Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен-тема 2

• 66 861
  • 526
  •   1
Отговори
# 45
привет на всички  Hug

black russian, това, което ти се е случило не е било сън, а съновидение.
Четейки книгите за Людмила Живкова, ти си получила информация, свързана с нея и какво се очаква.
Аз много харесвам тази жена- тя е била невероятно одухотворен човек, рядко срещан за онова време, в което е живяла. И аз мисля, че на България й трябва такъв прекрасен силен, състрадателен, духовно извисен човек с богата ценностна система, който да заеме ключова роля в политиката ни.
По отношение на това, че са приемали Людмила за странна- никак не се очудвам. Обществото е такова, че всеки, който е извън матрицата го смятат за странен или шантав. То и затова хората с по- разчупено мислене и духовно виждане, гледат да не показват истинската си същност пред всички...

А сега ще се отдам на прочит на материала, който Надето се е постарала да ни намери  Hug

# 46
Gorska_Kitka колко си права за всичко!  Наистина  хората  мислещи и " живеещи" извън матрицата  ги мислят за странни. Ще дойде време, когато нещата ще се обърнат в тяхна полза.
Наде, този човек пише много интересни, но  неща, които не са доказани/ все още/наистина. Някои неща ми звучат като историческа фантастика.  
Аз лично, не мога да приема ето  тези негови твърдения:

Цитат
Древен Египет е днешна България. Тук е роден Моисей, тук умира и тук е погребан

Подземните градове под Варна са разположени на 7 нива. Първите 2 града са на извънземни цивилизации. Първият от тях, който е най-дълбоко в земята, е изграден още преди заселването на Земята с цивилизации от земен тип. В този град са разположени лаборатории на цивилизации, представителки на всички галактики във Вселената.  Embarrassed ...  В тези лаборатории се правят проучвания и измервания на земното ядро и различни манипулации с характеристиките, стойностите и производните на вълните, полетата и честотите на земното ядро.

Българите притежават 2 генетични кода - на атлантите и лемурийците.

Виж за Троя, съм склонна да приема, че може и да е в България. Дори като гледах филма, съм си го мислила!

Цитат
- Има сведения, че българите са били по четирите краища на света И в Тибет...
Първите български племена нали всъщност  идват Азия и са изглеждали с  леко дръпнати очи. Хановете  ни са имали  самурайски опашки, отгоре на  главата си, както азиатците имат.  Може и да има доза истина, в това за Тибет  Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:16 от black-russian

# 47
На мене всичко ми е фантастика, макар че съм ходила на Сборяново и е наистина покъртителна природа  и усещане.... Но дали щеше да е така, ако нищо не знаех?
Иначе и леля Слава казва, че за България тепърва ще се чуе... Но това с библиотеките ми идва в повече, не че има лошо ако е истина  Rolling Eyes

Вальо довечера сигурно пак ще ме скастри, че се занимавам с глупости  newsm78

# 48
Наде, ти не се занимаваш с глупости Simple Smile Няма нищо лошо в това човек да прочете различни теории и гледни точки, като така отсее важното и истината за себе си.  Hug

А Вальо е добра душа. Той не се кара, а само напъътства мъдро Simple Smile  Hug

Ауууууууууууу Наде, само да си споделя впечатленията от "Тайните подземия на България"-М.Миланов. Амиии... доста от нещата не ги приемам... Смятам, че този човек доста се е поувлякал... ноооооооооо това, което пише за Христос е вече брутално- как разпятието е инсценирано и учениците му го били подменили с друг човек...
Писанията му доста си противоречат с тези на толкова светли и мъдри хора като леля Слава, леля Ванга и Вера Кочовска.... Аз приемам тяхните слова за истина...
тцтцтцц.. тоя човек не само изкара, че древния Египет е в действителност на територията на България, но и ето това :
"Под тепетата (гр. Пловдив), се намира древният библейски град Йерусалим. И.стинският Йерусалим Преди 20 000 год. тепетата в Пловдив са били високи хълмове, а градът е бил разположен в подножието между тях. Над Йерусалим е емало красиви въздушни мостове, които са свързвали отделните хълмове.

