От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 605
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
mar4ela5, dion, честити рожденници! Да са ви живи, здрави и много щастливи.

ЛУЛУ, опитай да звъниш на д-р Марков сутрин рано, преди 9ч.

# 556
А от мен добър ден!
mar4ela5, dion да са ви живи и здрави рожденниците, и да ви носят много радостни моменти!  bdbaloni

# 557
  • С-я
Grinning  Laughing Pepsilight като нищо може да има земетресение...
Капки за нос май можеш само някои,по-добре да попиташ лекаря си кои.
Аз пък се разчетох за тези гъбички сега из нета колкото да се вкарам в паника... че ми вредят...пфууу

Ели, няма да се плашиш. Аз преди около месец бях посетена от гъбички. и аз се стресирах от прочетеното е нета. Но лекарката ми сложи вагинално някакво лекарство (не си спомням как се казваше) като крем и много бързо ми мина (почувствах облекчение буквално на следващия ден). Сега се чувствам много по-добре. Дано не ме повтори, но ще повтарям изследването след 2 седмици и ще видим.

# 558
Момичета, някоя от вас да е посещавала този магазин www.babymallsofia.com и да сподели впечатления?

# 559
Някой знае ли в кой магазин се продават тези колички Mag England, за да ги видя на живо, както се казва?

# 560
Привет, момичета Simple Smile Честит празник на всички, които са имали повод през последните ден-два - няма да изреждам поименно, че сте много  Laughing Да сте живи, здрави и честити! Аз удължих престоя си в София и ще пътуваме обратно за Варна чак следващата неделя - дано времето се задържи така топло и приятно. А кога започват да чуват бебоците? Ние с нашия татко онзи ден закърмихме бебо с Уикеда - страшен джангър беше, та се чудя как ли му се е отразило  Crazy

За количките - аз съм пълна невежа, ще разчитам на съвети от приятелки, минали вече по този път и на вашите мнения и коментари, разбира се Simple Smile Засега знам само, че ще търся лятна лека количка с пълно хоризонтално положение и по възможност по-евтина  newsm78...пък да видим.

Хубав ден и успешна седмица   bouquet

# 561
Някой знае ли в кой магазин се продават тези колички Mag England, за да ги видя на живо, както се казва?

В Пловдив се прадават само в магазин щъркел  Wink

# 562
Благодаря, kalimana! Чукнах в нета и излиза, че и в София има такъв магазин, но не знам дали е същия. Ако пък не, може да си направим една разходка до Пловдив, ей го къде е, все по магистралата, по магистралата и сме там. Joy

# 563
Благодаря, kalimana! Чукнах в нета и излиза, че и в София има такъв магазин, но не знам дали е същия. Ако пък не, може да си направим една разходка до Пловдив, ей го къде е, все по магистралата, по магистралата и сме там. Joy
Същият е. верига магазини са. Peace

# 564
Благодаря!  Peace Hug Laughing

# 565
Аз пьк смятам да вземя комбинирана количка,сьс столче за кола!Гледах ги вьв Вис Виталис мн сладки и голям избор има.А и са на добри цени!!!! Peace

# 566
Здравейте, и аз да споделя за количките.
Дъщеря ми има количка Кенугу Ексес ето такава http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=140  има зимен кош /може да се види като се сложи мишката на лупичка на първото описание/ само че моят зимен кош е зелен, а само летният ми е червен.
Зимния кош съм го ползвала точно 3месеца, защото малката се роди в края на февруари, а количката я купихме чак април месец, като стана на 5месеца я сложих в летния кош. Така че зимния ми е направо като нов и със сигурност ще си го ползвам и за това бебече живот и здраве. Летния кош макар че е доста ползван също е като нов, цветът се е запазил не е избеляла. Като цяло страшно много си я харесвам количката, направо си я обожавам. Винаги съм имала самочувствие като се разхождам с нея.  И двата коша си имат чувалче-покривало и чанти и летния кош може да гледа както към майката така и напред. Дори ми се е случвало като задуха силен вятър да обръщам коша. Единствения недостатък е че е малко тежка, но доста стълби съм качвала с нея на заден ход с дърпане. За вдигане аз сама не мога да я вдигана. От важно значение за мен е багажника да е голям, защото моят постоянно е пълен с разни неща особено като мина през магазина да напазарувам. Имам и столче за кола и то ми е като ново почти не е ползвано, понеже до 5м. ползвах коша на количката като се предвижвахме с колата. Забравих да кажа че и двата коша на количката се свалят от шасито. Само че моят модел е триколка като този горе в ляво на сайта, но може да се сложат и две колела от преде, поне така смятаме да направим. Преди две години я купихме за 460лв. Все още не ми е омрзнала и смятам поне зимния кож да ползвам със сигурност, а за по-нататък ще видим.
Ето тука намерих снимки: http://megibeker.snimka.bg/baby/cangaroo-excess.262209.6387560

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 14:34 от Киди

# 567
 Sad включвам се разочарована.ходих на ЖК,доктора го нямаше.Мед.сестрата ме изтегли,мери корем,кръвно.Питам аз как а се свържа с доктора,нямало го в града..чак на 13 януари.Ама аз дотогава ли да чакам да ме види за тези гъбички.Аз мисля,че онзи ден ги забелязах...да не са ми по-отрано и да не ми вредят нещо само...иххх то с тези празници не можеш да намериш доктор..да не се налага най-добре   Praynig

# 568
Elbeli , не се притеснявай всяка бременна има гъбички, моят доктор ми обясни, че в ранните седмици е възможно да предизвикат спонтанен аборт и за това не са за пренебрегване, но аз ги лекувам от самото начало на бременността и още си ги имам и ми се струва че до края ще си изкарам с тях. Макар че знам, че като отида следващия път на преглед и като ме види лекаря пак ще ми назначи някакво лечение понеже той е против тях и много държи да ги изчистим, но ще видим. Аз преди да забременея съм нямала подобни проблеми, а сега незнам какво ми става.

# 569
Аз най-вече заради това се притесних.Знам ,че в първите седмици е възможно да предизвикат аборт,ами сега...4ти месец..Има ли как да се доберат до плода и да стане нещо?! Sad
Казах на сестрата,че имам съменение за гъбички,е тя само се подсмихна и каза почти всички имат. Божеее що за грижа е това  Shocked
Мисля утре да ида май на частно поне да ме прегледат.

Общи условия

Активация на акаунт