# 590
мартеа, браво за хубавите новини! дано и утре те зарадват Praynig

пепси, безвредни са, и през 2 часа може Peace

# 591
Martea, blagodarya ti mnogo, zastoto predi da razbera ce sam bremena pih edni hapceta i mnogo iskam da vidya dali na bebco vsicko mu e ok. Vece nyamam tarpenie.Leka nost zasega

# 592
Здравейте,
аз пък изкарах празниците и дните преди тях тръшната от вирус... или нещо подобно. Но, Честита Коледа! Желая на всички ви здраве. Та, докато боледувах, много ме беше страх за бебенцето и три пъти пих парацетамол при висока температура. Нямах сили за нищо, едва се влачех. Сега, слава Богу, всичко изглежда ок, но на лекар ще ходя чак на 11-ти януари догодина.
Стискам палци на всички момичета, които чакат добри резултати и вярвам, че всичко ще бъде наред! Hug
ПП: hahaha Четохме си вчера с мъжа ми писмото, което писахме до Дядо Коледа и беше много забавно - започнали сме го с "Мили дядо Мраз", пък на финала е "Чакаме те с нетърпение, скъпи дядо Коледа!". Дано първият го е прочел по-внимателно Simple Smile

# 593
Благодаря ти за инфото, Морска!  Hug  Тук никой не казва кога да си пусна изследванията, може би няма значение, знам ли, получих само направлението и документите по пощата. Абе, както и да е. Дано всичко да е наред.

mama_moni, и моят съвет е да внимаваш с горещата вода. Не е препоръчително за бременни да вземат горещи душове или вани, а мин.извори са доста горещи, поне тези в които аз съм била. Най-добре е наистина да говориш с лекаря си, той ще те посъветва най-точно.  

Мартеа, прекрасни новини, поне да си спокойна вече, дано и утре се потвърдят и да ти падне този товар от плещите.  Praynig

Аз забравих да се похваля, че нашето бебе получи първия си коледен подарък - традиционна новозеландка играчка, която всяко детенце тук има - една пчеличка на колелца, която като я дърпаш или буташ и издава един такъв цъкащо-скърцащ звук (как да го опиша и аз не знам). Много се зарадвах, много е хубава, ще си я пазим, дано да има късмета да оцелее  Laughing
А иначе и аз едвам се сдържам да не почна с пазаруването. Ако след две седмици потвърдят пола, ще купя някои момчешки дрешки, че братовчедка ни има предимно в розово. Но и от към багаж сме доста ограничени, така че ща-не ща ще трябва да се сдържам. А такива прекрасни неща има .....

Оф, сега ми влязоха едни мисли в главата ... От известно време имам едно такова странно течение, не е бяло сякаш, защото е много воднисто и прозрачно. И тъй като днес ми беше малко по-обилно бая се притесних да не би да са околоплодните води. Направо всичко ми се сви. Имала ли е някоя от вас нещо подобно? Не знам вече какво да си мисля. Утре, ако успея, ще отида на ехограф, да видят как са водите. Иначе ще чакам 05.01, когато съм на ЖК и там да кажа, пък да видим. 

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 06:11 от dion

# 594
  • С-я
Здравей Дион,
Не се тревожи за това течение,  не вярвам да са околоплодни води. едва ли има причина да ти изтичат, нито все още са толкова много, че да са обилни. И аз имам подобно течение воднисто и прозрачно, един ден повече, друг по-малко. Не ми е и дошло на акъла, че може да са околоплодни води.
Малко личен въпрос- защо мислите да се връщате в БГ- случайно съвпадение с появата на бебето ли, или сте заради него се връщате. Питам, защото моят вуйчо живя в НЗ 5-66 години и половината сем. замина в Австралия, но не пожела да се върне тук. Само  братовчед ми остана да учи в НЗ. Те живееха в Wangarei- ако така се пише.
НЗ не е ли по-добро място да отгледаш дете?

# 595
Добро утро!
Мартеа, много се радвам за добрите новини. При това положение, мисля че няма нужда да правеш амнио.
sophiepp и Ulla, стискам палци. Всичко ще е наред.

# 596
polikdot, благодаря. И аз досега четох из нета, наистина е често срещано при бременност. То моето колко е обилно не мога да кажа, днес имах едно кръгче на бельото колкото монета 1лв, преди това по една-две капки. Утре ще ида да ме видят на ехограф, дано да се намери час да ме сместят. Всъщност се притесних просто защото е воднисто, а не както обикновено бялото течение гъсто.
А за НЗ какво да ти кажа - ние сме тук от скоро, все още никой не познавам, сама съм по цял ден, работа не можах да намеря, после забременях и спрях да търся. Хубаво е да се гледа дете тук наистина, спокойно и уредено е, но аз лично ще се чувствам по-добре в Бг с близките си. Просто не съм свикнала тук, различно е всичко.

# 597
Добро утро!!!!  Hug Hug Hug
Като наближават празници пак... така ме хвана мързел.. Crazy

# 598
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug

# 599
Добро утро и от мен.
Дион, не се притеснявай, аз имам същото течение Sick. Не мисля, че се околоплодни води. и при предишната бременост го имах, но тогава ми се появи в 9 месец, този път е доста по- рано, но....

Общи условия

Активация на акаунт