Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Алекс как ще падаш жертва? Нали Сару ще те измъкне от водата и даже изкуствено дишане ще ти направи

smile3532 smile3532 smile3532

# 481
Алекс как ще падаш жертва? Нали Сару ще те измъкне от водата и даже изкуствено дишане ще ти направи

smile3532 smile3532 smile3532
smile3532  smile3532  smile3532 Ти да видиш, майтап, че като ми се разлопа тогаз сърцето не знам как ще го окротя

# 482
Чили ти си настинала а аз с тоя зъб станах вече #Crazy. Сега трябва на хирург да хода за да ми извади корена който е останал във венеца- еееееееееее това живот ли е? А Зизу ти вземай мерки с кашлицата по - отрано че кой ще ни побутва темите иначе ? Hug

# 483
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....Ето ме и мен на колИлЬОтоооо.....

# 484
И кво стана днес, ту Зизу, ту аз побутваме, а темата все надолу отива  newsm78 Нищо де, айди да я побутнем   car003

# 485
И кво стана днес, ту Зизу, ту аз побутваме, а темата все надолу отива  newsm78 Нищо де, айди да я побутнем   car003
Киснеме си двете Алееекс ....дремеме кат ощипани патки.... atwork

# 486
Нищо, шъ си киснеме  tooth, шъ си побутваме
Зизу, твойта муза тая вечер тук ли е, да знам да се подготвям с мат'реял  Rolling Eyes

# 487
Зизу, твойта муза тая вечер тук ли е, да знам да се подготвям с мат'реял  Rolling Eyes
Абе подготви...ма да не се дразни некоя девойка... hahaha hahaha
мене музата си ме спохожда редовно....само че си търси поле за изява... smile3523 smile3503 newsm08  love001 smile3532 smile3532

# 488
Ама кой че се дразни, ние всички си ти обичаме поемите
Я, че спретнем нещо, пък ти ако кайш ще го пусна   smile3508

# 489
Ехоо и аз съм тк До сега гледах Врабчето /ама съм още на 2 еп/ Sad Обаче заради пустия му дублаж само зяпам Доу в устата. Още малко и ще се науча да чета по устни /на турски  Joy Joy Joy/ Ами като че ли си ги казва момчето репликите  newsm78. Зизка едно въпросче към теб. Ти как разбра, че не са консумирали брака като той Сару по традиция тез неща с дрехите си ги върши?  Thinking Thinking

# 490
Ама кой че се дразни, ние всички си ти обичаме поемите
Я, че спретнем нещо, пък ти ако кайш ще го пусна   smile3508
 smile3508 smile3508 smile3508 newsm08 newsm08 newsm08.....  Давай....давай...

# 491
Ехоо и аз съм тк До сега гледах Врабчето /ама съм още на 2 еп/ Sad Обаче заради пустия му дублаж само зяпам Доу в устата. Още малко и ще се науча да чета по устни /на турски  Joy Joy Joy/ Ами като че ли си ги казва момчето репликите  newsm78. Зизка едно въпросче към теб. Ти как разбра, че не са консумирали брака като той Сару по традиция тез неща с дрехите си ги върши?  Thinking Thinking
Значи ...кат ти казвам....ВЕРВАЙ МИ.... smile3521 smile3521
Ако е имало консумация....я първа да съм разбрала...нали гледам МЕЖДУ кадрите.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 492
Я да видем сега кой е наблюдателен     Simple Smile

Зизу, ние знаем че не пропускаш нищо smile3521

# 493
Я да видем сега кой е наблюдателен     Simple Smile

Зизу, ние знаем че не пропускаш нищо
Пред университета, когато каза на Врабка че ша я 'зима Mr. Green
Ма май е вече като си каза каквото имаше и си тръгна след като я подуши мммммм Blush Blush

# 494
Абе подготви...ма да не се дразни некоя девойка... hahaha hahaha
мене музата си ме спохожда редовно....само че си търси поле за изява... smile3523 smile3503 newsm08  love001 smile3532 smile3532
Давай Зизу с тебе сме!  bouquet  bouquet  bouquet
Ма къде избягаха форумните папараци да ни светнат малко какво става у комшиите? newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт