Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....Аре пак аз че подпирам...а вие не се притеснявайте ....седете си на балкона....

брях, падна снега и вече имаш нов транспорт, коня да не умре newsm78
Не бе мила просто от толко препускане окуце... hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, ветеринар има у съседната тема- при нас нема newsm78
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 46
....Аре пак аз че подпирам...а вие не се притеснявайте ....седете си на балкона....

брях, падна снега и вече имаш нов транспорт, коня да не умре newsm78
Не бе мила просто от толко препускане окуце... hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, ветеринар има у съседната тема- при нас нема newsm78

Да пребегам да го доведем, че напролет Зизу с кво ще подпира темите  newsm78

# 47
  • София
няма нужда от ветеринар, ако се задържи снега, ще го размятат на пържоли, нема гладни да стоят, че и Прилепа требва да хранят hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 48
няма нужда от ветеринар, ако се задържи снега, ще го размятат на пържоли, нема гладни да стоят, че и Прилепа требва да хранят hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo......Галкеееее
я прилепа го пратих на съседката да и трови живота... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.....
Бай дауей ....за протокола....транспорта го смених още вчера...бех на шейна... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 49
Здравейте  Hug

Скоро не бях влизала във форума, много сте изписали.  smile3534 Бризче, браво за хубавата тема!  smile3501

Сарухан сладуран е най- най- .... суперррррррр ... нямам думи ... секси, готин, романтичен, любвеобилен, приветлив, сериозен мъж, готов на всичко ... ами направо супер е!  newsm10

# 50
  • Варна
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo......Галкеееее
я прилепа го пратих на съседката да и трови живота... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.....
Бай дауей ....за протокола....транспорта го смених още вчера...бех на шейна... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
че аз никъде не съм споменала, че днес си го сменила newsm78

# 51
Бризче щеше да казваш за Дериа - каква е клюката по света Mr. Green Мучас грасиас Hug

# 52
Бризче щеше да казваш за Дериа - каква е клюката по света Mr. Green Мучас грасиас Hug
Транкилйо мухер... аора ке ентиендас  Wink Wink  Peace hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy....или казано по друг начин...аопа те вас а ентерар... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 23:20 от zizu_70

# 53
  • Варна
че аз не казах ли  newsm78- ми била твърде известна театрална актриса, ама трябва да отворя сайта за да ви напиша в кои постановки играе все главни роли, а ново начало бил първият и опит в киното. Не зная дали ви е известно, но в Турция се смята че един актьор/актриса е достигнала до върховете, ако играе в театрални постановки и снимането във филм е падане назад. С това твърдение обаче аз не съм съгласна- да вярно на сцената не можеш да прикриеш гаф от недобре научена роля или някакъв друг, който камерата на филма може да снима по няколко пъти  и режисьора да монтира най- доброто. Но в случая с Дерйа- ами на сцената на театъра най-близкия ракурс е от края на сцената до първия ред- горе долу около метър и половина /средно/ а във филма камерата понякога е на сантиметри от лицето. И ако феновете и в театъра не виждат какво представлява лицето и, то във филма няма как да не се забележи!? Та се чудех ако това наистина и е първия филм как ще се справи с отлива на фенове?!

# 54
  • Варна
Транкилйо мухер... аора ке ентиендас  Wink Wink  Peace hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Бря, полиглоти такива, ам преведете де #Crazy

# 55
Транкилйо мухер... аора ке ентиендас  Wink Wink  Peace hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Бря, полиглоти такива, ам преведете де #Crazy
Спокойно жена...сега ще разбереш... hahaha hahaha hahaha
скивали къв съм полиглот... Joy Joy Joy Joy

# 56
  • Варна
Транкилйо мухер... аора ке ентиендас  Wink Wink  Peace hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy....или казано по друг начин...аопа те вас а ентерар... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

абе не ходи да си редактираш поста ами обясни ква е тая -аорта с епидермис -дето си ги написала newsm78

# 57

Спокойно жена...сега ще разбереш... hahaha hahaha hahaha
скивали къв съм полиглот... Joy Joy Joy Joy
Ауу Зизууу ко ма напрай ма джанъм, аз от Спански знам , долу горе колко ти турски ooooh!
Дай ся на нашенски да са разбЕрем, че то тъй, може и на майка да ме споменаваш..а аз да не знам Naughty Joy Joy

# 58
Транкилйо мухер... аора ке ентиендас  Wink Wink  Peace hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy....или казано по друг начин...аора те вас а ентерар... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

абе не ходи да си редактираш поста ами обясни ква е тая -аорта с епидермис -дето си ги написала newsm78
Нищо не съм поправяла...само допълних ...как може да се каже по друг начин...
това означава ....на испански..."спокойно жена ...сега че разбереш... hahaha hahaha hahaha
Обръщах се към Чили... Joy Joy Joy Joy

# 59
....
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Айде почна се пак тая вечер цвиленето, вече че ме наритат в другата стая Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт