Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
  ruporuu  ruporuu Добра вечер...!!! Hug Hug Hug

Радост...!!! newsm44   Радост...!!!  newsm44   Радост...!!!... Старахотна терапия си врътнах... Joy
Вкарах Гаргамел у 1000лв...разходи....на него му се плаче...аз съм щастлива....!!!  Joy Joy

Бай дауей....ква ще е темата за разискване ТУДЕЙЙЙЙ.... smile3508 newsm08

Божееееееееее, ти за 6 часа само хилядарка ли профука  newsm78 аз вече си мислех, че си му спретнала далавера поне за 5-6 бона! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 31
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа....сега да се опитам да поръсъждавам...малко.... Thinking
Според мен...една от причините да се спре сериала....е обърканата сюжетна линия...не е само заради бронзовия Давид.... Naughty
Мене примерно ме объркват някой неща....също кат в Кайболана... #Crazy
1. Що аджеба Доу тръгна срещу всички ...и се ожени за Врабка...(освен че я обича...много странна любов...) newsm78
2. Що аджеба Врабка се омъжи за него кат се прай на ощипана монахиня...па чак сърдита ...и щеше да го кльопне за мезе кат закъсне Доу за сватбата...
3. Застана Врабка на пътя на куршума....са умре ли....или е ранена.... ooooh!
Сигурно ака имаше продължение....Врабка ако е оцеляла...сигурно щеше да преосмисли нещата...и да престане да се прай на интересна... Blush
Ако пък не е оцеляла ...сигур че се земе с другата...ама те така го извъртеха сериала...че аз си немам пута идея....кво биха давали даже за 10 серии напред.. Crazy
И кат финал....много ме издразни поведението на Доу...когато преби и счупи ръката на състудента на Врабка.... #Cussing out....Тая работа малко мяза....към мойто немам чак такъв интерес...ма и на други не го давам...Егати шитавата лИбофффф..... #2gunfire
Сори ....може и да не съм права ...но съм го гледала отдавнаааа....и само в картинки.... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

# 32
  ruporuu  ruporuu Добра вечер...!!! Hug Hug Hug

Радост...!!! newsm44   Радост...!!!  newsm44   Радост...!!!... Старахотна терапия си врътнах... Joy
Вкарах Гаргамел у 1000лв...разходи....на него му се плаче...аз съм щастлива....!!!  Joy Joy

Бай дауей....ква ще е темата за разискване ТУДЕЙЙЙЙ.... smile3508 newsm08

Божееееееееее, ти за 6 часа само хилядарка ли профука  newsm78 аз вече си мислех, че си му спретнала далавера поне за 5-6 бона! hahaha hahaha hahaha hahaha
Бегиии...че лапне пистолета.... #2gunfire...мани той са е у депресия.... hahaha Joy

# 33
  • София
айде и аз тука Flutter Flutter
гласувах с първите две опции-що-ми то си е ясно казано от Бризка, нема дая повтарям bowuu bowuu
Зизкее, се си мисля че Врабка не може да се е гътнала изцяло Wink
нали филмот се нарича на нея-Врабче-не на другата newsm78 newsm78
бехме свидетели как Езото я тепаха, давиха, удряха по главата, стреляха и закопаха жива и пак си беше на линия, та от един куршум ше я гътне newsm78 newsm78

# 34
Ооооо....Алекс.....ХОШ ГЯЬЛДИН....  Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се че отново си сред нас.... Flutter Flutter Flutter

А па от тия китки ми писна....100 пъти си редактирам поста.... #Cussing out

# 35
Айде и аз тука,гласувах с първите 3 опции.
А сега по темата-Как щеше да се развие сюжета на "Врабче"-то ако не го бяха резнали?-Още не съм го гледала, само оттук-оттам,ама щом не са дали Врабка умряла, значи са си оставили вратичка за евентуално продължение...Най-много да сменят актрисата с някоя по-грозновата... Mr. Green
Зизке само така, сега Гаргамел в депресия,а ти в еуфория... Joy

# 36
  • Варна
Аз пък, като имам пред вид как завърши Кайболана, си мисля, че няма смисъл даже от 9-та серия- то за 8 Аблата натрупа 100 въпросителни, а представяте ли си ако има още 40-50 серии какво тълкуване щеше да падне. newsm78 Ммм даа и по тоя филм щеше да ни се налага ние да пишем сценарий! #Crazy

# 37
Аз пък, като имам пред вид как завърши Кайболана, си мисля, че няма смисъл даже от 9-та серия- то за 8 Аблата натрупа 100 въпросителни, а представяте ли си ако има още 40-50 серии какво тълкуване щеше да падне. newsm78 Ммм даа и по тоя филм щеше да ни се налага ние да пишем сценарий! #Crazy
Бризкееее.....ЕВАЛА....за поста....абсолютно съм съгласна с тебе.... newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 38
 ....Аре пак аз че подпирам...а вие не се притеснявайте ....седете си на балкона....

# 39
....Аре пак аз че подпирам...а вие не се притеснявайте ....седете си на балкона....
Тука съм отмяна твооооояяя Joy Joy
Кажи сега какво толко купи та го вкар ау депресия Гаргамел? Mr. Green
Да не си поръчала сервиз от 300 части с лика на Сару? Joy Joy

# 40
Ооооо....Алекс.....ХОШ ГЯЬЛДИН....  Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се че отново си сред нас.... Flutter Flutter Flutter

А па от тия китки ми писна....100 пъти си редактирам поста.... #Cussing out

Хош булдук. Че къде да съм освен при вас. Обаче гледам Врабка, опитвам се да ви настигна. Видяхте ли в седма серия в началото Доу как се натупорчи на Врабка  Shocked като разбра за баща си, сякаш му изфиряса любовта набърже?   newsm78  newsm78

# 41
  • Варна

брях, падна снега и вече имаш нов транспорт, коня да не умре newsm78

# 42

Не бе мила просто от толко препускане окуце... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 43
Тука съм отмяна твооооояяя Joy Joy
Кажи сега какво толко купи та го вкар ау депресия Гаргамел? Mr. Green
Да не си поръчала сервиз от 300 части с лика на Сару? Joy Joy
Не бе ...парцалки....парфУмче D&G...и още малко дреболийки....и...он се депресира...изпи бутилкя вино и си легна... hahaha hahaha hahaha hahaha
А за чашата го подготвих...и тва че преживее

# 44
  • Варна

Не бе мила просто от толко препускане окуце... hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, ветеринар има у съседната тема- при нас нема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт