Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....
абе не ходи да си редактираш поста ами обясни ква е тая -аорта с епидермис -дето си ги написала newsm78
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Айде почна се пак тая вечер цвиленето, вече че ме наритат в другата стая Joy Joy Joy Joy Joy
абе вие хахави ли сте...нищо не съм редактирала...А Бризка да си тури очили... hahaha hahaha hahaha hahaha
Чилиии....обърнах се към тебе...и това означава...Спокойно жена ...сега ще разбереш...просто го написах по два начина....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 61
  • Варна
Бризче щеше да казваш за Дериа - каква е клюката по света Mr. Green Мучас грасиас Hug
Транкилйо мухер... аора ке ентиендас  Wink Wink  Peace hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy....или казано по друг начин...аора те вас а ентерар... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

абе не ходи да си редактираш поста ами обясни ква е тая -аорта с епидермис -дето си ги написала newsm78
Нищо не съм поправяла...само допълних ...как може да се каже по друг начин...
това означава ....на испански..."спокойно жена ...сега че разбереш... hahaha hahaha hahaha
Обръщах се към Чили... Joy Joy Joy Joy

А  тъй, че да вденем и ние тоягите, дет не фащаме нищо от полиглотски философии  bouquet

# 62
  • Варна
....
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Айде почна се пак тая вечер цвиленето, вече че ме наритат в другата стая Joy Joy Joy Joy Joy
абе вие хахави ли сте...нищо не съм редактирала...А Бризка да си тури очили... hahaha hahaha hahaha hahaha
Чилиии....обърнах се към тебе...и това означава...Спокойно жена ...сега ще разбереш...просто го написах по два начина....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

хубу де, що палиш сега, ам то аз тукя докат го насричам ми заприлича на аорта с епидермис, е кво сега айде стреляй ме и да ти минава #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 63
....
Чилиии....обърнах се към тебе...и това означава...Спокойно жена ...сега ще разбереш...просто го написах по два начина....  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Разбрах та бе душа...ама чак след пояснението..и хич не е просто...може и по 5 различни начина да си го написала като е на суахили...все тая Joy Joy
Кажи са к'ъв друг език владееш, да не те закачаме там Mr. Green Hug

# 64
Леле, Зизу, ти ни скри шапките джанъм.  #Crazy Турски, испански....  Евала newsm20

# 65
....

хубу де, що палиш сега, ам то аз тукя докат го насричам ми заприлича на аорта с епидермис, е кво сега айде стреляй ме и да ти минава #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Транкилйо мухер...нема да те стрелям...не можем....нали съм под масата от смех.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 66
Леле, Зизу, ти ни скри шапките джанъм.  #Crazy Турски, испански....  Евала newsm20
Оооо...и други назнайвам по малкинко...ма нема да казвам да ви държим у напрежение... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 67
  • Варна
....

Транкилйо мухер...нема да те стрелям...не можем....нали съм под масата от смех.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
уф ей тъй ми са разлопа сърцето Айде мерси че ме пожали

# 68
Бризкеее....молим ти сееее...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 69
Aaaaa вие тук ли сте започнали купона. Пък аз търча като луда из сериите на Кайболана да търся Глиста с кръста.  smile3514 smile3514 smile3514 newsm62 newsm62 newsm62

# 70
Aaaaa вие тук ли сте започнали купона. Пък аз търча като луда из сериите на Кайболана да търся Глиста с кръста.  smile3514 smile3514 smile3514 newsm62 newsm62 newsm62
Утърва го Венииии....беги са да четеш...Бризка днес е УНИКАТ... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 71
здравейте Hug най-сетне имам нет
сега се връщам да чета,че нямате умора

# 72
здравейте Hug най-сетне имам нет
сега се връщам да чета,че нямате умора
Оооо Алиии...ХОШ ГЯЬЛДИН.... Hug Hug Hug

# 73
Бризчеее, вече ти се привижда епидермис  newsm62 newsm62

# 74
  • Варна
Бризкеее....молим ти сееее...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ма кво ми се молиш ся- щот не моеш ме оцелиш изпод масата се отказа- да не мислиш, че не вденах тънката ти мисла newsm78 Stop

Общи условия

Активация на акаунт