мъж скорпион???

• 121 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Моя скорпион е леко стиснат в някои отношения, но не към мен или детето - на нас се купува с предимство каквото и да е, стига да сме пожелали.
Но като ходим на пазар например всичко освен, че се оглежда от всякъде като състав, срок на годност и т.н., постоянно си прави сметката кое му е изгодно.

Иначе бакшиш оставя.Обаче има една подробност.Той работи в сферата на ресторантьорството и туризма, та прекрасно знае, че етикета е такъв. И винаги оставя подходящ бакшиш.Ако е много доволен, даже го дава ларж Laughing

# 496
Цитат на: nezemen link=topic=455623.msg19254698#msg19254698 date=1310914198

[/quote
Бискара ти  май си си повярвала..... Stop

А ти кой си? С регистрация от май, и с една публикация директно към мен WinkStop
[/quot

Az sam - nezemen, pak ne si chela!  smile3533

# 497
  • София

[/quote
А ти кой си? С регистрация от май, и с една публикация директно към мен WinkStop
[/quot

Това не ми харесва  #2gunfire
Nezemen,машарки ядат ли ти се? ThinkingМного ги обичам такива Twisted Evil
Познато,влизаме и не пишем само следим и разглеждаме.Издаваш се! Прояви малко повече въображение nezemen Flutter

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 17:47 от Бамби03

# 498

[/quote
[/quot

Това не ми харесва  #2gunfire
Nezemen,машарки ядат ли ти се? ThinkingМного ги обичам такива Twisted Evil
Познато,влизаме и не пишем само следим и разглеждаме.Издаваш се! Прояви малко повече въображение nezemen Flutter

Viarvai mi , imam mnogo bogato vaobrajenie! AKO SHTE IADEM - MASHARKI , DA OBLI4AME - KOJENITE DREHI!  Mr. Green

# 499
  • София
Viarvai mi , imam mnogo bogato vaobrajenie! AKO SHTE IADEM - MASHARKI , DA OBLI4AME - KOJENITE DREHI!  Mr. Green

Ще ти сложа  намордник щото много хапеш и ще те поразходя малко из  Витоша.Ти нали харесваш разходките сред природата? Flutter

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 20:27 от Бамби03

# 500

Joy Сподели с нас коя зодия си  Hug

# 501

Ще ти сложа  намордник щото много хапеш и ще те поразходя малко из  Витоша.Ти нали харесваш разходките сред природата? Flutter

Stava , az shte sam - cvete , a ti p4eli4ka.... Mr. Green

# 502

Joy Сподели с нас коя зодия си  Hug

zodia - lingam  Mr. Green

# 503
Много се радвам, че неземен е тук, даже ми беше залипсвал господин Лингам  Mr. Green

Не е случайност, че Лингам е тук, вярвайте ми .

# 504
Много се радвам, че неземен е тук, даже ми беше залипсвал господин Лингам  Mr. Green

E , pri tolkova mnogo - jeni , edin lingam vinagi e lipsvasht!  bouquet

# 505

Неземен, чудя се кой тип скорпиони повече ти приляга....ноемврийския или януарския Wink? Hug

# 506

Неземен, чудя се кой тип скорпиони повече ти приляга....ноемврийския или януарския Wink? Hug
estestveno 4e - ianuarskia , znaesh 4e sam - kozi rog!  Heart Eyes

# 507
  • София

А кой е той?

# 508

Дълга история...
Питай го дали вярва в Бог, може да стане по-разговорлив  Grinning

# 509
  • Кори Селести
Неземен, моля, пишете на кирилица, в поротивен случай достъпа до форума ще ви бъде ограничен (справка - в правилата на форума).

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт