От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 617
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Да ви почерпя, днес нашия тати има имен ден, а и гледам от подписа ми влизам официално в 4-ти месец(а не официално влязох май миналата седмица.)  Mr. Green

# 511
честита коледа на всички  ви!желая ви здраве,много любов и сладки бебчета!

# 512
Pepsilight , да ти е жив и здрав рожденника и много да ви слуша с детето:)Аз неофициално трябва утре да вляза в петия,а по линийка след 4 дни Mr. Green
Вероник,благородно ти завиждам за добре оформеното коремче.Аз нямам никакво още,освен дебело:)
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!

# 513
Извинете, че не уточних  Embarassed за mytoys пиша аз.

# 514
Честита Коледа на всички и Честит имен ден на всички празнуващи. Ние също празнуваме днес - нашия тати също е именник

Тендерче, то този корем както е тръгнал в 9 месец май ще ми е по- лесно да се търкалям отколкото да вървя Joy Joy Joy
Направо расте с часове, а не с дни и както съм ниска, вече на нищо не приличам. Лошото е че не раста само там, но после ще му мислим Rolling Eyes

# 515
пепси, честито! да е жив и здрав и много да ви обича bouquet

от май тойса съм поръчвала няколко пъти. играчките са почти на половин цена. доставката е 15 евро, но има често поръчки и може да се комбинирате с някой, като ви излезе 5-6лв Wink повечето дрехи ми се виждат скъпички там, въпреки, че поръчах някои неща Thinking

от ларедута, особено по намаленията може да си облечете децата почти без пари Peace за малкия бях купила всичко от летните разпродажби и от тук не бях взела и едно нещо!

в английските сайтове има страхотни неща, в пъти по евтини от тук. в спортдайректа, примерно Peace там доставката е скъпа - близо 30 лири, но пак можете да се комбинирате с някой, а дори и да не го направите пак ще ви излезе по-евтино от тук Laughing

# 516
  • Под липата
 Pepsilight,veronic да са ви живи и здрави именниците! И моят мъж днес празнува имен ден! И тъй като пак съм на работа  Crossing Arms, той сам ще си приготвя празничната почерпка  Simple Smile
 Ох, що се отнася до коремът - изведнъж хвръкна напред. Вече панталонът, който нося не ми става на тумбака, ама не мога да разбера подут ли е или бебето вече расте и коремът ми с него newsm78

# 517
Здравейте , момичета  Hug
От близо месец сме в Пирогов малката е мн болничка с мн усложнения , и аз не съм ходила на лекар отдавна , бебо е добре - мърда вече , но мисля ,че е крайно време да ида да го видят, тъй като нямам идея още колко време ще сме тук .
Моля ви , кажете ми къде тук в София има добър специалист с 4Д ехограф и евентуално някакви координати , колко струва прегледа , а също и трябват ли ми някакви направляния от моята докторка/от Русе съм /, мисля че трябва и кръвни изследвания и урина да си направя. Ще съм благодарна за всяка информация   bouquet

# 518
Софи, дай точният линк на ларедута, нещо не мога да го нацеля

# 519
  • Манчестер
Честита Коледа на всички!
Бъдете живи, здрави и много щастливи  Hug

Честито и на всички именници  Hug  bouquet

# 520
laredoute.fr
ако приемате съвети ще си позволя един от мен: не купувайте нищо от 0-3м дори и 6! безмислено е, бебетата растат с дни Peace аз купувам от 6м нагоре Wink

мили ванили, мерси за щърко Hug

уле, къде си пиле шарено Hug Heart Eyes

# 521
Ето го

# 522
Честито Рождество Христово на всички вас и на вашите семейства! Също така да е живо и здраво името на всички именници!
Бързам да ви прегледам и поздравя, защото искам да си почина още малко, че довечера сме на имен ден на племенника ми, а тези дни се поуморих доста /не само от ядене и пиене/.
Виждам, че вече обсъждате и количките. Да ви кажа честно все още съм в дълбоки размисли - триколките въобще не ми харесват, от останалите все ми допадат едни такива все скъпички модели, не знам дали най-накрая няма да я караме със старата количка от баткото. Ама пък от друга страна ми се ще да си взема нова, най-вече заради това, че на старата не й се обръща дръжката и понякога си беше супер неудобно. Ще видим, има доста време дотогава, а в крайна сметка на бебето ще му е все едно точно в каква количка ще се вози. Но ако купя ще гледам да е с обръщаща се дръжка, да е достатъчно висока, за да е възможно по - далече от ауспусите на колите, да е лека, защото трябва да я катеря до 3-ия етаж и не на последно място задължително да е маневрена.

# 523
Крио, ужасно, вече по-добре ли е детето?
А ти как си?
За 4д прегледи - обади се тук или тук
По приницип е ужасно трудно да си вземеш скоро час, особено ако става дума за доц. Димитрова в първия случай или за д-р Димитър Марков във втория, но не е невъзможно. Аз след като се примолих, успях да си взема час за доц. Димитрова с изчакване 8 дни. До д-р Марков така и не успях да се доредя. Все пак, обясни за какво става дума, дано те вместят. Колкото и да са непреклонни резцепционистките, разбират от дума.
Дано всичко се оправи възможно най-скоро и да си караш безпроблемно бременността.

# 524
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт