Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 3

• 18 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу

Аз се бях кандидатирала за данъчен на селото, но съм съгласна да изпълнявам и секретарска длъжност, когато не правя пълна проверка на Сару /документална и физическа /
Ейййййй...ма голема съм тояга..... ooooh! ooooh! ooooh!
Сори мацка ма без да искам те преназначих....ма нищо може да поемеш двете длъжности... Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 466
Ейййййй...ма голема съм тояга..... ooooh! ooooh! ooooh!
Сори мацка ма без да искам те преназначих....ма нищо може да поемеш двете длъжности... Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Няма проблем.  Hug Hug Hug Ако трябва и улиците ще мета, само да съм с вас и Сару в селото  smile3521 smile3521 smile3521

# 467
А, Зизу мен си ме пропуснала, ама гледам длъжността на медиц.сестра  costumed050 е още незаета, та нямам нищо напротив да съм целодневно по-плътничко до Джипито, нощем е изцяло ваш... newsm62 Аз и без това по цели нощи само кърмя фъстъчката... breastfeeding

# 468
А, Зизу мен си ме пропуснала, ама гледам длъжността на медиц.сестра  costumed050 е още незаета, та нямам нищо напротив да съм целодневно по-плътничко до Джипито, нощем е изцяло ваш... newsm62 Аз и без това по цели нощи само кърмя фъстъчката... breastfeeding
Немаш грижи Ванииии.....ама требе да внимаваш  Naughty Naughty...да не употребиш ДоФтора без ред... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha...макар че тва е длъжност която никой не смее да заеме... ooooh! ooooh!

# 469
А-а щото сутрин е много сърдит май, ама аз тогава две не виждам след безсънната нощ и няма да му придирям... Mr. Green

# 470
А-а щото сутрин е много сърдит май, ама аз тогава две не виждам след безсънната нощ и няма да му придирям... Mr. Green
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha...па ти така и Сару нема да видиш...(да не се създава смут в колектива)....значи длъжност точно за тебе... Joy Joy Joy(шегичка Hug)

# 471
Хайде и тук да се разпиша  ама вий много сте писали бре хора. Мамита радвам се че си оздравяла миличка и си отново сред нас Hug Hug Hug.

# 472
    ruporuu  ruporuu Чшшшш....декя сте бре...балконя че се срути....а темата отиде у храстите... #Crazy #Crazy

# 473
Тъдъдъдъъъъм, тъка съъъъъъъм Hug
Кажете бива ли да се разболея баш на празниците, голяма съм кофа Tired
Начи....върви ми кат на Доу на Врабчета мама му стара Rolling Eyes
Бризка не благоволи да ми отговри, следователно  приемаме че мълчанието е положителен отговор ...знаех си аз че Монк край мене пасти требе да яде Mr. Green

# 474
Тъдъдъдъъъъм, тъка съъъъъъъм Hug
Кажете бива ли да се разболея баш на празниците, голяма съм кофа Tired
Начи....върви ми кат на Доу на Врабчета мама му стара Rolling Eyes
Бризка не благоволи да ми отговри, следователно  приемаме че мълчанието е положителен отговор ...знаех си аз че Монк край мене пасти требе да яде Mr. Green
И са квоооо....кой че смуче по празниците... newsm78
И аз кашлям...ама си търпим...че земем антбиотик кат минат празниците....има да се порка ейййййй...земете се у ръце...стига с тия болести...че ми писна.... Hug  bouquet hahaha Joy

# 475
Аз ако съм на твое място, сама ще си срежа въженцето  smile3532 smile3532 smile3532

Дайте ножицииииии, ще го режа  Naughty Щом ще докарам Сару до тук, ке се жертвам у леденото езеро
Само да ме споменавате, ей,  га си заживеете със Сару у село  Hug  Hug  Hug

Зизу, страшна си

# 476
А Алексче, значи ти се заемаш да докараш доФтура, дано оцелейш в тия ледени води. cold Praynig Ама как няма да те споменаваме и на ръце ше те носим даже.  Hands Clap Гледам Зизка и Чили още преди да го кажеш се поразболяли и сега ще кажат, че ще са първите у списъка... smile3521

# 477
Аз ако съм на твое място, сама ще си срежа въженцето  smile3532 smile3532 smile3532

Дайте ножицииииии, ще го режа  Naughty Щом ще докарам Сару до тук, ке се жертвам у леденото езеро
Само да ме споменавате, ей,  га си заживеете със Сару у село  Hug  Hug  Hug

Зизу, страшна си
Чшшшш....Алекс...кво значи тва..."гА си живеете със Сару у село..."...Ти нема ли да си при нас...ейййй....я не се измъквай....а бой.... box box... hahaha hahaha Hug  bouquet

# 478
Чшшшш....Алекс...кво значи тва..."гА си живеете със Сару у село..."...Ти нема ли да си при нас...ейййй....я не се измъквай....а бой.... box box... hahaha hahaha Hug  bouquet

КФо измъкване  hahaha
Той нали доФтура ке дой на време да ме спаси , повярвай ми и аз не искам да ходя никъде 

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 17:53 от aleksto

# 479
Ще те спаси, как не, и от оня свят ще те върне даже...

Общи условия

Активация на акаунт