Юлски бебета - тема 20

• 23 312
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Много ви благодаря момичета!Ето и виртуална почерпка от мен

Честит рожден ден и на Сиско75!Много здраве и любов!
Честити месечинки на сладките бебенца!
Аз отивам да се пригласям за гостите!

# 256
Мама Диди и ние имаме проблем с кожата на лицето,но нашето е черни точици(направо трънчета) Sad,споед докторката е бебешко акне което ще мине Praynig
Буболече-честито ви захранване,по снимките личи ,че е било успешно!
РалП и в БГ магазини можеш да намериш такива музайки на добри цени,аз взех на кръщелника с цифри 0-9 за 6.99,определено носи на лиги,ама пък като тази която показа с животните не съм срещала Peace

# 257
  • Кърджали
Nina_S ,ние слава Богу не сме никак засегнати. Иначе такъв порой се изля, че не е истина. Whistling Сутринта мъжо ме видга да ставам вече, че много съм спала и ми вика "Хайде бе, вънка пожарни, граждански защити летят ти си спиш". Аз си мисл ячче се чбъзика с мен, ама то после като видях как вали... Днес по нищо не си личи, че е било поройно вчера, освен по калта де. Дори беше едно хубавичко времето, и Кати си спечели една разходка навън. Прежали това, че на главата си имаше шапка, нещо което тя досега не е носела. Ама нямах куража при 0 градуса да я оставя без шапка. За сметак на това изкара без дъждобрана и се порадва мъничка.
Сестра ми обаче се оплакваше, че в родното ми градче, дето е наблизо цяла нощ са нямали ток.
Буболече, хайде да си хапва сладко сладко Преслава вече. Аз си давам срок до Нова година и ще почна със захранването. Веднъж пробвахме Кати дали ще яде пюренце и дори има снимки как учудено гледа лъжичката и съдържанието в нея. Но все пак го оставям за новата година. Само баща и от време на време се опитва да и дава водичка от чаша. Стигвнахме до такъв консенсус, че иначе се засилва да и дава я кола, я бира....
Драга, аз да питам "Ти тоя мъж с конкурс ли го избира?"/Не се сърди, просто ми е чудно от къде такова държание в него/

# 258
Aлекcандрa , и аз преди бях питала това Драга - тя каза,че не се сърди  Laughing
lishid ,лагодаря.Обадих се на баща ми да купи,че с тези лиги все по-грапави й стават бузките

# 259
  • Canada
Мамо Диди, предполагам че ще ти помогне А-дерма-та. Всичките ми приятелки са много доволни от тази козметика... Иначе аз см мазала с Бюбхен и Нивеа и на Кари са й помагали.
Буболече, ние нямаме никакв успех с картофа (ако присъства самичък)... Ако е с морковче или нещо друго - никакви проблеми...

Гледам че анкетата е почти 50 на 50... newsm78

# 260
Мама Диди, другите вече са ти казали, но аз също да кажа, вземи А-дерма, но зелената серия. Още след два дни ще видиш резултат.
Тук ли сте, да кажа ли вече, Добре дошли на наша земя. Hug

# 261
Тук сме Тан , и шейната ни докараха днес но Петя като е болна незнам дали изобщо ще се покажем за да не сеем зарази  Mr. Green

# 262
Буболече, честита ви първа картофена лъжичка. Леко и безпроблемно захранване, сладко да си хапвате. Hug
А ние днес изядохме първите си лъжички моркови, хапна си ги все едно цял живот моркови е яла..

# 263
Привет от другия край на България Hug

ЧЕСТИТИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!   bouquet

Благодаря за пожеланията за лекия път, може би благодарение на тях, пътуването мина без напрежение Hug - пътищата бяха изчистени, с изключение Варна-Добрич ooooh! Едни преспи, едни коловози, едно чудо - всяка година е така, полята и нивите няма как да спрат виелиците и то хубаво навява, навява, но да имаше и кой да чисти. Карелия, ако ме питаш изобщо не ми се пътува зимата до тук, като се има в предвид и каква поледица става ooooh! - от събота вечерта валя дъжд, неделя почти до следобяд и снощи като стегна и днес.....едва се стъпва, улиците са пързалка, а да не говорим по жълтите плочи на центъра ooooh! (Медула ще ме разебере Wink), но и аз и мъжът ми сме от Добрич и всяка Бъдни вечер се събираме двете семейства.
Медула, обещанието "няма да преяждам", всяка година се каня да си го дам преди да дойда тук, но и тази година пропуснах  ooooh!Mr. Green То са роднини, приятели, едни маси едно чудо #Crazy...от събота вечерта сме започнали ooooh!....спортни мами стягайте се, че като се върна.... Mr. Green Laughing Wink
Джил, е хайде чесито ви обръщане Hug
Буболече, тан, а на вас захранване!
Марулка, имате ли си християнче вече?
Линет, отключихте ли количката  Simple Smile
При първият удобен случай ще гледам предаването с д-р Стаменов, невероятен професионалист и Човек!!!!  Благадарение на него, една звездичка (Stella) усмисля всеки мой ден!!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 16:27 от djidjito

# 264
Благодаря, момичета!
Всъщност добре започна ама накрая голямо втирсане падна.. дано утре е по-добре /ако въобще хапне/.
Тан, все така да ви върви захранването!
Честито и на рожденичките!

# 265
  • Canada
Тан, честита ви първа лъжичка... Все така да върви захранването! И при нас Нико прие морковките доста добре... Peace
Джидж, не знаех че и вие познавате д-р Стаменов... А не знаех също така и че двамата с мъжа ти сте от нашия тараф тука... Аз имам много добри приятели от Добрич...

# 266
  • София
Здравейте момичета!
Аз от сутринта се опитвам да се включа, но не ме оставят, стопи ми лагерите днес. Тъкмо се наканя да напиша нещо и хайде викат ме, после още нови отговори и чак сега ви прочетох, но пък всичко което щях да пиша забравих.
Да поздравя всички празнуващи днес с различни поводи-рожденни дни и месечинки. Много здраве, усмивки, мир и любов в дома им.
Честито на захранените бебоци, да си хапват сладко и да не са злояди.
Еми другото го забравих.
Кажете до къде стигнахте с пазаруването на коледните подаръци. Аз почти приключвам.
Пак ме викат.

# 267
Катя вече е намазана с А-Дерма  Laughing

# 268
Nina_s, тиквата е готова на Hipp...

# 269
Тан,неможеш да се сксриеш - изкупила си морковите в новия магазин  Mr. Green

Прашец - аз съм готова с коледните подаръци - като изляза веднъж с колата и всичко купувам.

Общи условия

Активация на акаунт