- Как тогава градът се намира под тепетата? Потънал ли е?
- Не, градът, както ти казах, се е намирал между хълмовете. Бил е красив град, но е разрушен от силни трусове и засипан от свлачища. Там е и Голгота....
- Какво искаш да кажеш с това, Голгота?
- Това, че тук е Голгота... Тук е бил Исус Христос...
...
- Мостовете се срутили и затрупали за вечни времена - хора, животни и постройки. Останали са единствено високите части на хълмовете, които днес представляват прочутите тепета на Пловдив.
...
- Някъде под амфитеатъра се намира истинската Голгота."

ииииииииииииииии.. освен всичко останало си противоречи- веднъж казва, че Исус се е родил не непорочно, а след акт между Йосиф и Мария, а по- надолу пише, че е ... цитирам : "- Появата на Исус е станала с космически кораб, който при наближаването на Земята е започнал да излъчва силна светлина, в резултат на комбинирани енергийни мощности. Много хора са видели високо в небето тази светлина - силна, ярка и са я възприели като Витлеемската звезда. Като всеки Учител, Исус е имал също свои помощници, които да го подкрепят при изпълнението на нелеката му мисия. Те са пристигнали заедно с него и са поели немалка част от земния товар на задачите"

Не знам как да коментирам по- спокойно хипотезите на този човек...  Съжалявам, че реагирам доста импулсивно и ви занимавам с моите възмущения, но според мен този човек се опитва да комерсиализира неговите размисли и теории...

Аз пак продължавам коментарите си.. Айде приемам, че Троя може да е била на територията на България, но този човек изкара, че целия древен свят е бил тука...

И като завършек понеже прочетох и за рода Дуло ще ви разкажа нещо за съпруга ми. Преди време много се смях на моя съпруг, защото той твърдеше, че техния род по бащина линия произлизал от рода Дуло... Там показваше ми някакви далечни родословни дървета. Но аз все още не мога да приема това за нещо сериозно... Дълбоко се съмнявам да може да се даде такава информация толкова назад във времето... Та аз вече нося фамилията на съпруга ми, а именно Дуновска. Наистина е рядко срещана фамилия в България, но пък да има толкова древни корени... не ми се вярва...

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:50 от Gorska_Kitka

# 49
Gorska_Kitka много ми стана интересно това, за сън и съновидение.  Каква е разликата? Много ще се радвам да науча нещо ново  Simple Smile Hug

# 50
Ами това, което ми е обяснявал един много мъдър и духовно израстнал човек е, че съня е пътуване в астралния свят, определено изживяване без да има някаква пророческа стойност. От своя страна пък съновидението е един вид пророчество- нещо, което се случва или ще се случи. Информация, която ни дава отговори на конкретни въпроси или ситуация. Например.. когато разказах на този човек съня ми с душата на моята дъщеря( как ми се яви на сън и ми каза защо се е преродила в нашето семейство и защо ни е избрала за родители), тогава ми каза, че това е съновидение.. Обясни ми и защо е така...

Аз лично 90% от информацията я получавам като съновидение. Не ми се случва толкова често, но когато ми се случи, настръхвам. Това съм го наследила по  майчина линия. Нейната рода е много сензитивна. Майка ми винаги е сънувала и усещала какво се случва или ще се случи.. Прабаба ми даже е тълкувала сънища и тн...Е,аз трудно да тълкувам чужди сънища... Понякога трудно тълкувам и моите, понякога не се чувствам уверена, но...
Имах една приятелка, която толкова вярваше на моите тълкувания, че всяка сутрин ми разказваше сънищата си и очакваше отговор.. А често сънищата са кодирани.

