Коледа идва! - 4

• 60 220
  • 565
  •   1
Отговори
# 510
Не трябваше да се трие темата. По тази логика и настоящата да я заключат, защото Коледа дойде и се отиде вече.

# 511
  • ВАРНА морето сините вълни
да така е -аз сега само мога да попитам
мили съфорумки които спомогнахте великденската тема да бъде изтрита-сега по-добре ли се чувствате

# 512
На мен като не ми харесват някои теми не моля модераторите да ги изтрият, просто не влизам в тях, а са толкова много. Трябва ли да озверяваме така???

Аз съм "ЗА" темата да я има, пък който иска да пише в нея!

Кари, аз се записвам за копнатото от теб! Благодаря предварително!

# 513
не съм Криси-но като пусна темата и я награбиха че било рано че не било сега времето че имало и други празници а някои коментари си бяха направо обидни към автора на темата и то момичето кой знае как се почувства и помолило да изтрият темата-мисля че губим човешкото в себе си и се държим като ......

Кари , ето отговора.Пуснах темата с най-добри намерения.Не за да стават грозни сцени каквито се получиха.Хайде, приключвам с този въпрос.

Дори Мода беше учуден колко са кисели коментарите в една празнична тема.
   Момичета с нетърпение ще чакам да пуснете след време тема и ще се включвам често! Hug

# 514
Да, наистина защо трябва да изтриват темата?! На които не му харесва да не пише в нея. И аз сега ще се уча да правя козунаци и щеше да е полезно да потренирам и да се консултирам в темата. Нищо ще търся стари такива. Толкова безмислени теми и повтарящи се има например в ДИС или в "Маики бъдещи и пр."

# 515
  • София
Здравейте!
Аз например направих само 4 вида сладки и сега продължавам да правя-днес ще пека портокаловите бисквити,другата седмица -капучиновите звезди,после забравените сладки ит.н.,а не смогнах да си копирам всичко,но ще пробвам тия дни,че току виж темата заключена.

# 516
  • София /Абсурдистан
темата беше от великден 2009 г. и да беше интересна  Peace ,които иска мога да му пратя това което имам копирано
Може ли на мен да ми го пуснеш, моля  bouquet
Пращам на лични и-мейл  Peace

# 517
  • София
Здравейте!
Аз например направих само 4 вида сладки и сега продължавам да правя-днес ще пека портокаловите бисквити,другата седмица -капучиновите звезди,после забравените сладки ит.н.,а не смогнах да си копирам всичко,но ще пробвам тия дни,че току виж темата заключена.

Дори и да се заключи, ще може да се чете тази тема.

Жалко за другата, и на мен ми е рано за Великден, но се чувствам добре в подобни темички, обмисляйки какво да направя, да гледам другите какво творят и т.н.

# 518
Unknown_lady пратих ти  Peace ,които иска копираното от мен нека ми прати емийла си на лични

за великденските козунаци си имаше отделна козуначена тема

# 519
Аз те помолих, но докато стигна до личните вече сте дали това предложение. Пуснах ти мейла си. Ще чакам с нетърпение.
Харесвам празниците и много ме завладя коледната тема, предполагам и с останалите ще е така  Wink
Предполагам и за празниците които предстоят ще се пуснат теми  baby_neutral

# 520
  Доро, в изтритата тема те помолих за рецептата за звездички или елхички бяха.Моля те прати ми я на ЛС или я пусни тук Hug

Извинявай Криси, ама чак сега виждам, че ме питаш.

Заповядай.......захарни елхички
http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/tree-shaped-almond-desserts/

# 521
  Доро   bouquet прекрасни са!А такива формички от къде си си намерила?Прочетох че с ножица също стават..ще опитам да видим как ще ги докарам.Определено са много ефектни! Hug

# 522
Не съм си намерила формички, но смятам с ножичка да ги оформям. Ще се пробвам, пък каквото стане. Успех и на тебе ако реши да ги пробваш! Hug

# 523
  • Пловдив
  Доро, в изтритата тема те помолих за рецептата за звездички или елхички бяха.Моля те прати ми я на ЛС или я пусни тук Hug

Извинявай Криси, ама чак сега виждам, че ме питаш.

Заповядай.......захарни елхички
http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/tree-shaped-almond-desserts/

Елхичките се правят много лесно с ножица. Правила съм няколко пъти от моделираща  маса (фондан) ;

# 524
Пепи, да те питам  каква боя използваш? Купих си в шишенце течна, имам и на прах, тази на прах да я разтварям ли с вода? А от Метро си взех марципан и за сега смятам с него да пробвам, защото нямам опит с моделиращите маси и за да не направя едно нищо.

Общи условия

Активация на акаунт