Коледа идва! - 4

• 60 239
  • 565
  •   1
Отговори
# 450
corset , много ти благодаря!

В Метро се продават сладкарски шрифтове с глазура в тубичка.
Сладкарски бои и др. продукти и украси, има в специализирани магазини, сещам се за кв. Редута, ул. "Кадемлия" №6

Къде стоят тези шрифтове в Метро?Аз съм от Пловдив и този квартал няма да ми помогне за съжаление, иначе прочетох къде има такива пособия в града ни.
В Метро,до Тракия,боите са при сладкарските подправки:Ванилии,сусам,мая за хляб,кокоса...и са на горните рафтове.   Peace
Едни червени кутийки.
На Метро-то на края на града не съм ходила...

# 451
  Благодаря ви момичета   bouquet Сетих се къде са точно.Подредбата в двете Пловдивските е идентична.

# 452
Весело посрещане на Новата 2010 година santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

# 453
  • Русе
Аз съм готова с новогодишните подаръчета за приятелите, с които ще празнуваме довечера

Кексчета в кутийки  ;D

На всички - весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА!

# 454
  • София
Момичета, доста седмици си прекарах в тази тема и ми беше много приятно!

Пожелавам ви ЩАСТЛИВА НОВА 2010-та!!!

# 455
  • Сливен
Нека да ни е честита новата 2010 година! Пожелавам на всички да сме живи ,здрави много обичани и усмихнати и всичко зло да ни забрави !

# 456
Честита Нова година.

# 457
Честита нова година

в крайна сметка за десерт се спрях на покривчето на Нат, ужасно вкусен

# 458
  • София
Честита Нова Година!!!

Нашият десерт от вчера:
Торта Добуш

И разрез:

# 459
Честита Нова Година!!!

# 460
  • София
Здравейте!

ЧНГ-да сте живи ,здрави и много обичани.

Забравих да Ви кажа,че ходих до  Китайският м-н на Пиротска 18 -за хартиените кошнички за бонбоните Рафаело и там 567 бр. са 2.80лв.,което прави по 0.5ст.В Кадемлията са 2000бр. за 12лв. -по 0.6ст. ooooh!

# 461
  • Бургас
Настъпи новата 2010 година. Да е честита, мирна, щастлива и плодовита. Да ни донесе повече радост, повече вяра, повече сбъднати надежди. Да загърбим лошото, да си спомняме доброто и да гледаме напред. Изпращаме трудна година, нека в новата Бог да бъде с нас и да се сбъдват мечти. ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!   bouquet

П.П. Искам да добавя, че кошнички, подходящи за бонбони "Рафаело" случайно открих в МОЛа в магазин "Карфур" - Бургас. Намират се на щанда за домашни потреби и по-конкретно, там където се продават продукти от серията за печива на TESCOMA http://www1.tescoma.com/en/scripts/katalog.php?gid=4050010000&id=630620 . Моите са бели, мънички, но не звам с какво ø в cm, 200 бройки за около 2 лв. Имаше и други интересни джунджурии, които радват окото.

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 14:27 от ilinayor

# 462
  Честита Нова Година!Бъдете здрави и много щастливи!

Да кажа за линцеровите сладки..бяха ми първите в живота които правя сама.Аз не съм много по сладкото , но опитах двечки.Общо взето не се харесаха особенно, много масленни им дойдоха на семейството ми.Обичат по-хрупкави сладки, а аз ги сложих в кутии като изстинаха с резени ябълка за да омекнат по-бързо както пишеше тук и наистина за два дни си омекнаха.Приятелките ми ги харесаха, явно е въпрос на вкус...на семейството ми много тежки им дойдоха.

Момичета, къде в Пловдив има най-богат избор на Tescoma?Виждала съм ножове техни и имаме от Метро и Пикадили, но имат и други интересни стоки.

# 463
  • София
аз доста със закъснение, но да си покажа АКК-то. страхотен е!   bouquet

# 464
Честита Нова година и от мен момичета! Да бъде здрава, мирна и изпълнена с толкова много топлина, както в тази тема!

Ето и от мен сладките, които направих:

меденките на Джули

бастунчета

Ванилините рохлички на Наталина

съжалявам за големите снимки, но не знам как да ги намаля от multiply-я Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт