Коледа идва! - 4

• 60 238
  • 565
  •   1
Отговори
# 465
  • Разград
Да покажа и моите сладки изкушения

-шоколадовите звездички с капучино,слепени с течен шоколад,разкошен вкус

-сладка баница с локум с орехи

-щолен

-трюфели

-ванилови кравайчета

-джинджифилови сладки

-крушки,приличащи по скоро на ябълки

# 466
max-mama, всичките "модели" изглеждат перфектно Peace.

Я разкажи за щолена - по коя рецепта го прави, хареса ли ви, за първи път ли го правиш? Аз така и не се навих да правя. Но имам намерение да се пробвам все пак някой ден.

# 467
  • Разград
Полин,благодаря Hug,щолена е по рецепта на Джемма.За втори път го правя,много ми харесва,но правя по половин доза,че у нас малко се яде.Лимонов сок не съм слагала,но мислех да сложа някоя-друга лъжичка алкохол и забравих.И точно този аромат и вкус сега ми липсва,но е вкусен.

# 468
HAPPY NEW YEAR!!!
max-mama, takiva krasoti si napravila   bouquet
eto i moite proizvedenia Simple Smile

# 469
   Браво момичета!Много хубави сладки и щолен!   bouquet
  Моите линцери скоро ще ги кача, че нещо ме мързи.Сега месих тесто за козуначени кифли, че това ще е първия Великден с произведени от мен курабии, сладки, козуначено руло и кифлички.Обикновенния козунак ще го пропусна че ни идва сух Laughing Да не се изложа реших да пробвам половин доза от кифличките на Как Сийка та да съм подготвена с тестото.Чакам го да втаса и ще ги правя довечера.И без това освен линцерите по празниците и един сливов пай друго не направих.Късно видях темата , но догодина ще съм по-активна!

# 470
джинджифиловата къщичка:

# 471

кекс със сушени плодове и портокалов мармалад

руло (пандишпан)

# 472
е, позабавлявах се с формичките - тук изрезките са от кашкавал  Laughing

# 473
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честита, весела и щастлива Нова Година!
Благодаря ви за прекрасните идеи, съвети и рецепти. Аз отчетох вече медената къщичка, сега да се похваля и с меденките на Селма (които толкова бързо се изядоха, че не можах да ги снимам), меденките на Джули и линцеровите сладки. Горещо препоръчвам всичките рецепти. А линцеровите сладки имат толкова фин вкус и така ухаят, че едва изчакахме да престоят преди да ги поднеса. Ето моя отчет (меденките са излезли в синьо, че някой беше настроил апарата на някаква функция  ooooh!)
  меденките на Джули

Линцеровите сладки

Медената къщичка

# 474
  • София
Кремче Ванилия -много красиви неща си сътворила.От къде поръча тези звезди и колко струват?

# 475
# 476
[От къде поръча тези звезди и колко струват?

(миниатюрните звездички са готови)

Снежинките са от Амазон, за около 15лв.

http://www.amazon.co.uk/piece-Snowflake-Cutters-Complete-Tin/dp/ … 473571&sr=1-1

бордюрите пък ги рязах с това (пак от Амазон):

http://www.amazon.co.uk/fmm-Frill-Cutter-Set-5-8/dp/B001EVX9WU/r … 473579&sr=1-1

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 01:23 от Кремче Ванилия

# 477
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Кремче Ванилия поздравления!!!  bouquet Всичко което си направила е страхотно.
А това бяха Новогодишните ми торти и баклава.

# 478
  • Сливен
Браво   момичета bouquet страхотни красоти сте направили много са красиви.При мен всичко сладко свърши та се чудя днес какво да им приготвя по набързичко не разполагам с много време.

# 479
  • София
Мерси ,Кремче Ванилия,но за жалост не знам добре английски и няма да мога да се възползвам. ooooh!
Стаси 76-страхотни торти отново. Peace

Момичета като се затвори тази тема къде да Ви търся-в тортите ли?

Общи условия

Активация на акаунт