# 51
Gorska_Kitka, много интересно е това. Никога не се бях замисляла. Харесва ми, какво е казал този твой мъдър човек.  Simple Smile А като се заговорихме  за кодираните сънища, мислела  съм си , защо ли  "се случват" , след като не могат да  бъдат  разтълкувани?  Thinking

# 52
Gorska_Kitka, много интересно е това. Никога не се бях замисляла. Харесва ми, какво е казал този твой мъдър човек.  Simple Smile А като се заговорихме  за кодираните сънища, мислела  съм си , защо ли  "се случват" , след като не могат да  бъдат  разтълкувани?  Thinking

ами, за да си размърдаме мозъка и да почнем да виждаме отвъд очевидното Simple Smile Така човек се развива...

Това е като лабиринта и правата отсечка.... Ако тръгнеш по правата отсечка- ти ще стигнеш бързо и лесно. Няма да ти коства усилие..  И обратно, тръгвайки по лабиринта, ти ще се сблъскаш с множество ситуации докато стигнеш до крайната цел.. Да, но по този начин ти ще си получила много уроци и ще израстнеш...

# 53

Така си е!  Peace Gorska_Kitka  Heart Eyes

# 54

Айде приемам, че Троя може да е била на територията на България, но този човек изкара, че целия древен свят е бил тука....

И аз бих приела за Троя, но останалото , не.  Доста се е поувлякъл човека!  Joy

# 55
Уфф, не захващайте темата за произхода ни - ако я види един мой съученик, в момента е в Москва, ще подскочи като на рекламата до втория етаж. За Троя не съм чувал, но за Тибет е сигурно, както и че повечето народи от българите произлизат. той и на гроба на Кубрат ходи в Украйна и до Сибир е ходил - много е навътре в темата, недай боже някой да каже "турци" и веднага скача, че такива няма. Абе по-тихичко по темата  Wink
А дори и така да е, няма никой да го приеме на сериозно - нито руснаците, нито друга голяма нация ще се примирят че ние сме великите!

# 56
Нотар добре си дошъл на понеделника...
То не е до това да се правим велики, а до това дали е възможно да има такива неща в земите ни, щото това вече е в настояще време
Каквото било, било.... но това за Сборяново знам, че е било интерес и за НАСА. А това какво има долу само сензитиви като леля Слава и Ванга са знаели... Мен това ми е интересно, възможно ли е земите ни да крият подобни тайни...

# 57
Наде, земите ни със сигурност крият някакви тайни.   Всяка" земя" си има  своя тайна...   Много бих искала да имам дарбата да " узная " тези тайни  Rolling Eyes   notar и ние подскачаме, като четем някои неща, които е  писал Г-н. М. Миланов  Sunglasses

# 58
Тази вечер даде ми се нещо много интересно и когато тръгнах думата да търся попаднах на това

http://www.bonavelinova.hit.bg/biography.html

един друг български феномен, за която аз сега разбрах.....
Други може да са я чували, но за мен бе приятна изненада

# 59
black russian, и на мен понякога ми се иска да узная тези тайни, но пък такава дарба се дава на човек, който може да я понесе. Аз надали ще мога. Тази дарба е свързана с мноого отговорности и себеотдаване.
Няколко пъти досега съм сънувала как ми предсказват насън. Веднъж сънувах леля Ванга... А веднъж сънувах една жена, която взе ръцете ми и започна да се вглежда в тях. След това започна да ми говори много мило... Значи като предисловие към моя сън ще кажа, че винаги съм искала да стана лекарка, за да помагам на хората. Да, но изпитвам ужас от кръв и ми става зле като видя рани или нещо още по- лошо.... Та в съня ми тази жена ми каза " Един ден, рано или късно ти ще станеш докторка." Аз и отвърнах, че вече е твърде късно за учене и няма да може това да се случи, а тя ме погледна с благ поглед и ми каза " Рано или късно ти ще лекуваш хората"... И това беше..

Общи условия

Активация на акаунт