мъж скорпион???

• 121 616
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 18:23 от Biskara

# 451
  • София
Ако не са влюбени, ако са влюбени и се инатят- нищо не можеш да очакваш. Те си живеят в собствен свят и си мислят че имат приятели и познати. Всичко се упована на собствен интерес, ако не им изнася нещо си се затварят в черупката. Глупави мъже са, това--не могат да ценят хората, комплексари и си мислят че света се върти около тях.
Ако са влюбени и имат малко мозък в главата, тогава можеш да очакваш повече. Успех.

А това да изчезват за извесно време все едно са потънали в дън земя.После се появяват и все едно всичко е наред и трябва да си им на разположение, присъщо ли е за тях?Навсичкото отгоре да ти ровят в телефона и да ти държат сметка  Twisted Evil Аз това не го разбирам  newsm78

# 452
Ако не са влюбени, ако са влюбени и се инатят- нищо не можеш да очакваш. Те си живеят в собствен свят и си мислят че имат приятели и познати. Всичко се упована на собствен интерес, ако не им изнася нещо си се затварят в черупката. Глупави мъже са, това--не могат да ценят хората, комплексари и си мислят че света се върти около тях.
Ако са влюбени и имат малко мозък в главата, тогава можеш да очакваш повече. Успех.

А това да изчезват за извесно време все едно са потънали в дън земя.После се появяват и все едно всичко е наред и трябва да си им на разположение, присъщо ли е за тях?Навсичкото отгоре да ти ровят в телефона и да ти държат сметка  Twisted Evil Аз това не го разбирам  newsm78
не го разбираш, но си е типично за тях.

# 453
Обича свободата, много държи на приятелите си, много е ларж и никога не се кара с тях, дори и да му дължат пари.
Обича да се забавлява, да кани гости...Обича да излиза и по цял ден да е навън. Не е домошар. Чревоугодник.

Не обича да му се рови из телефона, той самия никога не рови из чуждите. Дори и да ревнува, не си показва чувствата, умело ги прикрива, ако ще вулкан да бошува в него.

Не е многословен, понякога трудно изразява мислите си. Не е работлив.

Когато обича-обича както трябва. Когато не знае какво иска-наранява съзнателно или не...но го прави.

За него приятелите са целия му живот и никоя жена не може да го откъсне от тях, за по-дълго.

# 454
  • София
Обича свободата, много държи на приятелите си, много е ларж и никога не се кара с тях, дори и да му дължат пари.
Обича да се забавлява, да кани гости...Обича да излиза и по цял ден да е навън. Не е домошар. Чревоугодник.

Не обича да му се рови из телефона, той самия никога не рови из чуждите. Дори и да ревнува, не си показва чувствата, умело ги прикрива, ако ще вулкан да бошува в него.

Не е многословен, понякога трудно изразява мислите си. Не е работлив.

Когато обича-обича както трябва. Когато не знае какво иска-наранява съзнателно или не...но го прави.

За него приятелите са целия му живот и никоя жена не може да го откъсне от тях, за по-дълго.

Не съм съгласна
Не е домошар.Домашар до мозъка на костите си.Неговия дом неговата крепост
той самия никога не рови из чуждите.Винаги рови и не знам какво търси майка си ли вътре.Когато ми звънне пръв поглежда кой е .
Не е многословен, понякога трудно изразява мислите си.О...... няма такъв поет.Винаги съркастичен и гадоста я излива в рими.Артист на който много биха завидяли.
Не е работлив.Работохолик
Когато обича-обича както трябва. Тук как може да разбереш? Като хамелеон е в настроенията си .Показва чувствата си с толкова нежност след 5 минути все едно седи каменна статуя пред теб.Такова чудо не съм виждала  Tired
За останалото съм съгласна.
Може и луната да му влияе,тя е в рак. newsm78
зодия - скорпион
асцендент - скорпион
луна - рак

# 455
Ами раците са доста романтични натури, обичат дома и сигурността, но характера на човек не се определя, само от зодията, асцендента и луната, ами и от останалите планети, така че всяка ще ти каже нещо различно. При моя Венера е в стрелец, а при мен Венера е в скорпион, което означава, че съм много ревнива.

# 456
  • София
Ами раците са доста романтични натури, обичат дома и сигурността, но характера на човек не се определя, само от зодията, асцендента и луната, ами и от останалите планети, така че всяка ще ти каже нещо различно. При моя Венера е в стрелец, а при мен Венера е в скорпион, което означава, че съм много ревнива.
Как да разбера?

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:27 от Бамби03

# 457
# 458
.

# 459
  • София

Видях  #Crazy
Венера му е в скорпион а на мен в овен.Тоест и двамата сме супер ревниви.Като се има предвид,че аз съм Овен с асцендент рак и луна пак в овен.Ау.........ужас  ooooh! ooooh!

# 460
  • София
Когато ги поучука съдбата и видят че няма недосегаеми хора, подвиват опашка и придобиват човешки облик, и да---тогава обичат както трябва, щото са си направили някакви изводи. Но ако живота им минава безметежно, никой не  е в състояние да  им промени светогледа.

Biskara
,него вече го е поучукал ама няма подвиване на опашка.На 44г. Без семейство без среда с мами само.Мисля,че неговата диагноза е ясна само на мен дето ми отрови живота.Търси още подходящата  Tired

# 461
.

# 462
  • София

На мен ми е много трудно да давам такива съвети, но не се занимавай, освен ако не ти е много вътрешен. с времето нещата се уталожват, надали ще ти мине някога това увлечение, но е много глупаво да си съсипваш времето и нервите с човек на когото не му пука за теб.

Благодаря ти за съвета,но е много трудно.Непоносимо трудно  Cry

# 463
.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 18:24 от Biskara

# 464
  • София
На колко години си? Ако имаш други възможности се възползвай, не си заслужава да го чакаш докато стане на 60, тогава сам ще дойде при теб, но ще е много късно за теб..за него не, тъкмо от едното отглеждане ще премине към твоето --тогава съвсем ще е отдал на пороци, защото съм сигурна че има такива които вече са очевидни. Но той няма да става за нищо. Съжалявам че така директно, но аз имам такъв опит, за мое най-голямо съжаление.

10г. ни е разликата.Но,аз не съм подходяща за него защото имам дете и не отговарям на имотното му състояние  Cry Загубих си една година от живота така ловко ме манипулираше.За отглеждането  Той казва,че си търси жена подходяща за него и аз съм му пречела защото нямал много време да търси.
Не знам може и да намери  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт